-
Re: Andynka
Ahojky, Petera Pana můžeš v pohodě shlédnout na WWW.FILMAX.CZ v kategorii myslím FANTASY. *4* -
Re: e-mail,icg,skype cokoli
moc strašně moc vás prosim jestli mate Jeremyho skype,icq,email pošlete mi ho prosím na lucineckas1 zavinač seznam.cz -
Re: Re: Jeremy:)
Miluju je z měkkým I !!! A myslím si že sou i hezčí kluci!!! *13* *13* *13* -
!!!
A heleme se kdo nám tu vyrost petr pan *15*
Hej lidi nic proti ale myslím že se opičí s focení po tím ubožákovi zacovi efronovi *9* -
Re: Andynka
hmmmm Jeremy,je krásnej *14* -
Andynka
ahojík chtěla bych se zeptat ještě dátě mi někdo prosím stránku kde bych skoukla petra pana??? -
Andynka
ahojík myslíte kdo myslítě že je lepší herec hugh laurie čili dr house nebo jeremy sumpter???? odpovězte děkuji:) -
Re: Jeremy:)
je boží ale nemyslim si že mužu říct že ho myluju vždyt ho ani neznam
*15* -
Krávy pojebaný hnusny
mno tag my si muzem delat co chcem ty si taky slinis nad kym chces *16* a nemusis sem list *9* *9* *9* *9* -
Re: awa
ja mam rada jeremyho jako brachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a chtela bych se snim sedkad ale ja vym ze on a si ne???????????????????????????????ch tela bych ho pozvat do kyna nebo on mne na nakej akcni film!!!!!!!!!!chtela bych jeho icq jestly vubec naky ma???????????????????????? -
hůůf planý poplach
ahojky nedávno jsem tu psala že se oženil naštěstí jsem zjistila že to tak není hurááá *1* -
Milovat? Co to je?
No neřikam že se mi Jeremy nelíbí,,právě naopak líbí,,,ale vy co píšete "Miluju Tě!" ste vícerméně,,teda vlastně úplně mimo! Ty slova "Miluju Tě!" ztratili absolutně+ svuj význam,,,to neni cit to už je pouze slovo komerce,,,lidi s nim plítvali až ztratilo svoje kouzlo...proto nechápu jak ho můžete milovat,,jak vy tvrdíte,,,proto já jen říkám "ono je to vážně možný?" a vůbec Stojí si tu někdo za svym názorem? *9* -
Re: Co?
Hele vykašli se na ty vypatlaný káči *3*, protože máš pravdu. Jeremy je fakt moc hezkej kluk a tak. Ale MILOVAT HO??!! Vždyť těm holkám co sem píšou může být tak nanejvýš 15...*15* Ty ví o lásce kulový... a mimochodem šukání není láska...*1* zasvěcení pochopí *1**4**15* tak si spokojeně žijte (ve snu) slečinky... *13* *3* -
Re: neeeneee
NO VLASTNĚ SEM SI VZPOMĚLA BYLO MU 21 LET. A KDYŽ HRÁL V PETRU PANOVI BYLO MU 13 LET! TAK SORRY ZA TO ŽE SEM SE SPLETLA
*1* -
jeremy
jeremy to je taka laska je bozi ma od neho nekdo icq at mi ho napise na email plosimky diky moc -
Jeremy:)
Miluji tě a vždycky budu *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* -
Re: Jeremy:)
Jestli má někdo kontakt na Jeremyho prosím pošli na kitten999@seznam.cz! děkuju
*14* *14* *14* *14* *4* *4* -
two-emo-princess
Jsi ten nejkrásnější kluk na celém světě.Monička!! *4* *14* -
Jeremy:)
je bozii krasnej:** -
Re: Re: .....
je to jednoduchy das do vyhledavace jeremy sumpter a mas to *1*