Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Mockridge

OSOBNOST 8.1.2009 
285 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: 3.díl

napiš mi pls kde se dá sehnat ten 3.díl *4*
  • 3.díl

Nevíte někdo kde bych mohla sehnat třetí díl ale v češtině nebo s českými titulky?Napište na email.
  • jana

*4* moc pěknej kluk *14*
  • Re: WooW

*14* jj to je *14*
  • dada30

Re: Re: Re: Re: 3.díl

No a kde se dá teda sehnat 3 díl
  • dada30

Re: jeremyho holka

Ahoj Jeremyho holko a můžu se zeptat kde se s ním vidíš???? *4*
  • 3....xD

je to německy na youtubku... *15* ale blbá dost kvalita x( a na 11 partů...x(( *8* alé ták co aspon něco xD
  • dada30

Bydlište

Můžu se zeptat kde ted momentalne Jeremy bydlí??????
  • Re: jeremyho holka

ahoj ty "jeremyho holko" víš vůbec kde Jeremy bydlí?? Nebo spíš bych se měla zeptat: VIDĚLA SI HO NAŽIVO NEBO JEN NA FOTCE KTEROU TI POSLAL??!!!! *13* *13* Je pravda Jeremy je hezký kluk ale nemuš znás všech dělat IDIOTY NEBO BLBCE *13*

:D no ty si vtipná *15*

Posíím hej napis kde se da sehnat 3 dil plosim..! su upa zoufala plotoze ho nikde nemuzu sehnat..!

plosim te kde se daji sehnat vsechny 3 dily..? sou bozi plosim nekdo napiste..! predem moc diky budu nadosmrti vdecna nikde je totis nemuzu sehnat

napsala bys mi to prosím kde se dají sehnat všechny tři díly já ten film uplně zbožnuji je to ten nejúžasnější film na světě moooc dík *4*
  • Ahoj

nevi nekdo kde se da sehnat ta 3 ????ja sem to videla teprv nedavno na kinotypu a uplne sem se do toho zblaznila

..síím tě..opravdu viš kde se dá sehnat i 3.díl..?..prosííím.. *9*
  • terlushka

WooW

*3* On je tak KRÁÁSNEJ!!!!! *14* *14*
  • 3.

By mě zajímalo co je pravdy na tom že už u nás v kinech byl třetí díl divokých slepic.....xD??!!Asi nic nn...
  • Re: Re: šk

Očivedně si se toho něják chytla nn??xD *1*
  • Re: šk

MILÁ bbbabu POKUD CHCEŠ NAPIŠ SEM SVOJI EMAILOVOU ADRESU A JÁ TI S RADOSTÍ NPÍŠI KAM CHODÍ JEREMY NA ŠKOLU.TVOJE----JER------.(JEREMYHO HOLKA) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jeremyho holka

Trojku už davaly a jenom v kinech.U nas se to do televize.Jenom já mam třetí díl divokejch slepic a to česky.Protože sem jeho holka.A nepište sem pořád jak je hezkej!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* HELE JEREMY JE UŽASNEJ KLUK!!!!!!!!!!!!! NEZAMILOVALA JSEM SE DO JEREMYHO JENOM PROTO ŽE JE HEZKEJ,ALE PROTOŽE JE MILEJ A JE ŠIKOVNEJ!!!!!!!!! *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit