-
Re: Re: Re: 3.díl
Css ste naprosto mimo třetí díl už unás dávali.V kinech to bylo 29.01.09.A vim kde se daj sehnat ty tři díli.Takže až to budete chtít vědět napiste. *13* *13* *1* *1* *8* *8* *15* *15* *4* *4* *13* *13* *5* *5* *1* -
Re: vooooooooo
jeremy je muj kluk!!! *4* *4* *14* *14* -
šk
nevíte kam Jeremy chodí na školu?,Plsky *1* Předem moc dík *7* -
ahoj
prosím odepište na muj email díííík *3* -
ahojík
ahojky nevíte kde bych našla všechny 3 díly????záb k zulíbání,... *7* -
..
no tak tenhle kluk je luxus ale líbí se mi vic Justin Bieber......ae tenhle klučííí je taky fešnej:) *4* *3* *14* *14* -
Re: ...
ahOjky on je natOčenej a je v kinech v nemecku a jinak v televizy ten 3 díl davat nebudOu a jestli v ČR v kinech mOžná bude až 29.1 aee tO enOm mOžná:-( *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: 1
jednicku zkouknes na www.kinotip.cz a je to v kategorii rodinnych filmu -
Re: Re: Re: 3.díl
jak si to tam mam zadat plsiiik napis paaa *7* -
1
Prosím kde skuknout 1.díl??česky *4* *7* -
Re:
promin tak se to ma jmenovat Divoke kocky a zivot -
Re:
má být prý trojka *14* a má se to jmenovat Divoké slepice a život doufám že to mám dobře *14* mějse zatím ahoj *1* -
Ukázka 3 dílu
Tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?v=dXgk 4F98dc0&feature=related a vůbec jsem nevěřila že fred podvede sprote -
Re: Re: 3.díl
kdy budou pls dávat ten 3 díl??dekuju..
*4* -
1.2.3
Ahoj nevíte kde stáhnu všechny díli divokých slepic moc díky kdyžtak hoďte odkazy sem -
Re: 3.díl
na youtube ale mas to tam rozkusovany -
3.díl
čawky.....plsky nevíte kde se dá skuknout třetí díl divokých slepic??Klidně i Německy......Díkec *7* *4* -
Re: ...
To dOufÁm žE anO!=* -
...
Když je třetí díl divokých slepic a tedkom ho dávali v německých kinech nevíte jestli se dostane do kin i u nás?? *7* -
♥
♥On? kWásNej KluČinA!=* on Je pRosTě lUxuS! na Něj NikDo nEmá! MilUju Thé!=* ♥