Přejít na výpis diskuzí

Jesse McCartney

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JESSe

JEsse je moc hezoučkej klučina takovej miláček můj a má moc hezký písničky nemátě někdo jeho album?? *14* *14* *14* *14* *14*
  • tery-lovely

Miluju Jessiho

JEssi je fakt Bestovej nejvíc sexy zpěvák je sladkej a má nádherný songy *14*
    • ryskovapaja

Re: Miluju Jessiho

já ho taky miluji *14* je prostě nejhezčí zpěvák na světě *14*
      • muskaaa3

Re: Re: Miluju Jessiho

jn pajo a ten jeho sexy hlasek a sexy usmev..a... *14* *14* *14* *14*
    • adela13

Re: Miluju Jessiho

Já od Jesseho znám jenom písničku the best day of my life.. *3* a ta je fakt super,taková romantická *14*
  • Je úplně super, hrozně hezkej a super zpívá! Mám ho moc ráda!! ;-)) *3*
  • bravo girl

Ahojky, dneska vyšlo bravo gila je tam dvou stánka o jessem ja tam strašně nádherneej *14* *14* *14* *14* *14* *14**14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • _natyysek_

Kalifornské léto

Prosím vás nevíte kde najdu česky všechny díly druhé řady kalifornského léta??děkuji moc předem *4* neviděla jsme některé tak se chci an to podívat mooc vás prosíím
    • Re: Kalifornské léto

kaliforský léto 2 dávaj na nově cinemě
  • veris-ek

JMac

Ahoj jesse je upe užasnej sladoučkej klučík mám ho macka lada upe ho žerůůů.
    Já jsem se cela zeptat jestli jste někdo v kontaktu s Jessem McCartneyem tak me plssik napiste sem na osobnosti nebo na e-mal Linda353@seznam.cz děkuju a ahojky *1* *14* *7* *14* *15*
  • jesse

nevite nahodou jestli jak je tam napsany ze je krestan jestli je katolik nebo jakyho je vyznani diky moc za odpoved *3*
  • Cassidy

dneska má Jesseho velká (bývalá) láska narozky (Katie Cassidy), by mě zajímalo co jí dal Jess k narozkám(esi něco) atd *15*
    • Re: Cassidy

Taky by mě to zajímalo *15*
  • anulka123

beuatiful

Jj jasně..-)nemáš zač..:D
    • Re: beuatiful

:)tak fajn du shanět kontakt:Dbtw už si tam psala?
  • Vlasy

Jesse to je kráááásnej kluk...ale když byl blond tak bych ho snad láskou snědla *15* ale teď... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší