-
Škoda že nejsou žáby k zulíbání 4..hnedka bych se podívala..protože Frad(Jeremy)..je BOŽÍ *14* *3*
-
Hádky
AhojkY..LidičkyY.
Myslíte si že se má cennu hádat???!
Nějáká malinká holčička si vymyslí že se zná se všema hercema z filmu...a...
Plostě to neni nolmální..Všichni se tady pak dohadujou..je to pravda??!...nbo neni??!Lidi-.Jasně že neni..Nějáká holka si to vymyslela..a pak tomu i sama věří!! *3* Směšný..
Ale musim říct..hoolky..Jeremmy je vážně BOoží.Sem ráda že sem si náhodou pustila žáby k zulíbání,..Jeremmy..k sežrání -
Otázka
hele.. v tý 3... to znamená že Sprotte a Fred zůstanou jen přáteli nebo se zase daj dohromady... strašně mě štve že si Fred začal s tou Z(S)abrinou *16* -
-
Re: Otázka
Nejvííc mě to sere.... hajzlík jeden :-D -
-
Re: Re: Otázka
a co seš ty hajzle hnusnej smradlavej z popelnice kterou nevyváželi už přes pár let blbko(blbče)!
-
-
Re: Otázka
Jj Fred a Sprotta bohužel zůstanou jenom kámoši *9* Což já nechápu...oni by přeci měly být spolu...a jinak mě tky štve že si začal s tou Z(S)abrinou... *9* -
-
Re: Re: Otázka
twe.. ale ta Sprotte tam i naznačovala že mezi nima vždycky bylo něco víc než přátelství ne? sem myslela (soíš chtěla)že se zase daj dohromady :((... škoda že není 4. díl.. to by se vyjasnilo... -
-
Re: Re: Re: Otázka
Tjn,ae pk nakonec zůstaly jenom kamarádi,protože prej je mezi nima lepší kamarádství než chození....mě t mrzí... *9* Ty dva spolu byly dokonalý!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
já teda joTojo oni se k sobě tak hodili... *14* a Jeremy je uplně sladkej hoky... no nesežraly bysteho? *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
je uPLne nádhernej Miluju ho *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
-
-
-
jo no on je boží zavydím té s kterou měl poměr *14* *14* *14* *14*
-
on je tak slatkuj kez bych mohla snim hrat ve filmu sice nejsem nemka ale nevadi alespon mam jeho facebook *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
máš jeho osobní ? *8* *4*
-
Ahoj, můžu se zeptat na ten fb ? :)
-
-
Jeremy du bist der beste Schauspieler ♥ ♥ schicken Ihnen pusi * und es ist wahr, dass Sie Michelle ging ich fing an zu weinen, wenn Sie es in 3-Trio betrogen, aber was Film ist neben einem sehr schönen Film Ich habe Familie in Deutschland, Bonn ake Ihre Hausnummer ? Ich komme zu Ihnen ... Senden pusi und selbst wenn bavieš mit Michelle als ihre Begrüßung und Zsa Zsa Burkle und die Inzidenz ist auch der martin gut, aber du bist der beste Ich liebe dich ♥ ♥
-
On je ten nejkrásnější klukna světě a kdo nesouhlasí at de do p*****
-
je škoda že ve 3 filmu rozešel ze šprotou škoda *13* *13*
-
Ten je prostě BOŽÍ...Přála bych si, aby byl vedle mě... :)Strašně ho miluju ♥ *14* P.S. Newíte náhodou jeho facebook ? *3*
-
-
jeho faceboo je jeremy mockridge a mai stranku:jeremy-mockridge.de *3*
-
-
Je užasnej a kdo tvrdí opak je budto divnej a nebo ho nezná protože Jeremy je vážně 1.Hezoun 2.Je sexy 3.Je boží a je toho ještě spoustu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*