-
4. díl
newíte jestli třeba bude 4. díl ;)? -
Re: Re: Otázka
twe.. ale ta Sprotte tam i naznačovala že mezi nima vždycky bylo něco víc než přátelství ne? sem myslela (soíš chtěla)že se zase daj dohromady :((... škoda že není 4. díl.. to by se vyjasnilo... -
Re: Re: BLog
jj založ,já ho žeru,on je stě boží *14* *14* Je úžasnej,dyžtk se mi ozvy *3* budu ráda a pošli dyžtk odkaz,až tu stránku uděláš *4* Předem děkuu -
Re: Otázka
Jj Fred a Sprotta bohužel zůstanou jenom kámoši *9* Což já nechápu...oni by přeci měly být spolu...a jinak mě tky štve že si začal s tou Z(S)abrinou... *9* -
Otázka
hele.. v tý 3... to znamená že Sprotte a Fred zůstanou jen přáteli nebo se zase daj dohromady... strašně mě štve že si Fred začal s tou Z(S)abrinou *16* -
Re: Vrrr
JÁ HO VÍC MILUJI JE TO MŮJ KLUČINA STRAŠNĚ SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
4333333E3
3 je na www.kinotip.cz *15* *15* *15* jo a ty co píšeš že se s ním znáš tak mi dej jeho fb pls a vyfot se s ním *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: :))
Jůů <3 *4* pozdravuj ho pls odepis mi spis na ten email..ju..? ..jéé..a nemaš na něho facebook ...? a mas ty facebook..? =) *14* *14* *14* pls pls prosííím odepis na ten email . díík -
Re: 3. díl
http://eshop.trafikadvd.cz/d.828.ht ml
Hej holky tady na těch stránkách si to můžete za 99 kč objednat jinak to v pátek 16.7 vycházelo podruhý v trafikách takže běžte objehnout všechny trafiky já to sehnala asi v desátý trafice.... *14* Jináááč Jeremy je upe krásňoučkej upe bych ho spapinkala a v tý trojce je takýýš upe krásňoučkej *14* *14* -
Re: 1.2.3
1-http://filmy.tukni.cz/online-film y/rodinny/1814-zaby-k-zulibani/,2-h ttp://filmy.kinotip.cz/zaby-k-zulib ani-2-2007/3-http://www.youtube.com /watch?v=RfDhfxfoFSc&feature=relate d je to na party.. *3* -
Re: Ukázka 3 dílu
To já taky nee!!Ale nevíš jak to dopadne?? -
Vrrr
Fakt ůžasnej klučina....Krásnej,boží a sexy....prostě VRRRR... ♥♥♥♥♥♥ MILUJU HO ♥♥♥♥♥♥ -
3. díl
ahoj, prosím nevíte kde se dá zadáčo stáhnout trojka?já to nikde nemůžu najít.Tohle je super film a já bych chtěla vidět i trojku!Na jedničku a dvoujku koukám v jednou kuse...plosím ozvěte se mi na email twimmerova@seznam.cz PLOSÍÍÍM... *4* -
Re: Re: Re: :))
Ale hlavně to není Fred a Sprotte ale Jeremy a Michelle. *5* -
Re: BLog
Ve škole jsme brali PSPad, to je tvorba webových stránek, a o něm to klidně můžu udělat. (Ale jenom když budete chtít) *3* *3* *4* *3* *15* -
Re: slepice 3
Ahoj nevíš kde je můžu sehnat??? Napiš na mail chylova.kaja@seznam.cz Děkuju -
Re: Re: jeremyho holka
taky by mě to zajímalo :D:Da taky to nemůžu sehnat:D -
Re: 3-ka
ahoj všichni co ho máte rádi ...........chtěla jsem se vás zeptat jestli nevíte kde bych se mohla na trojku podívat pokud možno v češtině nebo jestli nevíte kde se prodává:D zatim :D:D:D moc díky a kdyžtak mi napište na Kikushek@seznam.cz *7* *7* *7* *4* *4* *9* -
Re: Re: Re: jeremyho holka
no já nevim jestli to je ten pravej :D ale má tam nějakou fotku z ložnice nebo co to je *15* (teda měl...nevím jestli ještě má :D) -
Re: slepice 3
mno vyšel ale já ho nikde nenašla *9*