Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Mockridge

OSOBNOST 8.1.2009 
285 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je hezký mýt německou babičku a být s ním skoro sousedka.. Jináč moc pěknej.. ;) :))
    • kaja-freharova
      wooow.. *8* zavidíím *3* mohla by ses s ním nějak spojit ? napsala jsem mu písničku a byla bych moc ráda, kdyby se k němu nějak dostala.. *4* *3* dík
  • Tak to kecáš!!
  • monulqa

Ukázka 3 dílu

Tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?v=dXgk 4F98dc0&feature=related a vůbec jsem nevěřila že fred podvede sprote
    • Re: Ukázka 3 dílu

To já taky nee!!Ale nevíš jak to dopadne??
  • 1

Prosím kde skuknout 1.díl??česky *4* *7*
    • Re: 1

jednicku zkouknes na www.kinotip.cz a je to v kategorii rodinnych filmu
  • kikiss11

..

no tak tenhle kluk je luxus ale líbí se mi vic Justin Bieber......ae tenhle klučííí je taky fešnej:) *4* *3* *14* *14*
    • Re: ..

jak by se ti mohl vic libit justin bobr?takovej hipík podivej se na sebe ty krávo tobě by se mel libit leda tak nejakej bezdomovec
  • ahoj

prosím odepište na muj email díííík *3*
  • šk

nevíte kam Jeremy chodí na školu?,Plsky *1* Předem moc dík *7*
    • Re: šk

MILÁ bbbabu POKUD CHCEŠ NAPIŠ SEM SVOJI EMAILOVOU ADRESU A JÁ TI S RADOSTÍ NPÍŠI KAM CHODÍ JEREMY NA ŠKOLU.TVOJE----JER------.(JEREMYHO HOLKA) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: šk

tak nam napiš něco o jeremym když si jeho holka (promin ale nikdo ti tadyty kece nežere akorat se tady sama ztrapnujes)
      • Re: Re: šk

Očivedně si se toho něják chytla nn??xD *1*
  • On je krásnej:)
  • 3.

By mě zajímalo co je pravdy na tom že už u nás v kinech byl třetí díl divokých slepic.....xD??!!Asi nic nn...
  • je uuužasnej krasnej sexy a božííííí chtela bych byt vtech filmech Šprota skoda že ve 3.díle se rozesli a velka skoda ze nebydli nekde v Čechach *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit