-
Smilesabrina
JJ Jesse je kqásnej x)))A bestovně zpívá.
Ale na Joa Jonase furt nemá *1* -
-
Re: Smilesabrina
no na neho mozna ma ale na zaca efrona fakt nema *14* -
Jesse McCartney je sexy kluk a je to ten nej.
Je to PAN BOŽSKÝ. *14* *14* -
to si jenom myslíš na joua má
-
-
nickyx
Jojo tak to souhlasím..moc tam pozuje..xD -
-
Re: nickyx
jj takový ty povýšený výrazy ruky v bok a taka je mi nesympatická už od pohledu nechápu Jesseho ale když se mu líbí(la) *9*
-
-
...
To snad ani není možný! Nějaký amatér ze superstar předběhne Jesse *14* ? Rychle choďte sem víc! -
-
Re: ...
asi tak, já sem tu každej den, tak sem chodte večer a budeme kecat!! takhle když sem přijde někdo jednou za měsíc to to moc nevytrhne
-
-
ještě
Ještě hrál v jednom díle Hannah Montana koukala sem že to tady není -
-
Re: ještě
kouknete se na www.jesse mccartney.borec.cz tam je uplne vsechno o nem moc jsem chtela videt dvd keith a ono to neni v cesku jinak strasne miluju ma moc uzasne pisnicky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Muj je 19
*13* ne nenímu 21... lkdyby jste se nekam jinak koukli tak vám chci jen říct že mu je 19LET!!!! A *13* 21!!!! *16* *5* DEJTE SI TO TU DOPOŘÁDKU!!! *10* -
-
Re: Muj je 19
je mu 21
-
-
Krásnej
*14* Je překrásnej ... aspoň pro mě .. sice je pravda že ho asi nidky neuvidím jinde než na fotkách a v televizi ac nevím jakej je ale je rostě fakt mc pekněj .. *14* ale stejně to semka píše každej mno ... ale tak too už dyť on je prostě k sežrání *1* -
8.ball.8
no dovol *15* *15* *15* -
-
Re: 8.ball.8
Nedovolím *5*
-
-
:D
Ahoj lidi :D!! -
-
_
Měj se krásně, pá. *5* -
-
Re: _
konečně že by někdo další sem přišel?není možný...jinak ahojky
-
-
-
Kill
Holky propásly jsme ho nyní chodí s Danielle Panabaker!! *16* *16* *16* láska je krásná proto by jsme jim neměly bránit,ale já mám kvůli tomu zničenej život a věřím že vy ostatní taky.Za to jak jsem do něj zamilovaná *14* *14* *14* *14* *14* *14* ,bych ji nejradši kill. -
..
božeeee chodte sem viiiic dyt toe hrozny tady nikdo neni!!! -
-
Re: ..
a ještě smajlík: *8*
-