Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Mockridge

OSOBNOST 8.1.2009 
285 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =P

Hele nevíte někdo jeho FB..?? Jestli ano napište mi prosim na e@mail:andasekkk@centrum.cz děkuju moc *3*
  • =P

Hele nevíte někdo jakej má FB..??Jestli jo tak mi napiste na FB http://www.facebook.com/profile.php ?id=100002029865911 Děkuju moc *3*
  • jhhh

neznám ho ale JE POSLEDNÍ NA CELÉM ŽEBŘÍČKU!!!! TEN JE UBOHEJJJ *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: 3.díl

jo já vím a taky ho zbožnuju a najdeš to na ulož.to!stahujzdarma *3* *3*
  • mezernik

Re: Re: jeremyho holka

A mohla bys mi dat jeho fb?? a jaky je tvůj fb?? :))
  • Re: Re: Re: Re: Otázka

já teda joTojo oni se k sobě tak hodili... *14* a Jeremy je uplně sladkej hoky... no nesežraly bysteho? *1* *14* *14*
  • sajina005

Otázka

Nwt někdo jestli bude nebo je 4 díl?vŠichni říkaj že je ale já tomu nevěřím...BUdu moc ráda za odpověd.. *3* *3*
  • sajina005

Re: ... OMG ....

tAK SE NEPODĚLEJ! *1* *1* ...Je krásnej a to vše!!!! *1*
  • sajina005

WOW

On je upe kwášnej *14* *14* ..A ten film-Žáby k zulíbání..Upe super!! *5* *5* ..On je upe kwášnej a dokonalej *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!KÉž nebydlí v Česku *9* *4* *14* *14* ...MLJT *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikolka

On fakt božíííí :) Kdyby tady bydlel takovej hezuuu kluk a hodnej fakt :) Achjooo božíí on Fakt sexy boy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ... OMG ....

PANEBOŽE !! Holky! proberte se proboha! :D tohle je fakt k smíchu :D ... Je to jen herec !! A vy děláte jak kdyby to byl bůhví co! *1* *1* hej směju se vám ! *1*
  • Re: 3. díl

ahoj je to ke ztazeni na uloz.to a nebo je to k videni na sleduj.org nebo na kinotip.cz
  • p.petulkaa33

Re: ...

**Všechno nejlepčí**:)* jojo mona má pravdu:P
  • ...

všechno nej k narozkám si krásný kluk škoda že nebydlí tady žejo holky!? *4*
  • Re: jeremyho holka

Joo hele to seš fakt tak naivní?...hmm taky bych mohla říct že sem jeho holka viď a upé všichni mi to tady sežerou víš jak :D...a jako jaki spolu asi chodíte?..to si nějak píšete nebo tak?...tak mi na něho dej třeba icq nebo tak něco ať si s nim taky můžu pokecat,když říkáš že je tak šikovnej a milej..a to za nim jezdíš do Německa nebo dokonce on za tebou sem?..hele a když s nim chodíš...nemůžeš se mi s nim vyfotit a nebo mi poslat nějakou jeho fotku třeba poštou hm?..a nebo do e-mailu mi to můžeš poslat ;)...ty wle a taky mi dej dyžtak jeho adresu hmmm? :D
    Jééj ty seš dost mimo čéče,ale tak když tě to baví :D :D :D *1* *15*
  • hilarkamucik

Re: 4 díl

suhlasím bylo to najlapsie ten film a to vsetko vazne nej *14*
  • Re: Otázka

Nejvííc mě to sere.... hajzlík jeden :-D
  • 4 díl

takže už nebude 4 časť žaby k zulibani ta 3 bola posledna ci co je to bomba film a ma toaj bavilo
  • 3.díl

Třetí díl si můžete stáhnout na www.uloz.to, jsou tam všechny díly :) *3*
  • veverrka2

Re: Re: Re: Otázka

Tjn,ae pk nakonec zůstaly jenom kamarádi,protože prej je mezi nima lepší kamarádství než chození....mě t mrzí... *9* Ty dva spolu byly dokonalý!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit