Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Mockridge

OSOBNOST 8.1.2009 
285 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je krásnej hned bych se s nim setkala
  • Dneska všichni povinně sní Monte :D
    • Jn :D :D :D
  • Happy Birthday Jeremy !! Jsi nejlepší !!! *14* *3*
  • Nevíte někdo v jakém filmu jěště hraje kromě Žaby k zulibání?!:)
    • kaja-freharova
      v seriálu, který se vysílal v roce 2007-2010 "lípa na ulici"
      potom hlavní role ve filmu žáby k zulíbání.V roce 2003 dostal první hlavní roli ve filmu "láska má poslední slovo " . :) :P :)
      • ani jedno neni :D skousela sem to hledat.... :(
        • kaja-freharova
          no tohle jsem přeložila z wikipedky.. louskala jsem to neměcky tak nevím *1* *11*
  • vsechno nejlepsi k uternim narozeninam
  • I love Jeremy on je tak boží on je sladkej a užasnej já se chci s ním líbat a ......oooooch *14* *14* *14* *14* *3*
  • jo si moc super přála bych si aby jeremy mockridge a michaele von treuberg ste spolu chodili.
  • ...

Když je třetí díl divokých slepic a tedkom ho dávali v německých kinech nevíte jestli se dostane do kin i u nás?? *7*
    • Re: ...

ahOjky on je natOčenej a je v kinech v nemecku a jinak v televizy ten 3 díl davat nebudOu a jestli v ČR v kinech mOžná bude až 29.1 aee tO enOm mOžná:-( *9* *9* *9* *9* *9*
    • tulissek

Re: ...

To dOufÁm žE anO!=*
  • On je prostě úžasný!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kitickatom

1.2.3

Ahoj nevíte kde stáhnu všechny díli divokých slepic moc díky kdyžtak hoďte odkazy sem
    • Re: 1.2.3

1-http://filmy.tukni.cz/online-film y/rodinny/1814-zaby-k-zulibani/,2-h ttp://filmy.kinotip.cz/zaby-k-zulib ani-2-2007/3-http://www.youtube.com /watch?v=RfDhfxfoFSc&feature=relate d je to na party.. *3*
    • kl.v

Re: 1.2.3

na uloz.to ale je tam jen 1 a 2 trojku nemuzu nikde sehnat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší