-
JESSe
JEsse je moc hezoučkej klučina takovej miláček můj a má moc hezký písničky nemátě někdo jeho album?? *14* *14* *14* *14* *14* -
Miluju Jessiho
JEssi je fakt Bestovej nejvíc sexy zpěvák je sladkej a má nádherný songy *14* -
-
Re: Miluju Jessiho
já ho taky miluji *14* je prostě nejhezčí zpěvák na světě *14* -
-
Re: Re: Miluju Jessiho
jn pajo a ten jeho sexy hlasek a sexy usmev..a... *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Miluju Jessiho
Já od Jesseho znám jenom písničku the best day of my life.. *3* a ta je fakt super,taková romantická *14*
-
-
Je úplně super, hrozně hezkej a super zpívá! Mám ho moc ráda!! ;-)) *3*
-
bravo girl
Ahojky, dneska vyšlo bravo gila je tam dvou stánka o jessem ja tam strašně nádherneej *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Kalifornské léto
Prosím vás nevíte kde najdu česky všechny díly druhé řady kalifornského léta??děkuji moc předem *4* neviděla jsme některé tak se chci an to podívat mooc vás prosíím -
-
Re: Kalifornské léto
kaliforský léto 2 dávaj na nově cinemě
-
-
JMac
Ahoj jesse je upe užasnej sladoučkej klučík mám ho macka lada upe ho žerůůů.
Já jsem se cela zeptat jestli jste někdo v kontaktu s Jessem McCartneyem tak me plssik napiste sem na osobnosti nebo na e-mal Linda353@seznam.cz děkuju a ahojky *1* *14* *7* *14* *15* -
jesse
nevite nahodou jestli jak je tam napsany ze je krestan jestli je katolik nebo jakyho je vyznani diky moc za odpoved *3* -
Cassidy
dneska má Jesseho velká (bývalá) láska narozky (Katie Cassidy), by mě zajímalo co jí dal Jess k narozkám(esi něco) atd *15* -
-
Re: Cassidy
Taky by mě to zajímalo *15*
-
-
beuatiful
Jj jasně..-)nemáš zač..:D -
-
Re: beuatiful
:)tak fajn du shanět kontakt:Dbtw už si tam psala?
-
-
Vlasy
Jesse to je kráááásnej kluk...ale když byl blond tak bych ho snad láskou snědla *15* ale teď... *9*