-
Je hezký mýt německou babičku a být s ním skoro sousedka.. Jináč moc pěknej.. ;) :))
-
-
wooow.. *8* zavidíím *3* mohla by ses s ním nějak spojit ? napsala jsem mu písničku a byla bych moc ráda, kdyby se k němu nějak dostala.. *4* *3* dík
-
-
Tak to kecáš!!
-
Ukázka 3 dílu
Tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?v=dXgk 4F98dc0&feature=related a vůbec jsem nevěřila že fred podvede sprote -
-
Re: Ukázka 3 dílu
To já taky nee!!Ale nevíš jak to dopadne??
-
-
1
Prosím kde skuknout 1.díl??česky *4* *7* -
-
Re: 1
jednicku zkouknes na www.kinotip.cz a je to v kategorii rodinnych filmu
-
-
..
no tak tenhle kluk je luxus ale líbí se mi vic Justin Bieber......ae tenhle klučííí je taky fešnej:) *4* *3* *14* *14* -
-
Re: ..
jak by se ti mohl vic libit justin bobr?takovej hipík podivej se na sebe ty krávo tobě by se mel libit leda tak nejakej bezdomovec
-
-
ahoj
prosím odepište na muj email díííík *3* -
šk
nevíte kam Jeremy chodí na školu?,Plsky *1* Předem moc dík *7* -
-
Re: šk
MILÁ bbbabu POKUD CHCEŠ NAPIŠ SEM SVOJI EMAILOVOU ADRESU A JÁ TI S RADOSTÍ NPÍŠI KAM CHODÍ JEREMY NA ŠKOLU.TVOJE----JER------.(JEREMYHO HOLKA) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: šk
tak nam napiš něco o jeremym když si jeho holka (promin ale nikdo ti tadyty kece nežere akorat se tady sama ztrapnujes) -
Re: Re: šk
Očivedně si se toho něják chytla nn??xD *1*
-
-
-
On je krásnej:)
-
3.
By mě zajímalo co je pravdy na tom že už u nás v kinech byl třetí díl divokých slepic.....xD??!!Asi nic nn... -
je uuužasnej krasnej sexy a božííííí chtela bych byt vtech filmech Šprota skoda že ve 3.díle se rozesli a velka skoda ze nebydli nekde v Čechach *9* *9*