-
4333333E3
3 je na www.kinotip.cz *15* *15* *15* jo a ty co píšeš že se s ním znáš tak mi dej jeho fb pls a vyfot se s ním *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Ahoj, je moc úžasnej! Nevíte v jakém městě bydlí? *3*
-
-
Bydlí v Německu ve městě Bonn*, znám ho i osobně :)
-
piště na e-mail adulka.votavova@seznam.cz *4*
-
-
Beautiful birthday Jeremy :**) *14* *3*
-
WOW
On je upe kwášnej *14* *14* ..A ten film-Žáby k zulíbání..Upe super!! *5* *5* ..On je upe kwášnej a dokonalej *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!KÉž nebydlí v Česku *9* *4* *14* *14* ...MLJT *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lidi vzpamatujte se... Můžete sem psát jak je krásný, nebo mu přát k narozeninám. Dokonce zde najdete vyslovená přání kdy s tímto hercem chce někdo chodit. Snít můžete, ale narovinu nikdy se to nestane. A přání k narozeninám ani žádný z těchto komentářů si tento herec nikdy nepřečte, protože 1.ho to na 120% ze 100 nezajímá a za 2.tomu nerozumí a proč by se namáhal s překladačem?
Vlastně nevím proč to sem píšu. Nemám právo vás omezovat ve vyjadřování, ale tak jak vy máte právo tady psát jak je krásnej, tak mám i já stejné právo napsat, že je hloupost to sem psát... -
Milujiho!!
Mám kamráda kterej vypadá skoro stejně ale on je sladkej!!!! -
S kým chodí
-
-
Vy to výte ?
-
-
Seš nádhernej
seš nejhezčí kluk kterýho jsem videla <3 -
Klára (anonym) vieš ako je ja ti to poviem niesom hnusná : Jeremy Mockridge a všetko je on !! :D posiela Laurika Zaľúbená Nociarová .. moje fb *16*
-
mohlu by dat jinou profilovku
je taam divnej ale normalně je kus
mohl by si nechat
ty vlasy splhlí k hlavě
jak v žaby k zulíbaní 1
tam mu to sekne i když to bylo už davno -
-
jo já taky myslím *6* *12*
-