-
rozvod
Pane Dvořák,máte krásnou a milou ženu.Divím se,že případnou krizi v manželství řešíte hned stěhováním! S "krasavcem" Trnavským to nemůže mít žádné trvání.Ten dostal možná další "skalp".Já bych Báře Munzarové určitě odpustil!!! -
-
Re: rozvod
je to jejich věc. Nevím, proč to tady řešíte. Jo a jinak mě byla vždycky zrovna Bára nesympatická. -
-
Re: Re: rozvod
Mně je Munzarová taky děsně nesympatická.
-
-
-
návrat
Zajímalo by mne,jestli se Jiří Dvořák vrátil k Báře Munzarové.Byla by škoda,kdyby se rozešli. -
-
Re: návrat
bára munzarová ho vihodila takže rozhoduje jenom ona ale ta si našla herce Martina Trnavského *5* -
-
Re: Re: návrat
Nevím,jestli Bára manžela vyhodila,ale vím zcela jistě,že žádný románek s Martinem Trnavským neměla.S Trnavským momentálně Bára hraje v divadle. -
Re: Re: návrat
To jestli Jiřího Dvořáka jeho žena vyhodila není třeba pravda.Médiím nemůžeme všechno věřit.Pan Dvořák se nechal slyšet,že odešel sám,takže pravda bude někde uprostřed.Oba přiznali krizi v manželství,vůbec to nemusí souviset s Martinem Trnavským. No a kdyby...Je to jejich věc.
Ale spousta lidí se dokáže udobřit...Třeba už je všechno zase v pořádku.
-
-
-
kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jo je fakt hezkej nikdy si ho nenecham ujit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *4* -
-
Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kokám,že máme podobný vkus,taky myslím,že je okouzlující nejen pohledem ,ale i hlasově. *14* -
-
Re: Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Pan Dvořák má nejmi hezky posazený hlas.
-
-
-
je úžasný
On je úžasný,má neskutečné charisma a nechápu tu medúzu,jak mu to mohla udělat.Já koukám na pojiš´tovnu jen kvůli němu a kdybych byla blíže Vinohradům chodila bych na něj do divadla.Mám to,ale daleko,bohužel.Opravdu je kouzelný *14* *14* -
-
Re: je úžasný
Také koukám na Pojišťovnu jen kvůli němu *4*
-
-
skvělý herec
Charisma a sympatie jsou Jirkovou hlavní devizou. Pokaždé, když se objeví v TV,nenechám si to ujít. *3* -
-
Re: skvělý herec
Souhlas. Měla jsem tu čest vidět pana Dvořáka v divadlení hře Richard Druhý, kde byl naprosto famózní. *3*
-
-
Výborný herec!
Váš herecký výkon v Operaci Silver A, byl excelentní. Škoda, že takových nadaných herců jako jste Vy, je v dnešní době pramálo. Snad Vás budeme na televizních obrazovkách vídat stále častěji!! -
Nesmysl!
Bára je hezká! Ze srdce Vám ji přeji! -
-
Re: Nesmysl!
přesně tak. Bára je úžasná. tak ji už laskvě nikdo neurážejte. Ani na profilu Báry a ani Jirky.
-
-
štěstí
Pane Dvořáku,myslím že pokud je vaše žena Bára Munzarová příjemná doma stejně tak jako v televizi,budete jistě šťastný člověk!Je nejenom sympatická,ale i velice přitažlivá.Přeji vám hodně štěstí a hodně pracovních i osobních úspěchů! *3* -
-
Re: štěstí
Tak tak, moje řeč!!! *3* *4* *3* . jsem ženská, ale ne žádná lesbička a paní Munzarová se mi i tak moc líbí.je to nádherná ženská. A to, že je příjemná, to musím potvrdit. Nechápu, jak někdo může napsat, že je nafoukaná. Nechápu, kde to ti lidé vzali. A jestli mi někdo odpoví, že jsem lesba, klidně, ať si poslouží.To, že je Bára krásná a příjemná ženská, to na věci nic nemění *3* zdravím, Štěpánka -
-
Re: Re: štěstí
lesba ani ne,spíše jsi asi trošku bumbala,paní Munzarová není krásná,je celá taková hranatá,a Jiří se k ní nehodí ,on totiž příjemný a sympatický ,opravdu,je!!! *15* *13* *3*
-
-
-
je to Pan herec!
Dobry den, pan Dvorak patri jiz nekolik let mezi meho favorita. Uz si ani nepamatuji, kdy jsem ho videla poprve, zda to bylo na prknech vinohradskeho divadla nebo v nekterem zfilmovanem provedeni, nicmene musim konstatovat, ze jeho vykon ve hre Mesicni bes byl naprosto nezapomenutelny. Samozrejme se neda zapomenout i na dalsi predstaveni jako Macbeth, Tango solo, Idealni manzel ci dalsi. Ve filmovem zpracovani byl uzasny ve filmu Vune vanilky se svoji zenou a take ve Vyvrazdeni rodiny Greenů. Zaverem se musim zminit o divadelni hre z Mestkeho divadla v Brne, kde jiz 10 rokem hraje uzasnou dvojroli ve hre Brouk v hlave. Pan Dvorak je Pan herec a kazde jeho ztvarneni role je pro me nezapomentulny zazitek. Drzim mu pesti a tesim se na dalsi jeho predstaveni. Eva -
-
Re: je to Pan herec!
upe s váma souhlasim... je to pan herec na správnym místě... nejen v měsíčním běsu, v tango solo, ideálním manželovi, ale i v dámě od maxima, ve figarově svatbě, v krysařovi, adině, podzimní zahradě, kdo se bojí virginie wolfové, richardovi II., a další... už si na všechny názvy her, ve kterejch sem ho viděla hrát, z hlavy nevzpomenu... ale je jich požehnaně a doufám, že jich bude víc... jen škoda, že sem neměla možnost ho vidět jako butona.... to je mi hrozně líto.... -
Re: herec!
?
-
-
Jirí
Tak ja se pridam ke vsem tem skvelym komentarum a musim rict, ze i ja mam Jiriho Dvoraka hrozne rada. Uplne poprve jsem si ho vsimla docela zajimavou cestou a to v dabingu. Uz nevim jestli to byl serial Knight Rider nebo Dallas *3* , ale jeho hlas je pro me vzdycky uplnym pohlazenim pro usi. Jsem rada, ze jsem casem mela taky moznost zjistit, jak skvely je Jiri herec a ze dokaze skutecne zahrat jak se rika cokoliv! Od uchylneho vraha v Pokoji bez oken az po "vycuraneho" certa v Andelu Pane. myslim, ze s Ivanem Trojanem byli dvojici k nezaplaceni...
Doufam, ze se se Jiri bude dal objevovat na obrazovce a taky ze budu mit vic stesti videt ho na prknech, protoze to jediny predstaveni, ktere jsem zatim videla, Kdo se boji Vrginie Wolfove bylo pro me uzasnym zazitkem a hereckym koncertem vsech ucinkujich.
Preju mu hodne zdravi, stesti a at se mu role jen hrnou... *4*