Přejít na výpis diskuzí

Jensen Ackles

OSOBNOST 31.12.2006 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday *3*
  • hej

Hej neviete či Supernatural pojde aj u ans ja to kukam na Prosieben ale to je po nemecky rozumiem tomu ale neni to ono a Jensen je prekrásny spolu s Chadom je naj najkrásnejši chlap na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14*
  • kto

ktory magor dal mezdi jeho fotky toho debila Jensen je taky krasny a niaky ..........tam dal fotku strašidla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *7* *7* *7* *7* *7*
  • video

No já si ho uplně zamilovala hlavně v Supernatural a hned sem si sehnala i Smallvile s ním.Teď jsem na něj dokonce udělala i video s příznačným názvem Sexy:-)Což on je
    • Re: video

a to tvoje video kde by som si ho mohla kuknut?????????
  • VIDEO

Ahojtel idičky na Youtube je video v ktorom zomrie Sam a Dean sa za neho obetuje a nakonci toho videa tam bude ich otec a spolu zabijú toho démona, to dúfam znamená že Dean bude žiť, pozrite si ho rýchlo please:))))))))))))))) pretože Dean nemože zomrieť:((((((((((( to video : The Pains and Joys of the Finale of Supernatural
  • dakujeme

soso děkuji za pěkně VIDEO *1*
  • anja

chtěla bych se taky refistrovat nebo přidat nové fotky...ale nejde mě to přihlásit se přes mail..dycky mě to ukáže že nemám pravdivý mail tak vubec nevím *9*
  • stbxc

ahojky že v telce ještě nedávali 3. sérii? *7* *10* *3*
  • Všechno nejlepší *14*
  • Nejlepší herec

Je to pravý chlap, takových více! charismatický, hezky vypracovaný a hlavně vtipný jak čert. Nechápu, jaktože to není nejslavnější filmová hvězda, můj nej herec! *4*
    • Re: Nejlepší herec

souhlasím *4*
    • andreja1

Re: Nejlepší herec

jj je fakt užasný a krásný.... *14* nějaké zajímavosti o něm nevíte?třeba jestli kouří nebo tak něco..
      • soso

Re: Re: Nejlepší herec

Nie Jens nefajčii , noo kraaasne hra na gitaru a pekne spievaa, raad upratuje aj varí ,miluje svoju rodinu aj priatelov ,kks to je fakt chlap toto *1* *14*
        • andreja1

Re: Re: Re: Nejlepší herec

Jj je užasnýý...sleduju supernatural..sice se pak dycky bojím...ale on mě za to stojí..nikde jinde bych ho asi neviděla..ale tu snoubenku by mět teda nemusel *9* žárlím *1*
          • perfomela

Re: Re: Re: Re: Nejlepší herec

on ma snoubenku? *7* napis pls jestli ma deti manzelku atd *3*
            • andreja1

Re: Re: Re: Re: Re: Nejlepší herec

jj snoubenku má..děti nemá...ale co jsem viděla fotky,tak každý rok měl jinou babu,ale s touhle už je asi 2 roky možná i víc... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší