-
Jeremy Mockridge ... Wenn Sie meine Botschaft zu sehen, mich mit Freunden auf Facebok Laurika hinzuzufügen Ich liebe Nociarova please add me ... ♥ ♥
-
Hallo Jeremy how are you? Dank und schreiben Sie bitte an Hallo :-) *4*
-
vooooooooo
husty holky piste sem jak je uzasnej a super jo jo odepistw jsem nejj nej fannka jo jeremy mtě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: vooooooooo
jeremy je muj kluk!!! *4* *4* *14* *14* -
-
jeremyho holka
Trojku už davaly a jenom v kinech.U nas se to do televize.Jenom já mam třetí díl divokejch slepic a to česky.Protože sem jeho holka.A nepište sem pořád jak je hezkej!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* HELE JEREMY JE UŽASNEJ KLUK!!!!!!!!!!!!! NEZAMILOVALA JSEM SE DO JEREMYHO JENOM PROTO ŽE JE HEZKEJ,ALE PROTOŽE JE MILEJ A JE ŠIKOVNEJ!!!!!!!!! *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: jeremyho holka
no však jo já ti věřím chodim totiž s justinem bieberem jo a kdyby něco tak seš fakt trapná ty pako a jeremymu nesaháš ani po po jeho malíček na noze !!!!!!! -
Joo hele to seš fakt tak naivní?...hmm taky bych mohla říct že sem jeho holka viď a upé všichni mi to tady sežerou víš jak :D...a jako jaki spolu asi chodíte?..to si nějak píšete nebo tak?...tak mi na něho dej třeba icq nebo tak něco ať si s nim taky můžu pokecat,když říkáš že je tak šikovnej a milej..a to za nim jezdíš do Německa nebo dokonce on za tebou sem?..hele a když s nim chodíš...nemůžeš se mi s nim vyfotit a nebo mi poslat nějakou jeho fotku třeba poštou hm?..a nebo do e-mailu mi to můžeš poslat ;)...ty wle a taky mi dej dyžtak jeho adresu hmmm? :D
Jééj ty seš dost mimo čéče,ale tak když tě to baví :D :D :D *1* *15* -
-
Re: Re: jeremyho holka
Hey hey Mädchen, die ich Jeremy's Schwester bin, so dass wir nicht wissen, was sie hier spielen dyžtak übersetzen ins Tschechische *4* *4*
-
-
nechápu že tě baví si tady hrát na frajerku si jak malá prosimtě tady taky mužu napsat že chodim se Zacem a asi bude jasný že né na co si to hraješ???? *10* *10* *10* -
jo jasně...děsně ti to žeru!! :D :D jáj tlemim se :D :D víš co? až si s nim zas budu psát na facebooku (holky věřte mi prosím...já si s nim opravdu psala...) tak se ho schválně zeptám jo? :D jinak...má na profilu že je NEZADANÝ...!! :D :D ach ta dnešní mládež...se zabouchne do nějaký star a už říkaj že s ní choděj :D :D holka ty jsi případ... :D -
-
A mohla bys mi dat jeho fb?? a jaky je tvůj fb?? :)) -
Jé von si tě přidal??? měne *9* *13* -
-
Re: Re: Re: jeremyho holka
no já nevim jestli to je ten pravej :D ale má tam nějakou fotku z ložnice nebo co to je *15* (teda měl...nevím jestli ještě má :D)
-
-
-
Jenom se chci zeptat mluvíš česky, jak se teda s Jeremim domlouváte??? Já myslela že je to Němec. *9* *9* *13* *9* *15* -
-
omg si blba treba umi nemecky hm??
-
-
jsi ubohá...tohle kdyby is přeložil Jeremy tak by asi zešílel tím že si tady nějaká pipka vymýšlí že spolu chodíte atd... *13* tak se radši klidni.. *13* -
Jo jasně všichni ti tady věřej *1* Tak mi řekni,kdo ho daboval ? ! *1* Ještě to není ani nadabovaný,a vona už sem sere tkový blbosti ! *1* -
a když si jeremyho holka tak kdy budou dávat 1 a 2 díl v telce a i 3? -
Ahoj Jeremyho holko a můžu se zeptat kde se s ním vidíš???? *4* -
ahoj ty "jeremyho holko" víš vůbec kde Jeremy bydlí?? Nebo spíš bych se měla zeptat: VIDĚLA SI HO NAŽIVO NEBO JEN NA FOTCE KTEROU TI POSLAL??!!!! *13* *13* Je pravda Jeremy je hezký kluk ale nemuš znás všech dělat IDIOTY NEBO BLBCE *13* -
-
Ehm ty si jeho holka..? Leda že bys byla Šprota..!
-
-
:D no ty si vtipná *15* -
Posíím hej napis kde se da sehnat 3 dil plosim..! su upa zoufala plotoze ho nikde nemuzu sehnat..! -
-
Ja vím .. chceš..? Piš na vodnicek14@seznam.cz -
taky by mě to zajímalo :D:Da taky to nemůžu sehnat:D
-
-
-
-
Re: vooooooooo
On je Ten NeJlUXUsNejsII KluK NA CelYm sVEte Ae Tky neNI spAtNEJ aArOn =O*OBa DVA ZEru uPa NeJViC cHCi Se S NIMa POTkAt Ae Vim Ze Se TO nIKDy NEstANE =´( -
-
Re: Re: vooooooooo
Hele.jen ti chci říct,když si za tím půjdeš tak se ti to třeba splní..:)
-
-
-
Hej a má facebook ? Když jo řekneš mi ho ?? *4* *14* *14*
-
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým narozkám..!!! *1* *14* *3* -
Ich srieb diesen mist ich *3*
-
"Pigmej"
Ahoj, nevíte náhodou někdo jestli nebude další díl Divokých slepic?? *7* -
-
Re:
promin tak se to ma jmenovat Divoke kocky a zivot -
Re:
má být prý trojka *14* a má se to jmenovat Divoké slepice a život doufám že to mám dobře *14* mějse zatím ahoj *1* -
Re:
natocenej je ale zatim ho davat nebudou *9*
-
-
Ich liebe dich *3*
-
♥
♥On? kWásNej KluČinA!=* on Je pRosTě lUxuS! na Něj NikDo nEmá! MilUju Thé!=* ♥ -
3.díl
čawky.....plsky nevíte kde se dá skuknout třetí díl divokých slepic??Klidně i Německy......Díkec *7* *4* -
-
Re: 3.díl
na youtube ale mas to tam rozkusovany -
-
Re: Re: 3.díl
kdy budou pls dávat ten 3 díl??dekuju..
*4* -
-
Re: Re: Re: 3.díl
Přesně se to ještě neví,ale mělby se tu objevit...možná že i v kinech kolem Března 2010,ale to se neví jistě :) -
Css ste naprosto mimo třetí díl už unás dávali.V kinech to bylo 29.01.09.A vim kde se daj sehnat ty tři díli.Takže až to budete chtít vědět napiste. *13* *13* *1* *1* *8* *8* *15* *15* *4* *4* *13* *13* *5* *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3.díl
Ahpj prosim ja bych se chtela kouknout na 3 dil...tak jestli vite kde je tak me to napiste na emailovou adresu...dekujíí...a dystak email je bekyynka@seznam.cz -
pls já bych to chtěla vědět kde sehnat všechny 3 díly -
napiš mi prosím kde se dá sehnat 3.díl.
díky *3* -
napiš mi pls kde se dá skooknout ten 3.díl
*4* -
napiš mi pls kde se dá sehnat ten 3.díl *4* -
No a kde se dá teda sehnat 3 díl -
plosim te kde se daji sehnat vsechny 3 dily..? sou bozi plosim nekdo napiste..! predem moc diky budu nadosmrti vdecna nikde je totis nemuzu sehnat -
napsala bys mi to prosím kde se dají sehnat všechny tři díly já ten film uplně zbožnuji je to ten nejúžasnější film na světě moooc dík *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 3.díl
jo já vím a taky ho zbožnuju a najdeš to na ulož.to!stahujzdarma *3* *3*
-
-
..síím tě..opravdu viš kde se dá sehnat i 3.díl..?..prosííím.. *9*
-
-
jak si to tam mam zadat plsiiik napis paaa *7*
-