-
Co?
hOLKY PROBERTE SE!! JAK MUŽETE MILOVAT NĚKOHO KOHO JSTE VIDĚLI JEN VE FILMU?? LÍBIT SE VÁM MUŽE, ALE MILOVAT HO NEMUŽETE, TO PAK NEVÍTE, CO TO SLOVO ZNAMENÁ!!! -
Re: lidi
moje řeč! *13* -
jeremy muck muck
jeremy je nejhezčí kluk a herec muck *14* *14* -
lidi
chováte se divně, fakt divně -
Nebuťte blázni!!!
mě se sice taky mega mooc jeremy libi ale už je mu 18 a uz to neni ten sladas kteryho jsme videli ve filmy ted si nejspis nekde v americe uziva za prachy z filmu nema smysl na pět ody stejně ho v zivote ani neuvidime(nazivo)!!! *3* *5* -
lenka
ja jeremyho moc moc moc moc miluju i love you jeremy *4* *14* *4* *3* -
Re: Jeremy
tak to máš pravdu -
Re: Musíte se hádat??
hey ne asi!!sou tmrdky vykrakane, mu sou uplne u prdele a ony si mysli ze kdyby je videl tak by jim libal nohy *1* -
Musíte se hádat??
Fakt nechápu proč se tady hádáte čí je nějaký kluk který žije někde v americe a který tady na nás uplně kašle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se uklidněte a spadněte na zem!!vykašlete se tu na hádky čí je a čí není *13* prosím kašlete na něj -
jeremy
zbožnuju ho je tak nádhernej škoda že je mu tet18 let a neni z české republiky.taky ve filmu bych si s ni m chtěla *4* já ho totiž *8* ...je moc *14* a když ho vidim sem *14* ...ale *13* cokdyž je zadanej!!!chacha vždyt není od tut. -
Re: Re: ty jo
Já sem to taky celý probulela! ale jeremymu je tam 14. ale rozhodně na to nevypadá... na začátku je strašně malej a vypadá na 10, a na konci je vyšší a bypadá na 13... ale stejně je krásnej muck : -
Re: Re: Jeremy
hm, já si myslim, že nejseš xD:D -
Ach jo
Ach jo, mě je ho vlastně líto. my ho vždycky s kámoškama v Panovi za všechno sjedem, za chování, za rozhodnutí, až si řikám, že si to nezaslouží, a pak to zakončíme větou ale stejně je krásnej! my fakt nejsme normální! *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: PF
Jestli si to vzala takhle, ok. já jenom nechápu, jak ho může někdo tady soudit, když ho nezná... já ho taky neznám, jasně každý maj svý názory... -
Re: :(
já jsem se ho ptala a prej mi ho nedá protože ho pak má kupa lidí a píšou mu tam samý hnusný věci -
blablabla
ela ela ela e e e postihli emo emo e e e emaři... sabino napis necoo!! uz zacinam emařit *9* aeuoooooooo omg grrr ststst bleee uaaaa arggg *9* -
Re: JE SLADKEJ
*16* *5* *15* mysliš že jeremy je tvuj ha to se myliš hnusko je tu tak 299 přispěvku a všichni ho mylulou *1* *3* i ja a vim že nemam šanci -
Re: úžasnej
ahoj ty fakt mas jeho icq pls mooooc napis me ho diiiiiiiiik(mobil 774 742 909 icq 423 270 638 ) *9* -
:(
prosim ja ted nasla na strance jeremyho sumptera meil a ten je nefunkcni nemate nahodou nekdo jeho meil nebo adresu vsechno mopzny pls pls napis te me?!na meil nebo mobil 774 742 909 a nebo icq 423 270 638 diiik *9* *9* *9* *9* -
Re: tak zvane tri nej
Simtě ten ještě mnohem víc nej!!! (samozdřejmě kladných NEJ) *14* *14*