Přejít na výpis diskuzí

Jiří Babica

OSOBNOST 25.10.2008 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně zdraví, dlouhá léta

Všechno nejlepší k narozeninám.
    A užij si je. Příště už to bude -sát. *1*
    "Stojím, dokud nepadnu...."
    PS: Díky za recepty. *3*
  • narozeniny

Milý Jiří
    Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4*
  • estela

vše nejlepší

Uvaříš si dort sám ? *15*
  • Éro

Já jsem s Jirkou vařil na vojně ve výcvikovém praporu pohraniční stráže v Suchdole nad Lužnicí a už tenkrát byl prostě éro.Rozhazoval rukama,otvítal pusu jak na kilovej brambor a vyvaloval oči,div mu nevypadly.To ale nemění nic na tom,že jako kuchař je opravdu dobrý.A neříká to laik,to mi věřte,vařím od vyučení různě po hotelech a restauracích,chvíli i v zahraničí ale před kamerou bych asi neobstál,na to musí být prostě nátura a Jirka ji má.Někdo tu napsal,že ochutnává lžicí,kterou pak míchá,vy pane nebo paní to tak doma neděláte?Tak vidíte a on se snaží v pořadu vařit pro vás,jako doma a ne jako v restauraci,kde se musí dodržovat přísné hygienické normy,to by se vám v pořadu asi nelíbilo,tak nekoukejte na malichernosti a radši se něco přiučte,vy co umíte jen kritizovat.
    • Re: Éro

Souhlasím s tebou - Jirka je kuchař pro normální lidi. Pohlreich je samozřejmě kuchař dobrý, ale lidské hodnoty rovny nule. Podle Jirky si dobře uvařím, podle Pohlreicha by ze mne byl za pár dní hulvát. *5*
      • Re: Re: Éro

pokud by ses od něj opravdu učil vařit jak píšeš a ne mluvit, tak bys snad hulvát nebyl :-) Navíc já podle Z.Pohlreicha vařím a je to v pohodě. 80% receptů je z normálních běžně používaných surovin :-)
    • nika1979

Re: Éro

souhlasim svama Pane Kapr-1 že babyca je supr m tažena co uražije Berta
      Sallmi Antibabica,,,,
      gaston jouda uraži jiřiho babicu . pak d. MB *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *4* *5* *4*
      jiři babica nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
      ??X)
  • Trouba

No dnes mě opět pobavil..."do sýrového krému přidáme majonézu,aby ta chuť pak byla taková mazlavá,to my máme rádi" Prosím vás,můžete mi někdo vysvětlit,jak chutná mazlavá chuť?:-)))) Je to fakt trouba,ten Babica *3*
  • oprava

k tomu povolání bych raději napsal něco jako rádobykuchař protože pan Babica rozumí vaření přibližně stejně jako já Goniometrickým funkcím
    • Re: oprava

Něco jako sínus, kosínus a gambrínus? *1*
  • nika1979

jirka. babica,

JIRKO BABICO
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!§§§§§§§§§§
    VILDA tež............................... ................................... . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* fandid budem MB ANTI GASTON.... *14* *14* *14* *14*
    • Re: jirka. babica,

tak i tento slavný televizní kuchař se tu dostal *1*
    • nika1979

Re: jirka. babica,

anti.mb gaston
      neřikej. že jsme blbi.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *13* *14* *14*
      • Re: Re: jirka. babica,

on to nikdo říkat nemusí...stačí se podívat jak píšeš *16*
        • nika1979

Re: Re: Re: jirka. babica,

JAVIM JAK PIŠU. TO JE MA VĚC. ROZUMIŠ
          Sallmi JASNĚ NETRPIM DISLEXYJI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Profi kuchař

Na to, že je pan Babica profi kuchař mi přijde jako čuňátko! Ochutnává lžící, kterou potom dále míchá. A z prkýnka seškrabuje ostřím nože, což je úplný nesmysl! *13*
    • Re: Profi kuchař

Andulko, je houbes platný mi předvádět školní případ zacházení s nožem, když výsledné jídlo se nedá jíst. Já Babicových receptů vyzkoušel celou řadu a musím říct, ŽE TO JE KUCHAŘ PRO LIDI, JAKO JSEM JÁ, PENZISTA. Podle Pohlreicha bych se naučil nejvýš tak sprostě nadávat a udělat si oběd za 400 Ká. Na jedno nemám chuť a na druhé penzi.

oldik
      • Re: Re: Profi kuchař

Vy jste mě opravdu rozesmála. Nevím podle čeho soudíte, že podle Pohlreicha uvaříte za 400 kč. Vůbec nic nevíte a píšete hovadiny. Většinu receptů má podle běžně dostupných a levných surovin. Kulajda, hrášková polévka, pstruh, pokrmy z hovězího masa, kuře na pivu se žampióny. Tak zklidněte hormon dámo :-D
    • larka

Re: Profi kuchař

Pohlreich má pravdu, Babica NENI kuchař
      • Re: Re: Profi kuchař

Vidím že si rozumný člověk,Pohlreich má pravdu.Protože kdo říká že babica je profikuchař je ,debil.
    • Re: Profi kuchař

Otázkou zůstává,jestli opravdu je profi kuchař. *1* *3* *13*
  • Vojna a mi PSáci

Přátelé Jirka je pan kuchař ,2roky mě živil na vojně a dobře ,a legrace s ním bylo spousta, když jsme třeba zkovali konev mléka na střech ,a jiné ptákoviny ,Jirko zdraví Jirka Dziak *1* *3* *5*
    • Re: Vojna a mi PSáci

Ježíši proč vy všichni fandové jste blbí jak tága. Nauč se česky píšeš stejně blbě jako ten špindíra kuchařskej mluví.
      • nika1979

Re: Re: Vojna a mi PSáci

psat umim gaston.česky umim......jasně. kritičko *14* *14* *14* *4* *5* *5*
        • Re: Re: Re: Vojna a mi PSáci

Ty umíš česky asi jako já japonsky, ty trdlo :)
          Ale zpět k tématu - p. Babica asi je kuchař, ale skoro jsem nemohl uvěřit, že není jen "hobby cook", ale že je profík.
          Pořád by jen nahrazoval něco něčím a celkově to na mě moc profesionálně nepůsobí.
          Krom toho ani jeho styl vyjadřování a rádoby-srandy mi moc nesedí.
    • nika1979

Re: Vojna a mi PSáci

to věřim
      vam važně .......... mate velkou pravdu. dikkkkkkkkkk
      .jirka babica je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr člověk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

lidně jsi otebe jirko babico

klidně jsi otebe jirko babico opřu kolo. protože. tě božnuju. já...
    nejjjjjjjjjjjjjjjj
    užas simpatak mladej. šik. . lichotim
    neznam zavist toje tabu mé a ..tak dale *14* *14* *14* *14*
    • larka

Re: lidně jsi otebe jirko babico

mladej? Strácíš očividně pojem času *13*
      • Re: Re: lidně jsi otebe jirko babico

nee asi :D mladEj...dobrej JOKE...je to starej krypl kterej vsude byl vsechno zna ale uvařit umí akorat tak hovno pro kryply co si doma dokazou uvarit tak maximalne čaj! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit