Přejít na výpis diskuzí

Jesse McCartney

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ahoj,víte nějaký novinky o jessem?? *4*
    • Re: ahoj

vůbec *9*
  • ahoj

jsem se chtěla zeptat jestlisem chodíte teda večer,protože já sem chodím a nikdy tu nikdo není.....chudák jesse.... *9* *9*

jn taky si říkám už sem tu tak tři dny nebyla páč tu nikdy nikdo není a večer tu taky nikdo není..přesně chudák Jess!! *9*
  • ahoj

nevíte jestli nevyšel třeba nějákej časopis ve kterém psali o Jessem ??? kdyžtak písněte.... *4* *4* *4*

ne...pokaždý když otevřu nějakej časák nikde není...takže přemejšlim že do nějaký redakce nějakýho časáku napíšu o rozhovor atd s ním kdyby nás bylo víc třeba by so toho všimli ale tady tím asi moc lidí neoslovím páč tu prakticky skoro nikdo není...ale nápad je to fajn *9*
  • veris-ek

JMac

Ahojky lidi nevíte nekdo jestli Jesse McCartney přijede do ČR...?NAPIŠTE PROSÍM SEM DEKUJU.... *7* *7* *1*
    • Re: JMac

no jesse se letos do čech nechystá..a netušim kdy by mohl přijet lae musíme doufam že vůbec někdy přijede
  • ane.tt

...

všechno nejlepší *14* mám taky dneska narozky *3*
  • :D

Docela by mně zajímalo jestli hraje Jesse třeba na kytaru nebo na klavír....nebo nanic??? to by bylo divný aby na nic nehrál... *4*
    • Re: :D

stopro hraje ale nevybavuju si na co ale 100pro hraje:D
  • anulka123

bautiful

Ahooojky omlovám se že jsem tu tak dlouho nebyla..viši co tu jste..mám nápad..co kdybysme napasli do BRAVA proč nedají nějaký rozhovor nebo obrázky a novinky Jesseho..je dost znáámej..a podle mě je lepší než nějakej Zac fron..zasloužil by si víc pozornosti..a myslím že tohle by chtělo spustu lidí..ne jenom my!!!!
    • Re: bautiful

právě to jsem psala...dole
  • Všechno nej!!!

Já osobně Jesse zbožňuju a tak mu taky přeji vše nej!!!Jesse je nej!Jesse je nej!Jesse je nej! *14*
  • anulka123

beautiful

A napsala by jsi to ty nebo já..?:-)
    • Re: beautiful

obě, to bude mít větší úspěch, uvidí že je o Jesseho zájem víš co:D a kam napíšeme?cosmogirl?dívka?top dívky? *3*
  • anulka123

bautiful

Tak já napíšu třeba do BRAVA ty napiš třeba do dívky ju..?já jim to pošlu přes e-mail..ju..?
    • Re: bautiful

jj ja napisuaj do cosmogirla top divky pac si tydle casaky kupuju snad ten rozhovor nekdo udela...? *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit