Přejít na výpis diskuzí

Jensen Ackles

OSOBNOST 31.12.2006 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chloe11
    vše jejlepsi k narozeninam
  • rajona

viem že to chodi inak dakujem ano je to super a čo hovoriš na dabing?teda ak si to pozerala ked tu budeš odpiš prosiiiiim *14* *14* *3* *3* *3*
  • LOVE

MILUJEM HO JE KRÁSTNÝ ON JE NAJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jensen a Jared

*14* *14* *14* Ano, já taky strašně miluju Jensena a Jareda... *14* *14* *14* Jsou naprosto úžasnííí !!! Nádherní, vtipní,prostě dokonalí... *4*
  • Hezký oči... *15*
  • Ha

Jak sa to tu pekne rozbehlo tak teda ja sa pripojím oči ma úplne neskutočne dokonalé nádherné zelenučké a total ich žerem takže jeho oči sú úžasné *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • fórum

Takže chcete si pokecať a vyjadriť svoj názor o Jensenovi tak navštívte toto fórum venované len jemu a môžeme kecať
    http://forum.jensen-ackles. cz/index.php
  • lucka33

otázka

doufám že se vám líbí nově fotky *3*
    • Re: otázka

su dobré. *3*
  • SuperNaturalCon

Ahoj,
    máte rádi SuperNatural? Právě chystáme na příští rok jeho con zařadit do Festivalu fantazie v Chotěboři. Pokud by jste měli návrhy na přednášky, chtěli se zapojit nebo cokoliv, můžete poznámky psát sem: forum.jensen-ackles.cz nebo na email: supernaturalcon@gmail.com Za jakoukoliv pomoc budeme vděčni.
  • anja

ahojky...jensen je opravdu nádherný.. *14* ani to snad nemuže byt pravda:-)ale nikde jsem se nedočetla jesli je ženaty nebo má děti neví to někdo?
    • lucka33

Re: anja

já mám z jednoho zdroje že je svobodnej a že zatím ani na žádnej vztach nemyslí a ti nevím jestli je to pravda *7*
      • Re: Re: anja

díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou *1* ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví *5* škoda že nežije v česku *14* *14* amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní *9*
        • Re: Re: Re: lucka33

díky za odpověd...no já totiž z těch obrázku a fotek nevím...pokaždé je tam s nějakou jinou babou ale svobodný prej je to už jsem taky zjistila...by mě zajímalo ejstli je kuřák,ale nikde s cigárem nebyl tak kdoví škoda že nežije v česku amerika je moc daleko,aspon že bych ho viděla..takže to se mi asi nikdy nesplní

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší