-
Re: úžasnej
prosim dejmi jeho icq dekuji posli to na emil-barca.dohnanska@seznam.cz *14* mne se taky libí mooooooooc dikyyyyyyyy -
mas jeho icq jo.. -
Jeremy:-*
NJN...Klásnej a mocky *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: PF
dyz chces: priznavam se, ze nemam co ric.. aji dyz mam, ale ty si myslis, ze sem jen naka blbka(ok, sem jen blbka), ktera tu mele nesmysly a ty jako borka nejvetsi uz mas vyhrano. hele pro me "TAK" je odpoved stejne jako "TAK nni žádná odpověď" pro tebe vetou. neumim se vyjadrovat, pokud si to nepochopila moje chyba, ale smysl to ma. -
Nové diskuzní fórum
Nové diskuzní fórum o Jeremym....
http://www.lapiduch.cz /klub.php?klub=jeremy_sumpter -
ahoj...ty máš vážně jeho icq číslo??? kecáš... *1* Jestli ho máš,tak mi ho dej a já se přesvědčím. Pls... Ale stejně mi to moc nejde na mozek *1* -
¨wendy
holky hele tohle je doopravdy precte te si to <DIV>ahoj řekni,prosím všem kámošům na ICQ,aby nepřijímali kontakt Nameless(235-116-755) je to Virus!Kompletně ti zformátuje paměť PC a doslova a dopísmene ti zablokuje ICQ účet a když to chytne 1 z tvých kontaktů seš taky postižený!!!Takže to prosím zkopíruj a pošli všem lidem,co máš v seznamu.I Těm co jsou offine </DIV><DIV></DIV> <DIV></DIV><DIV>& lt;/DIV> -
úžasnej
Mám jeho síkjů... pokud budete chtít tak tady je pak můj mejl tak písněte... jinak kámoška je do něj celá zblázněná a má sen... až dostuduje na gymplu tak půjde na hereckou konzervatoř a pak se odstěhuje to usa a tam bude hrát s Jeremym a pak se s nim veme... takhle kdyby to šlo jednoduše co?? jenomže ona furt říká takovýhle sny... to už jich měla statisíce... no děsný... jinak Jeremýček je úžasnej... *14* *14* *14* *14* -
jeremy
je ten nejsladsi kluk na svete , snad peknejsiho kluka sem nevidela a snad nikdy neuvidim *14* *14* *4* -
proč? protože sem nenapsala tečku? přiznej, že envíš, co máš říct! -
Jůůůů
jeremy sumpter is good. je proste tak krasnej a uzasnej. :-* *14* -
Re: PF
Souhlasím s tebou zuzo...taky nechapu proc to semka pišou,jak ho Milujou adt..jsou hodně trapný.Uznavám je moc pěknej,to předstírat nebudu.Ale holky proberte se!!On určitě není na typy šilených fanynek!!Já ho sice apsolutně neznám ale tohle si myslím sama za sebe!!Jen jednu věc vám holky řeknu proberte se!!!! *1* -
yo? tak v to pripade neni"TAK nni žádná odpověď" zadna veta! -
Re: páááááááááááni
Já nemluvila sprostě už jen proto, že jsem taky sabina *3* ale sem ráda, žes to myslela jako vtip, ikdyž blbej. to víš no, myslet to dopravdy, měa bys jít k psychyatrvi *15* -
TAK nni žádná odpověď -
Re: Pf!
Ale fakt... Sába má pravdu.... mě se taky děsně líbí, je úpě rozkošnej, ale přiznejme si, že nemáme šanci.... mno.. šance je vždycky ale víte jak to myslim... *9* -
páááááááááááni
pááááááááááááááááá áni vy jste se ale kvuli mym vtípkum malem upsali nebolej vas ruce vy jste taky borkyně to myslim fakt vidite nani tady nic sprostyho *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* -
HOLKY
NO A JAKEJ BYL JEŽEK A JEŠTĚ JEDNOU SORRY MI KMOŠKY MĚ ZNAJ ŽE MOJE VTÍPKY JSOU ZLÝ SPOSTÝ URÁEJÍCÍ ....JINAK TAKOVÁ NESEM JENOM KDYŽ VTIPKUJU *4* *3* *1* *15* -
prostě TAK *4* *3* -
jak můžeš o někom něco vědět, a zároveň ho neznát?