Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Mockridge

OSOBNOST 8.1.2009 
285 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :))

Bože ty si pořádně psychicky jiná..Mě osobně se taky líbí žáby k zulíbaní atd . ale že bych měla takovou mánii..to vážně ne..100% se s ani jednou neznáš a ,,Fred´´ se ,,Sprottou´´ nechodí doopravdy to ti si přečteš na každym webu i když ty pochybuju jestli umíš stejně číst jako psát tak to si toho moc nepřečteš...!
  • :))

a fridu a holky ale vic fridu znam osobne videla jsem ji nejmin 50 x a sprotta melanie a ostatny taky ma mama se zna s jeji a moje babicka byva v nemecku tak tam chodim na prazdniny na vsechny a wilma mi zikala ze fred chodi s sprottou a ta holka co psala ´´jeremyho holka´´ je klamarka jeho holka je sprotta ja jsem jeho nej kamaratka a pisem si s nim pres e-mail tak se mohu zeptat na ten 3 dil a pak vam to tu dam zikam pravdu kdyz nechcete neverte tetka o prazdninach v unoru tam jdu tam mu o tom zeknu zikam pravdu ale kdyz neverite nemusite a ten 3 dil vam tu nedam ´´ a ked nekto mi veri tak ten dil poslem pres email ale budu moc az kdyz bude na nete tak paa ´´
  • Verůů

Ahojki nevíte někdo kde se dá sehnat třetí díl zatím děkuji :)
  • Re: Re: šk

tak nam napiš něco o jeremym když si jeho holka (promin ale nikdo ti tadyty kece nežere akorat se tady sama ztrapnujes)
  • Prosim

ahoj..on jeste luxus,kráásnej <3 ..prosim vas nevite jak se jmenuje ta pisnicka u videa "SPROTTE A FRED" kdo ji zpiva nevite..??..Děkuji xD *4*
  • stember

Re: xxxx

no..to tam ani není ukázané,ale budou kamarádi..
  • Re: Re: 3.díl

jako tady v čechách?a newíš jakej díl?
  • Re: jeremyho holka

Jo jasně všichni ti tady věřej *1* Tak mi řekni,kdo ho daboval ? ! *1* Ještě to není ani nadabovaný,a vona už sem sere tkový blbosti ! *1*
  • Re: Re: vooooooooo

Hele.jen ti chci říct,když si za tím půjdeš tak se ti to třeba splní..:)
  • Re: Re: Re: 3.díl

Přesně se to ještě neví,ale mělby se tu objevit...možná že i v kinech kolem Března 2010,ale to se neví jistě :)
  • Re: Bydlište

V Německu...město takové menší je to Bonn,ale na mapě ho najdeš :)
  • Re: 3.díl

Ahoj...:) ten tady v Čechách ještě není,ale měl by se tu objevit kolem března 2010 :) Tak si ješět chvíli musíme počkat ...
  • xxxx

Ahoj prosim vas..v te trojce na konci se daji Sprotte s Fredem zase dohromady??
  • Re: jeremyho holka

a když si jeremyho holka tak kdy budou dávat 1 a 2 díl v telce a i 3?
  • Re: Re: Re: Re: 3.díl

pls já bych to chtěla vědět kde sehnat všechny 3 díly
  • Re: Ahoj

na kinotipu?ale tam je jen 1 a 2 né?

napiš mi prosím kde se dá sehnat 3.díl.

díky *3*
  • ahoj

ahoj ty jeremyho holky jsi uplne trapná myslíš si že ti tady všichni veří ale všem je jasný že ho vůbec ani neznáš *1* *1* *1* *1* *1*
  • kl.v

Re: 1.2.3

na uloz.to ale je tam jen 1 a 2 trojku nemuzu nikde sehnat

napiš mi pls kde se dá skooknout ten 3.díl
    *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit