-
JEREMYS
Ach ten JEREMY *4* to je andílek škoda že mu je 19 *9* ale jinak je boží že jo kdo chce naněj icq tak at napise na icq 450-341-890 ja vam ho dam ale neco za neco ale nekomu ho dam za dara zdrc uz mizim tak kdo chce to icq tak at napise na icq 450-341-890 diky cuzz *3* -
Re: Re: Re: Musíte se hádat??
tak to neni pravda... kazdy ma idola a ma ho rad, i kdyz vime, ze nemame sanci, proste ho milujeme a tobe muze bejt jedno co si tady piseme, kdyz te nazajima jeremy tak se di bodnout! -
Re: Re: lidi
presne devcatka ... sexydrobek ma pravdu *3* -
Re: Re: awa
ja jo pls!!!!!! posli mi to na aisko 202 907 112
diky moc -
Re: Jeremy Sumpter
taky potrebuju jeho icq! napiste mi an mail barbora@kubicova.cz -
Re: Jeremy
njn *3* ae co nadelas no....*9* -
Re: awa
a tvoje icko je jake chceš na jeremyka icko? *7* -
Re: Re: .....
to teda neni já jsem si s nim už povídala a není -
Re: Re: .....
já jo tak kdoho chce tak mi pls dá ICQ já hraju s kámoškou kdo bude mít víc dištak sem didi a moje Icko je:458074935 *1* -
Re: .....
Ahojík pls holčiny nemám na jeremíka nekterá icq moc bych to potřebovala moc moc moc moje icq je 355495975 ppls pls pls psl pls psl psl *9* *9* *14* *14* *8* *8* -
mohla by si mi prosim dat na nej icq? Prosim prosim..neboj stejne on je v americe a my v cesku.. prosimky prosimky..jenom o fotky a tak pokecat- *14* *8* *13* on je nafoukane urecite jako ostatni hvezdy..ale prsimky prosimky..posli mi pls na mail-kamila.mareckova@seznam.cz DÍÍÍÍÍÍÍKKYYYYYYYYY -
19....ach jo...
ach jo, škoda že je remík tak starej *14* *9* *9* *14* -
Ahoj prosímtě daš mi jeho icq? *4* *14* -
Re: Re: Re: Blbost
ve filnu je náhodou poznat jakou má povahu protože nakej protiva by tohle zahrat nemoh *15* *16* *8* -
Jeremy
ze je Remy boží ???????? *14* *14* *4* *14* *14* -
dej mi pls tvoje ICQ -
Pro xXx
myslíš rachel hurd-wood?s tou nechodí na stopro protože 1.on bydlí v americe a ona v anglii a 2.nečetla sis že se před týdnem ženil i když bych se nejradši dozvěděla že to je kec -
.....
Já Jeremyka taky zbožňuju a mám na něj icq, ale nepíšu tady že je jen můj.On o nás ani neví.Holky proberte se.Mě se taky mrrrtě líbí *14* ale vězte že on o nás nemá ani páru.Ale je to jen můj názor.Já vám ten váš brát nebudu, ale nezapomeňte:Nedávno jsem četla že chodí s tou co s ním hrát ve filmu Petr Pan.Tak bacha. -
Jeremy Sumpter
NEMÁTE NA JEREMYHO NĚKDO KONTAKT JAKO ICQ NEBO TAK NĚCO??? JESTLI JO TAK MI NAPIŠTE NA E-MAIL A NEBO NA www.kacisek007.blog.cz DĚKUJI MOC -
Jeremy Sumpter
I LOVE JEREMY SUMPTER!!! *14* *14*