-
Re: Re: Re: Re: 3.díl
napiš mi pls kde se dá sehnat ten 3.díl *4* -
3.díl
Nevíte někdo kde bych mohla sehnat třetí díl ale v češtině nebo s českými titulky?Napište na email. -
jana
*4* moc pěknej kluk *14* -
Re: WooW
*14* jj to je *14* -
No a kde se dá teda sehnat 3 díl -
Re: jeremyho holka
Ahoj Jeremyho holko a můžu se zeptat kde se s ním vidíš???? *4* -
3....xD
je to německy na youtubku... *15* ale blbá dost kvalita x( a na 11 partů...x(( *8* alé ták co aspon něco xD -
Bydlište
Můžu se zeptat kde ted momentalne Jeremy bydlí?????? -
ahoj ty "jeremyho holko" víš vůbec kde Jeremy bydlí?? Nebo spíš bych se měla zeptat: VIDĚLA SI HO NAŽIVO NEBO JEN NA FOTCE KTEROU TI POSLAL??!!!! *13* *13* Je pravda Jeremy je hezký kluk ale nemuš znás všech dělat IDIOTY NEBO BLBCE *13* -
:D no ty si vtipná *15* -
Posíím hej napis kde se da sehnat 3 dil plosim..! su upa zoufala plotoze ho nikde nemuzu sehnat..! -
plosim te kde se daji sehnat vsechny 3 dily..? sou bozi plosim nekdo napiste..! predem moc diky budu nadosmrti vdecna nikde je totis nemuzu sehnat -
napsala bys mi to prosím kde se dají sehnat všechny tři díly já ten film uplně zbožnuji je to ten nejúžasnější film na světě moooc dík *4* -
Ahoj
nevi nekdo kde se da sehnat ta 3 ????ja sem to videla teprv nedavno na kinotypu a uplne sem se do toho zblaznila -
..síím tě..opravdu viš kde se dá sehnat i 3.díl..?..prosííím.. *9* -
WooW
*3* On je tak KRÁÁSNEJ!!!!! *14* *14* -
3.
By mě zajímalo co je pravdy na tom že už u nás v kinech byl třetí díl divokých slepic.....xD??!!Asi nic nn... -
Re: Re: šk
Očivedně si se toho něják chytla nn??xD *1* -
Re: šk
MILÁ bbbabu POKUD CHCEŠ NAPIŠ SEM SVOJI EMAILOVOU ADRESU A JÁ TI S RADOSTÍ NPÍŠI KAM CHODÍ JEREMY NA ŠKOLU.TVOJE----JER------.(JEREMYHO HOLKA) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jeremyho holka
Trojku už davaly a jenom v kinech.U nas se to do televize.Jenom já mam třetí díl divokejch slepic a to česky.Protože sem jeho holka.A nepište sem pořád jak je hezkej!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* HELE JEREMY JE UŽASNEJ KLUK!!!!!!!!!!!!! NEZAMILOVALA JSEM SE DO JEREMYHO JENOM PROTO ŽE JE HEZKEJ,ALE PROTOŽE JE MILEJ A JE ŠIKOVNEJ!!!!!!!!! *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*