-
ja ho nemusim vubec
-
Ahoj moc mě mrzí že jsme si nepopovidaly a že jsem ti neřekla ó autogram , už se těším na anděl páně 2 ,ta role ti sedne . Držím ti palce a přeji ať se ti vše co si přeješ splní hana
-
Také přeji všechno nej, hlavně zdraví, osobní štěstí i profesní úspěchy..
-
Vše nejlepší k narozeninám. Hodně zdravíčka štěstíčka. Jste ten nejlepší herec kterého znám. Ať se vám daří jak v práci tak v osobním životě. Poslechla jsem si všecny vaše knihy které jste četl a doufám že budou další. Máte krásný hlas a dobře se poslouchá.
-
Super dabing Castla v seriálu...
-
Jenom bacha Jiříku na srdce! To si hlídej. Nemáš ho v pořádku. Senzibilka
-
Á, další fanatická fanynka se sklony ke stalkingu? :D
-
Si prostě super herec. A až vyrostu chci být tak dobrá jako ty.....
-
skvělej herec *4* , hlavně ten hlas *14* *14* *14* *14* ...co dodat.... *3* *14*
-
Je to herec na kterého se velice ráda dívám, dovede opravdu zahrát vše nejen duší ale i přesvědčivostí. *4* *4*
-
vše nejlepší k dnešním narozeninám *4*
-
Výborný herec v dáblova lest a ztracená brána byl úžasný
A anděl páně ještě lepší *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *5* *5* *5* *15* *15* *3* *14* *4* *5* -
tak takovych hercu jako je JIRI DVORAK je u nas docela malo.poprve jsem ho zaregistrovala ve filmu VUNE VANILKY a zcela me uchvatil.od te doby si nenecham ujit nic v cem se objevi.preju mu jen super role a v zivote jen to nejlepsi.
-
všechno nejlepší k narozeninám.
S tátou je to náš nejoblíbenější herec. V Ďáblově lsti naprosto nepřekonatelnej *4* -
Jirka Dvorak
Chtela jsem se zeptat nevite nekdo ,kam Jirka rad chodi?:) -
blahoželanie
prajem všetko najlepšie k narodeninám, hlavne zdravie a kopu šťastia :-) -
Přání k narozeninám
Mému nejoblíbenějšímu herci přeju k narozeninám všechno nejlepšííí !!! *3* -
web fanklubu JD
sledujete novinky na webu fanklubu Jirky Dvořáka www.jdvorakfans.cz,kam postupně dáváme i nové fotky,nově také rozhovor s Jirkovým kolegou Martinem Zahálkou,starší rozhovory se Zuzkou Slavíkovou,Mirkou Součkovou,Jiřím Strachem a rozhovory s Jirkou které poskytl v průběhu roku různým časopisům i webu."Pobočka"fanklubu funguje také na facebooku http://www.facebook.com/#!/pages/fa nklub-Jiriho-Dvoraka/152446684879.. ... *15* -
Re: podepsané foto J.Dvořáka
ahoj,
moc prosím o zaslání podepsané fotografie Jirky Dvořáka s věnováním
předem mnohokrát děkuji
Pavel
Dvořáček Pavel
Nám.na Balabence 1438/2
Praha 9 - Libeň
190 00 -
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Péťu
Ahoj.Naprosto souhlasim.Ale je fakt,ze to napsala presne.Taky jsem mele moznost setkat se s panem Dvorakem osobne.Aje to fakt saupr uzasny clovicek.A takove ty hloupe reci co o nem koluji,neposloucham je.Vzdyt lidi co zavidi uspech druhemu je spousta,a pak,v nasi zemi se uspech neodpousti.