-
Re: Re: jeremyho holka
Ehm ty si jeho holka..? Leda že bys byla Šprota..! -
Ja vím .. chceš..? Piš na vodnicek14@seznam.cz -
Re: Re: :DDD
No a má fcb.:?Prosím napiš mi o nem neco do e-mailu vodnicek14@seznam.cz Děkuju.. Jsi hodná.. -
Re: Otázka
ja jsem ho (ten 4.díl) nikde nenašla takže asi nn ae mohli by ho natočit!! :) -
Prosííííííím
Má facebook?? jestli jo tak mi ho prosim poslite na zorro99@seznam.cz prosím mocinky dekuji prede,m holky :D -
Seš nádhernej
seš nejhezčí kluk kterýho jsem videla <3 -
Re: jeremyho holka
no však jo já ti věřím chodim totiž s justinem bieberem jo a kdyby něco tak seš fakt trapná ty pako a jeremymu nesaháš ani po po jeho malíček na noze !!!!!!! -
Re: ..
jak by se ti mohl vic libit justin bobr?takovej hipík podivej se na sebe ty krávo tobě by se mel libit leda tak nejakej bezdomovec -
Re: Re: Otázka
a co seš ty hajzle hnusnej smradlavej z popelnice kterou nevyváželi už přes pár let blbko(blbče)! -
Re: ... OMG ....
jo tak ty se směješ!jen se podívám na tebe tak je mi k blití!! -
Re: jhhh
seš pěkná pi.a jestli si mysliš že je ubohej,nejdřív se podívej na sebe ty nulooooo!!a pak teprve můžeš něco napsat! podívej se na pole kde se pasou krávy a tam uvidíš svou rodinu!!!!!! sbohem!paní nulo! nebo co vůbec si za věc! jo a narozdíl od tebe nemám rodinu na pastvě ale v domě(ne zvířecí)sbohem!!!!!!!!!!PANÍ NULOOOO!!!! -
Re: :DDD
Tak před půl rokem jsem viděla film, ve kterém hrál Jeremy..Pak jsem ho hledala všude na internetu a následně na to jsem našla jeho kamaráda, který zpívá v Německu..Něco na způsob hip hopu..:) Přidala jsem si jeho kamaráda a v jeho přátelích jsem viděla Jeremyho i jeho taťku a 4 bráchy (nebo kolik jich je)..:D Jeremymu jsem pak napsala anglicky dopis, na který mi však neodepsal a dává to docela logiku proč mi neodepsal..:) Kvůli tomu aby nedal najevo, že je to opravdu on a né nějaký fake..:) u Jeremyho v přátelích jsem našla i Michelle, který hrála taky ve filmu Divoké slepice...atd..:)) takže holkám věřím, že ho našli..:)
Jo a taky mám kamaráda, který vypadá jak Jeremy..:D :)) -
Milujiho!!
Mám kamráda kterej vypadá skoro stejně ale on je sladkej!!!! -
Hey hey Mädchen, die ich Jeremy's Schwester bin, so dass wir nicht wissen, was sie hier spielen dyžtak übersetzen ins Tschechische *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
je uPLne nádhernej Miluju ho *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* -
:DDD
ÁÁÁno urcite mate jeho FACE!!! -
Re: jhhh
Nebo seš možná ubohá ty že ho neznáš.A tvůj názor nikoho nezajímá tak se klidni!!!!! -
omg si blba treba umi nemecky hm?? -
Re: ..
Dáš mi ho prosíím..?? *4* -
..
mam jeho FB jooo *4*