-
Re: ježžžííš nehádejte se
jj já jj -
ježžžííš nehádejte se
newim proč všichni chcete do ameriky když bydlí v kalifornii ... pslai sme mu niekdo? -
Re: Re: Re: Tak hele
1. nejsem anorektička2. protože cvičím sportovní gymnastiku 3. jestli jestli se o tom chceš přesvedčit, tak se podívej na můj profil: přezdívka: Tuttina *5* -
Re: pro sexydrobka
omg, teď jsem si všimla, že to vypadá jakobych byla ňakej uchyl co jen chce... vlastně nevim co by mohl chtít po ICQ, ale uchyl fakt nejsem -
pro sexydrobka
kolik máš roků? vypadáš moc chytře, ráda bych s tebou hodila řeč tak kdybys náhodou měla zájem me ICQ: 365671537 -
Re: Re: Tak hele
na 165 centaku 40 kilo? asi nemas moc svaloviny co? hey, ale vis to se nemas cim chlubit jestli mas anorexii -
nevis? tak ja ti to povim: bo je to prdeel! hey ne, fakt ironie ja jen chtela vedet co ty na to :)) -
Re: awa
ne Petr Pan ale jenom Pete ;) -
prostě úža
Jeremy je ten nej nej herec na světě...prostě boží... *14* -
Re: Re: Re: Tak hele
souhlasííím -
Re: hodně štěstí
jasně,souhlasím s tebou...zac *13* *10* -
hodně štěstí
hodně štěstí Jeremi doufám že brzy natočíš nějaký další film abych se na ňho mohla kuknout...Jsi skvělí a rozhodně hezčí než nějaký Zac Efron a takový ti blbci *16* ...... *3* -
ti nedošlo to byla enom ironie....(jo holky nevim kam ten svět spěje)achjo.. -
Re: Tak hele
takže nwm proc se podepisujes mojou prezdivkou a navic ze jsem sexy a ze by mel hned jeremy bral je samo pravda a mimochodem ja nevazim 70 kg na 169 ja merim 165 a vazim 40kg tagze se nedelej ty blboune!!!Je to od tebe dost ubohy.... *1* -
Tak hele
abych vám to všem objasnila: myslím si, že jsem největší borka na světě, takže sem si uplně jistá, že by Jeremy se mnou hned chtěl chodit kdybych bydlela tam kde on bo prostě sem uplně sexy když vážím jen 70 kilo na 169 cm a nosím emo patku na kterou používám garnier, který kryje šediny, heč! takže sem nejlepší!! *5* a niikdo není váíc emo než já! *13* pro jeremyho: muck ?-* *14* -
Re: Re: Re: Prava leva
ne sranda, ale dybys hledala tak bys odpoved dostala driv nez dyz se zeptas -
Re: Re: Re: Re: Re: HA
víš, existují lidé kteří maj na to aby se z téhle díry jménem ČR mohli přestěhovat do Ameriky *5* -
Re: Re: Prava leva
ee taagže... asi nebydlí v České republice cooo? Stačí vědět jenom jaké jsou města v ČR...... to sis asi s někym spletla!!paaaapaaaaaaaaaaaaaaa *3* -
Re: Re: Re: Blbost
možná že nevíme jaký je, ale jak to můžeš vědět ty? ani ty ho neznáš a nic o něm nevíš, tak laskavě nesuď!! nedivím se že většina z vás má takové trapné názory, že je to hajzl jen kvůli jeho hezkému vzhledu. proč? protože jde vidět, že jste tak hloupé, že by se s vámi žádný hezký, vtipný a milý kluk (vážně existuje plno kluků kteří jsou krásní i milí a vtipní) nezahazoval, protože jste blbky, a tak si myslíte že takoví kluci nejsou, ale ono je to spíš tak, že se s vámi radši nechce bavit... hned byste o něm říkali že po vás jede a že je děvkař *9* je to směšné, ale je to tak i kdyby se s vámi jen chtěl skamarádit *1* -
Re: Re: Blbost
O nic se nesnažím ale vlastně jo protože vy si tady myslíte jaký to neí dokonalý hezounek a jeho povaha.....vy vůbec nemůžete vědět jaký on je a jestli si myslíš že to poznáš z toho jak se chová ve filmu kde mu to tak režisér nařídil tak to se pleteš!!!! *13*