Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzyk15

jereminek

souhlasim z tebou beruško.je fakt peknej to kluk..ale je z anglie..a ted se jí učim ale moc mi nejde..a neveřim ani moc.že se nekdy do kalifornie nebo kde bydli dostanu.. *9* *9* *9* a byla bych fakt mala pravdepodobnost že bych tam zrovna jeho potkala *8*
  • baruska-beruska

Dokonalost:*

Je Skvělej!!A hlavne krasnej! *14* Ae holky..nikdy ho mit nebudete!!! Je uplne z jine zeme nez MY!.. Muzete se na neho max.divat v tv a nebo v casopise...ae ne ve skutecnosti..Mozna kdyz zajedete tm kde bydlii!!!Ae to se podarii malo komu...A mit ho nebudete..ponevac ma svoje holky ktere chce atd. Myslite si ze by si zacal s jednou z nas??Podivejte se na neho..jak vypada atd..proste on je NEKDO *14*
  • zuzyk15

peknej sladoušek

*8* je moc supera sladkej..dneska sem ho žrala v petru panovi *3*
  • babiiik

wowwwww :-*

jeee dneska sem ho viděla a je uplně nááádhernoučkej....chtěla bych ho vidět naživo *14* ten jeho usměv *9* ach j nadherny kluci sou straaašně daleko..
  • 4baruska4

jeremy

nejdokonalejší, nejúžasnější a nejkrásnější *14* *14* *14* *14* , já ho chci!!!!!! *14*
  • t3ris3q

Jeremy Sumpter

Woww.krásnej,dokonaleej:D:)
  • ...Nwm

TwL..pRoČ mUsEj wŠiChNi HeZkÝ kLuCi BeJt SlAwNý TaKžE tIm PáDeM nEdOsTuPnÝ.. *7* ....Je PeKneJ ...aLe NeMá CeNu sE zAbEjWaT nĚkYm KoHo NiKdY nEbUdEtE mÍt..!!.HoLkY hLeDeJtE sI nĚkOhO jAkO jE oN..aLe DoStUpNýHo.. *3* *14*
  • časem...

...z těchhle řečí všichni vyrostete, taky to mám za sebou a už se tomu léta směju *1*
  • moulo...

Tak pokud vím, J.S.hrál ve filmu mnohem, mnohem dřív, než někdo vůbec znal nějakýho Efrona... *5*
  • oblíbenkyně jménem Petřice Panice

je nááádhernej, miluju ho! *1*
  • makca.m

na tak to mně podrž!!

hej..no tak to mně podrž...jeden kámoš upo vypadá jak Jeremy(jenže s kratšíma vlasama..)sem jeremiho viděla na jednom plagátu a sem si pomalu mylsela že je to ten můj kámoš *1* *1* *1*
  • romy1

Miláček!!!

Je nejlepší,nejkrásnější a všecko nej na světěěěě!!!!!!!!!!!!!!Miluju ho.Jeremy 4eva!!!!! *14* *14*
  • romy1

Miláček!!!

Jeremyho upe miluju a už hezky dlouho mám po pokoji vylepené jeho plakátky.A neustále koukám na jeho super filmíky.Znám každé jeho slovo.A chci ho!!!Je to můj miláček a nikomu he NIKDY nenám!!!!Už jsem si s ním i psala.....a bylo to úžasné!!!!!Takže ruce pryč!Je to můůůj Míláček!!!!! *14* *14*
  • Jeremy:-*

Jeremy Sumpter je upe nejklááásnější na světě!!
  • _tELeZka_mUcK_

strašně se mi líbí!!!já ho úplně zbožňuju!!!už znám jeho filmy naspaměť!!pořád se na ně musím koukat♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • krasavec

jako nwm proc mu nadavate!!on vam taky nenadava...udelal vam neco??tak toho prosim vas nechte! *16*
  • xxspartankaxx

Re: Re: Andynka

Je děkuji
  • Jerry

Milujem ta strasne moooc si uzasnyyy laaasko nezabudnem *14* *14* *14* aj ked sme sa stretli jeden krat stale zostanem v mojom srdci
  • Re: two-emo-princess

miluji te Jeremi
    *4* *4* *4* *4* *14* *14*
  • Re: !!!

nechapu proc mu tak hnusne nadavate byl to prece jenom film jake by to bylo asi vam kdybyste byli na jeho miste vzdit je to jenom dite jmenem jeremi Stumprter.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit