Přejít na výpis diskuzí

Jesse McCartney

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvelej!!

Jesse je bohovej!!§ Kdo ho mate radi muzete si ho pridat i na tenhle pekny webik k tomu urceny: www.prostemulluju.cz
  • jESSíček

Moocz moocz kwásnej je k sežrání *14*
  • Důležité!!

Prosím mohl by mi někdo poslat na mail pusa1994@email.cz písničku od Jesseho Not your enemy?? Mě se strašn líbí a ještě sem jí nikde nenašl tak bych byla ráda pokud jí někdo má tak jestli by mi jí mohl poslat.. Děkuju předem:-)
  • HahahaPapapakvakvakvahafhafhaf!!!!j éééééééééééééésenza!! !hůůůůůů!!

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8* *8*
  • maeve

Proč??

Tohohle zpěváka jsem doslova zbožňovala, teď ho mám jen ráda. Proč? No, od té doby, co vydal nové album jsem zjistila, že už to není ono. Už když jsem poprvé slyšela Leaven tak mi to k němu nepasovalo, ale řekla jsem si "Proč ne, nějaká změna" jenže u poslechu dalších skladeb jsem už tak tolerantní nedokázala být. Jednoduše řečeno mi jeho nový styl nesedí. A tím myslím jak muziku tak i vzhled. Mě se prostě víc líbil, když měl blond vlasy a zpíval ty super songy jako je "Because you live", "Beautiful soul", "Just go" atd. Takžé já bych byla nejšťastnější, kdyby se vrátil ke svému starému stylu. Tím samozřejmě neříkám, že se to někomu nemůže líbit takové jaké to je, tohle je čistě můj názor. A taky navždy zůstanu jeho fanouškem, akorát že budu poslouchat pouze staré písničky, protože v té době byl nejlepší a v mých očích takový zůstane *14*
    • Re: Proč??

ÚPLNĚ STEBOU SOUHLASíM,mám nato stejný názor *9* *9* *9* *9*
    • Re: Proč??

přesně můj názor ale až na to že já ho zbožnuju pořád ale jinak máš upe pravdu...
  • jesse

Všichni tu píšete jak je jesse úžasnej ........máte pravdu *1*
  • Ty si úžasný milujem ťa s celého srdca
  • jesse v óčku???

ahoj fanynky jesseho.....chtěli by jsme si nechat o jeho narozeniny - 9.4. zahrát nějakou jeho písničku v tv óčko.....pište na email....jestli chcete vědět víc....ještě nevíme co a jak, dnes jsme to teprve vymysleli....
  • anulka123

Ahooojec..

Hele nevíte nějaký novinky o Jessovi..?:-*můůůck:-*
    • Re: Ahooojec..

nevím taky sem se cela zeptat:(
  • colorca

???

nevíte někdo kdy vyjde u nás oficialně jesseho nový album Departure ??? *14*
    • Re: ???

no album departure si mužeš koupit už teď ale pokud si budeš chtít počkat na předělávku tak ta vyjde 7. dubna
      • colorca

Re: Re: ???

děkuju moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit