-
Nezáviďte
Hej kluci vy pitomci! Tady píšete jenom proto, že zavidíte!!! Hold někdo je pěkný a má charizma! Za to ale vy NE! -
Re: Blbost
Vadí ti na tom něco, že se nam Jeremy líbí?? Víš já nejsem žádnej režisér abych ho hodnotila podle toho jestli má beďara na nose nebo ne! On má prostě charizma, které mu nikdo neveme. A i v tom filmu to de vidět...víš... já nechápu v tomhle případě o co se snažíš! *5* -
Re: Re: Re: Re: HA
Ty bydlíš v americe jo? HEZKÝÝ! Ale tohle ti zbaští akorát sousedka od vedle.... tag se nesnaž !!!!!!! *16* . -
Re: Prava leva
ve Frenštátě pod Radhoštěm... stačilo yb trochu hledat... /o -
Re: Re: Musíte se hádat??
Přesně tak!!!!máš pravdu kdyby je viděl tak by je možná tak akorát přehlédl. *1* -
Blbost
Podívejte vždyt toho kluka ani neznáte!!Chápete ty filmy jsou udělané speciálníma kamerama které mají různé filtry zpruhlednení obrazu a navíc jsou namalovaní to by v takovém filmu byl hezký každý.OPRAVDU v americe kde je hollywood tak tam se už nerozeznávají herci pěkní a škaredí ale dobří a špatní umí možná dobře hrat ale takových kluků je milion jako je on. -
Re: Re: Re: HA
jistěže! stačilo by trochu hledat :)) -
Re: lenka
MOJE SLOVA! *1* *1* -
Re: Nebuťte blázni!!!
Jak to víš že ho neuvidíme naživo??!! já třeba jezdím do ameriky za babičkou!!!Jako já nwm jo ale gdyž thle řekneš , ty fanynky ho stejně budou mýt rady!!! TAk se tady nesnaž! *13* -
Re: lidi
Asi tak jak ty! Že?? Myslím, že sme na tom aj líp! Než ty! *5* -
Re: Co?
Milá drahá! Každý má svého idola,kterého může i milovat!!! A aj gdyžs tady napsala takovou kravinu si jako myslíš, že když řekneš nemiluj ho! Ž e ho přestanou ty jeho fanynky milovat? TAk to si na omylu! TY máš určitě taky nějakého oblíbence... tak nevim co tlačíš za kody! Sbohem!!!! *5* -
Re: Re: HA
No jistěěěě! Nový drb co? TYs je snad viděla bo co? *5* -
Tag to teda jo a tim to konci uz o tom nebudu diskutovat!JEREMY je muj a hotovo 20 *16* -
Prava leva
EE Takze jak se vede??Jo chtela sem se ete zeptat jestli nekdo nevíte ve kterém městě Jeremy bydlí... *14* -
awa
mám kamaráda kterej je mu strašně podobnej taky že mápřezdívku Petr Pan *4* -
Re: HA
:D no jasny, ale bacha na tu devatenactiletou bloncku co s nim chodi *1* -
tag to teda jo...a nemysli si ze ne... *5* -
Re: HA
no tak to teda ne *13* *13* -
HA
Tagže aby bylo mezi nama jasno...Jeremy je muj a nigdo mi ho nebude brat... -
Re: Nebuťte blázni!!!
hm tak si to uži!