-
JeSSe
Jesse je naprosto dokonalej...a navíc má nádhernej hlas. *14* Ale vadí mi že skoro nikde u nás není *9* , nehrajou ho vrádiích ani nikde *9* ...jinak si myslím že s těma blond vlasama byl sladkej ale ted je taky nádhernej a asi se mi tak i víc líbi *14* *14* ...je dospělejší *14* *14* *14* -
-
to máš pravdu *9* v rádiu jsem ho naposled slyšela s písničkou How dou you sleep, ale to už je pěkně dávno.....je to veliká škoda :(
jinak mě se líbí jak se hnědýma vlasama tak s blond,mě to nevádí, vždyť je taky starší a nemůže pořád vypadat stejně jako v šestnácti *3* *4*
-
-
:-*
Jesse je prostě úžasný, nádherný a ještě boží písničky! Nej zpěvák! -
-
Re: :-*
jo to je *14* *14* *14* *14*
-
-
je ženatej?
je ženatej nebo ne?
někde sem viděla fotku že jo *9* -
-
Re: je ženatej?
neni ježiši marja jesi by si měl vzít tu svojí kate chudák to bych ho fakt litovala prostě neni ženatej to by nás nějakej časák snad informoval *3* -
-
Re: Re: je ženatej?
ženatej ještě opravdu není ale myslím že sem někde četla že se už s tou kate zasnoubenej *9* ale přejme mu to vždyť láska je přece hezká věc *3*
-
-
-
Fanlist
Ahooj všichni co máte rádi Jesseho pokudu jsete jeho fanoušky možná byste se rádi zaregistovali jako jeho fanoušci Tak jen dotoho..:) *4* *14* *3* *14* *14* Jak registrovat najdete na této stránce: http://jesse-love.blog.cz/0902/fanlist *14* *14* -
♥
Všechno nej a jenom nej.....♥♥♥ -
narozkýý =)
všechno nej a života si užívej :) *3* -
Jesse ist best
Zdar wsem Jesse fuckt hustej typek a ten song s Ludacrisem nema chybu... -
Love you
I went to eat:) It was the best dream I love him :)****** -
jesse
Jesse je naozaj sladký *14* a naaaaadherne spieva *14* -
nejlepší
Jessy McCarney je klásnoučky a klásně zpívá a ten kdy tvrdí opak ,tak at se jde zahrabat a koukne se na sebe!!! *8* jessy je goood a je mooockyše klásnej *14* *3* *14* *14* *14* *14*