Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zoriste

Re: Jiří Dvořák

Mohla jsi klidně přijít mezi nás,měli jsme sraz Jirkova fanklubu a bylo to i díky němu bezvadný,můžeš se podívat na www.jdvorakfans.cz *3*
  • Jiří Dvořák

V pátek 22/5 jsem byla se sestrou v restauraci U dědka na tataráku a viděla jsem tam J. Dvořáka. Zpočátku jsem si nebyla jistá, jestli je to on. Do té doby jsem ho uznávala jako herce, ale musím říct, že je to velmi charismatický muž. Měl tam nějakou společnost, tak jsem si ho netroufala oslovit... *3*
  • zoriste

Re: Re: Re: Re: Napsali o mně....

A to ti dělá dobře co?A´t už tady nebo jinde píšeš pod jakýmkoli jménem.... *10* *9* *15*
  • Re: Re: Re: Napsali o mně....

Ale,že to tu rozvířilo hladinu vášní,coo? *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Pro Péťu

No,něco na tom asi bude,neboť také mi připadá divné,že by přišel na zkoušku do divadla a v igelitce by mu cinkaly lahváče *1* *1*
  • Re: Re: Re: Pro Péťu

Možná by to Niko také chtělo trochu přemýšlet!
    Obdivovat Jiřího Dvořáka můžeš,ale všem slátaninám,které píší v Blesku bys věřit nemusela!
    Například zrovna Jiřím nedávno psali,že s oblibou holduje alkoholu a není to pravda. *3*
  • Re: Re: Pro Péťu

já obdivuji Jiří ,takže proč bych tomu neměla věřit *7* *14*
  • zoriste

Re: Re: Napsali o mně....

Já myslím,že původce se jako vždy zase ozval a ví moc dobře proč to dělá,takže není co řešit...mlčení je zlato... *15*
  • zoriste

Re: Re: Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Jirka si na svoje fanoušky udělá čas když je potřeba,od doby kdy jsme ho oslovili a založili s jeho souhlasem of.fanklub píše více či méně pravidelně jak sem tak na fans web,kde odpovídá pod heslem,takže víme,že je to opravdu jen a jen on...kdo nevěří,je to jeho problém *8*
  • hudy

Re: Pro Péťu

A ty téhle bulvární slátanině věříš, jo? Tak to tě docela lituju *15*
  • hudy

Re: Napsali o mně....

Vůbec mi to nepřijde jako zrovna nejlepší nápad..dávat sem do novinek neuvěřitelné a hlavně lživé výplody bulváru...docela mě to otrávilo, nicméně koukala jsem, že to dávají všem známějším celebritám.(bohužel) *9*
  • Re: Pro Péťu

*4*
  • Pro Péťu

„Bára je trochu rozmazlené dítě, které hřeší na slávu svých rodičů. Žije v představě, že je geniální herečka, které by se všechno mělo přizpůsobit. Píše jeden tisk,velmi zajímavě a dále..Začíná se totiž spekulovat, že výpověď by Munzarovou mohla potkat i na Nově, kde hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Důvody? Velmi podobné těm, které jí vyčítali kolegové z divadla – tedy nesnesitelnost, přecitlivělost a povýšené chování. *1*
  • Re: Re: Operace Silver A

Já nevím,ale myslíte si,že Jiří má tolik času,aby vyhledával reprízy a četoval tady? *7*
  • zoriste

Napsali o mně....

Udivuje mě,kdo dává do rubriky napsali o mně články z bulváru povětšinou s titulkem který se týká Báry M.Mám pocit,že by se to mělo spíš bojkotovat a ne to ještě dávat sem....to jim budeme dělat ještě reklamu?! *9*
  • Re: Re: Operace Silver A

Jirko, diky moc! Ze jste milej, to jsem si myslela, ale tohle predcilo veskera ocekavani! Jste proste jednicka! *4*
  • zoriste

Re: Re: Operace Silver A

Zlatíčko jako vždycky,díky....pohlídáme si to.. *3* *4*
  • Re: Operace Silver A

Milá Hanci. Dozvěděl jsem se, že během měsíce se bude opakovat vysílání Operace Silver A na ČT. Takže stačí si to trochu pohlídat v programu. Pá. Jirka *3*
  • Re: Operace Silver A

Nainstaluj si DC ++ to je program na stahování různých věcí,myslím tím písničky ,filmy atd a tam to je *3*
  • Operace Silver A

tak ani tam.. chjo, vsichni o tom tak basnite, fotecky jsou taky tak slibny a nic! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit