-
:)
Všechno nejlepší! *4* *4* -
Narozky!!!
Happy B-day!!
Je úžasnej, ale dřív byl hezčí...blond mu sluší víc! *14* *14* *14* *3* -
jesse
tenle kluk je fakt moc hezkej ma super pisnicky. *14* -
Čau holčiny, nevíte některá jaké jsou Jesseho oficiální www stránky (v angličtině) ??? pjosím na email?? -
-
Re: www
www.jessemccarney.com *3*
-
-
Leavin´
ta jeho nová písnička Leavin´je fak moc moc moc pěkná... -
-
Re: Leavin´
jj to je ae este hezci je We Can Go Anywhere!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Leavin´
On má hezké téměř všechny, ale nemůžu přijít na chuť tomu jeho novému stylu. Radši budu poslouchat ty starší songy
-
-
-
Jesse zas na hnědo??
Ahojky holky já jsem někde četla že je Jesse zase na hnědo....Myslíte že se fakt nechal zas obarvit??Já fakt nwm.. -
-
Re: Jesse zas na hnědo??
nevím možná ale upřímně ta blond mu neslušela tak jako před tím s těma delšíma vlasama:( -
-
Re: Re: Jesse zas na hnědo??
hele holky nechci vám nic řikat mě se taky jesse líbí jo ale vim že kdybych ho videla na živo tak takovej krasavec zas neni to mi veřte takhle sme se zabouchal do jednoho herce no a pak vysli jeho new fotky a málem sem se lekla jak vypadal a řešit jeho barvu vlasů je ujetý ne *9* -
Re: Re: Jesse zas na hnědo??
No to jo když měl delší blondatý vlasy tak mu to víc slušelo.. -
-
Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
upe nádhernej byl v Summerlandu a prostě v tý době *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
Jó jó,tam byl boží.... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
Mno to jo upa krásnej :-*
-
-
-
-
-
Ahoojík
Hele nemáte nějaký novinky o Jessovi..?? -
nickyx
Jéééj..to esi kouří..to by byla ta poslední věc kerou bych řešila..on si může dělat co chce..a my na to můžeme leda jen tak koukat..holky je dospělej..a my ho ovlivnit nemůžeme..a esik kouří bo ne..to není zas až tak naše záležitost.. -
-
Re: nickyx
no to si je no ale i tak kuřáky nemusím, jako nic proti Jessemu ráda ho mám furt ale prostě... *9* -
Re: nickyx
A že rozkuřuje kamarádům, to Ti nevadí? *5* -
-
Re: Re: nickyx
A že ty tvoje komenty nikoho nezajímaj to ti nevadí??? *13* *13* *13*
-
-
-
on je uzasni a je hrozne pekni a neviem preco ale mi moc pripomina LEONARDA DICAPRIA ale samozrejme k nemu ho ani len prirovnat nemozeme lebo Leonardo toho ma viac za sebou aj krajsi je a ja ho proste viac MILUJEM *14* *14*
-
-
ano mas pravdu on je uzasni ale ked komentujes jessyho tak nespominaj leonarda ok??????????????? nechapem ta ako mozes spominat leoanrda ked pises komentar jessimu ....................... misli na to sestra moja ok ???????????????????????? *16* *7* *9* *5*
-
si uzasni a nikto na teba nema si skveli a radim vam setkim pozrite si jeho pesnicki su uzasni a aj jeho penicki su skvele ako on no co je uzasni cmuq pre teba jessy *14* *14* *14* *14*
-
-
zadní
nelibi se mi ze se jessi ocucava s jinyma holkama *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*