-
Hodně zdraví, dlouhá léta
Všechno nejlepší k narozeninám.
A užij si je. Příště už to bude -sát. *1*
"Stojím, dokud nepadnu...."
PS: Díky za recepty. *3* -
narozeniny
Milý Jiří
Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* -
vše nejlepší
Uvaříš si dort sám ? *15* -
Éro
Já jsem s Jirkou vařil na vojně ve výcvikovém praporu pohraniční stráže v Suchdole nad Lužnicí a už tenkrát byl prostě éro.Rozhazoval rukama,otvítal pusu jak na kilovej brambor a vyvaloval oči,div mu nevypadly.To ale nemění nic na tom,že jako kuchař je opravdu dobrý.A neříká to laik,to mi věřte,vařím od vyučení různě po hotelech a restauracích,chvíli i v zahraničí ale před kamerou bych asi neobstál,na to musí být prostě nátura a Jirka ji má.Někdo tu napsal,že ochutnává lžicí,kterou pak míchá,vy pane nebo paní to tak doma neděláte?Tak vidíte a on se snaží v pořadu vařit pro vás,jako doma a ne jako v restauraci,kde se musí dodržovat přísné hygienické normy,to by se vám v pořadu asi nelíbilo,tak nekoukejte na malichernosti a radši se něco přiučte,vy co umíte jen kritizovat. -
-
Re: Éro
Souhlasím s tebou - Jirka je kuchař pro normální lidi. Pohlreich je samozřejmě kuchař dobrý, ale lidské hodnoty rovny nule. Podle Jirky si dobře uvařím, podle Pohlreicha by ze mne byl za pár dní hulvát. *5* -
-
Re: Re: Éro
pokud by ses od něj opravdu učil vařit jak píšeš a ne mluvit, tak bys snad hulvát nebyl :-) Navíc já podle Z.Pohlreicha vařím a je to v pohodě. 80% receptů je z normálních běžně používaných surovin :-)
-
-
Re: Éro
souhlasim svama Pane Kapr-1 že babyca je supr m tažena co uražije Berta
Sallmi Antibabica,,,,
gaston jouda uraži jiřiho babicu . pak d. MB *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *4* *5* *4*
jiři babica nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
??X)
-
-
Trouba
No dnes mě opět pobavil..."do sýrového krému přidáme majonézu,aby ta chuť pak byla taková mazlavá,to my máme rádi" Prosím vás,můžete mi někdo vysvětlit,jak chutná mazlavá chuť?:-)))) Je to fakt trouba,ten Babica *3* -
oprava
k tomu povolání bych raději napsal něco jako rádobykuchař protože pan Babica rozumí vaření přibližně stejně jako já Goniometrickým funkcím -
-
Re: oprava
Něco jako sínus, kosínus a gambrínus? *1*
-
-
jirka. babica,
JIRKO BABICO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!§§§§§§§§§§
VILDA tež............................... ................................... . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* fandid budem MB ANTI GASTON.... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jirka. babica,
tak i tento slavný televizní kuchař se tu dostal *1* -
Re: jirka. babica,
anti.mb gaston
neřikej. že jsme blbi.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *13* *14* *14* -
-
Re: Re: jirka. babica,
on to nikdo říkat nemusí...stačí se podívat jak píšeš *16* -
-
Re: Re: Re: jirka. babica,
JAVIM JAK PIŠU. TO JE MA VĚC. ROZUMIŠ
Sallmi JASNĚ NETRPIM DISLEXYJI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Profi kuchař
Na to, že je pan Babica profi kuchař mi přijde jako čuňátko! Ochutnává lžící, kterou potom dále míchá. A z prkýnka seškrabuje ostřím nože, což je úplný nesmysl! *13* -
-
Re: Profi kuchař
Andulko, je houbes platný mi předvádět školní případ zacházení s nožem, když výsledné jídlo se nedá jíst. Já Babicových receptů vyzkoušel celou řadu a musím říct, ŽE TO JE KUCHAŘ PRO LIDI, JAKO JSEM JÁ, PENZISTA. Podle Pohlreicha bych se naučil nejvýš tak sprostě nadávat a udělat si oběd za 400 Ká. Na jedno nemám chuť a na druhé penzi.
oldik -
-
Re: Re: Profi kuchař
Vy jste mě opravdu rozesmála. Nevím podle čeho soudíte, že podle Pohlreicha uvaříte za 400 kč. Vůbec nic nevíte a píšete hovadiny. Většinu receptů má podle běžně dostupných a levných surovin. Kulajda, hrášková polévka, pstruh, pokrmy z hovězího masa, kuře na pivu se žampióny. Tak zklidněte hormon dámo :-D
-
-
Pohlreich má pravdu, Babica NENI kuchař -
-
Re: Re: Profi kuchař
Vidím že si rozumný člověk,Pohlreich má pravdu.Protože kdo říká že babica je profikuchař je ,debil.
-
-
Otázkou zůstává,jestli opravdu je profi kuchař. *1* *3* *13*
-
-
Vojna a mi PSáci
Přátelé Jirka je pan kuchař ,2roky mě živil na vojně a dobře ,a legrace s ním bylo spousta, když jsme třeba zkovali konev mléka na střech ,a jiné ptákoviny ,Jirko zdraví Jirka Dziak *1* *3* *5* -
-
Re: Vojna a mi PSáci
Ježíši proč vy všichni fandové jste blbí jak tága. Nauč se česky píšeš stejně blbě jako ten špindíra kuchařskej mluví. -
-
Re: Re: Vojna a mi PSáci
psat umim gaston.česky umim......jasně. kritičko *14* *14* *14* *4* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Vojna a mi PSáci
Ty umíš česky asi jako já japonsky, ty trdlo :)
Ale zpět k tématu - p. Babica asi je kuchař, ale skoro jsem nemohl uvěřit, že není jen "hobby cook", ale že je profík.
Pořád by jen nahrazoval něco něčím a celkově to na mě moc profesionálně nepůsobí.
Krom toho ani jeho styl vyjadřování a rádoby-srandy mi moc nesedí.
-
-
-
Re: Vojna a mi PSáci
to věřim
vam važně .......... mate velkou pravdu. dikkkkkkkkkk
.jirka babica je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr člověk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
lidně jsi otebe jirko babico
klidně jsi otebe jirko babico opřu kolo. protože. tě božnuju. já...
nejjjjjjjjjjjjjjjj
užas simpatak mladej. šik. . lichotim
neznam zavist toje tabu mé a ..tak dale *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lidně jsi otebe jirko babico
mladej? Strácíš očividně pojem času *13* -
-
Re: Re: lidně jsi otebe jirko babico
nee asi :D mladEj...dobrej JOKE...je to starej krypl kterej vsude byl vsechno zna ale uvařit umí akorat tak hovno pro kryply co si doma dokazou uvarit tak maximalne čaj! *16* *16*
-
-