-
vše jejlepsi k narozeninam
-
rajona
viem že to chodi inak dakujem ano je to super a čo hovoriš na dabing?teda ak si to pozerala ked tu budeš odpiš prosiiiiim *14* *14* *3* *3* *3* -
LOVE
MILUJEM HO JE KRÁSTNÝ ON JE NAJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jensen a Jared
*14* *14* *14* Ano, já taky strašně miluju Jensena a Jareda... *14* *14* *14* Jsou naprosto úžasnííí !!! Nádherní, vtipní,prostě dokonalí... *4* -
☺
Hezký oči... *15* -
Ha
Jak sa to tu pekne rozbehlo tak teda ja sa pripojím oči ma úplne neskutočne dokonalé nádherné zelenučké a total ich žerem takže jeho oči sú úžasné *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
fórum
Takže chcete si pokecať a vyjadriť svoj názor o Jensenovi tak navštívte toto fórum venované len jemu a môžeme kecať
http://forum.jensen-ackles. cz/index.php -
otázka
doufám že se vám líbí nově fotky *3* -
-
Re: otázka
su dobré. *3*
-
-
SuperNaturalCon
Ahoj,
máte rádi SuperNatural? Právě chystáme na příští rok jeho con zařadit do Festivalu fantazie v Chotěboři. Pokud by jste měli návrhy na přednášky, chtěli se zapojit nebo cokoliv, můžete poznámky psát sem: forum.jensen-ackles.cz nebo na email: supernaturalcon@gmail.com Za jakoukoliv pomoc budeme vděčni. -
anja
ahojky...jensen je opravdu nádherný.. *14* ani to snad nemuže byt pravda:-)ale nikde jsem se nedočetla jesli je ženaty nebo má děti neví to někdo? -
-
Re: anja
já mám z jednoho zdroje že je svobodnej a že zatím ani na žádnej vztach nemyslí a ti nevím jestli je to pravda *7* -
-
Re: Re: anja
díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou *1* ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví *5* škoda že nežije v česku *14* *14* amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní *9* -
-
Re: Re: Re: lucka33
díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví škoda že nežije v česku amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní
-
-
-