Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zoriste

Re: Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Určitě bude na podzim,pokud budeš mít zájem vše je na webu fanklubu jdvorakfans.cz kde se můžeš i zaregistrovat,neboť na setkání jdou jen zaregistrovaní a ti budou mít také výhody o kterých budu mluvit na srazu,napiš mi mail a já napíšu podrobnosti přímo tobě,měj se hezky. *3*
  • zoriste

Re: Operace Silver A

Koukni se na e shop český televize jelikož je to jejich produkce,jinak nevím. *3*
  • Operace Silver A

ahoj vsem, marne po netu patram, kde by se dal sehnat film "Operace Silver A".. pomuze nekdo, pekne prosim? Diky predem!
  • Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Dobry den Zorko, v tomto terminu jsem bohuzel mimo republiku.. je pravdepodobne, ze se setkani s Jirim bude opakovat? Vzdy jsem ho obdivovala jako herce a nedavno vysilana Vune vanilky, kterou jsem videla asi po ctvrte, mne presvedcila, ze bych se s nim rada shledala osobne.
    Dekuji za odpoved :)
  • Jirka

Ahoj zdravím Jirku Dvořáka, všimla jsem si Vás až nedávno a musím říct, že jste mě dost zaujal jste výborný herec!! Skládám poklonu..pokud chcete můžem si někdy napsat, mám profil na chatu na lidé.cz pod jménem bfree77, tak se můžete mrknout. Hodně zdaru!! *14* *14* *14* *3*
  • zoriste

Re: Re: Re: Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Ano,všechno je na webu fanklubu jdvorakfans.cz a nebo na můj mail zozi@seznam.cz *1*
  • Re: Re: Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Díky moc, ráda bych přišla také, mohu se ještě přihlásit? Ď
  • Re: ahojky

On je prostě nejlepší *3* *14*
  • ahojky

Ahojky. Jsem tu takový nový přistěhovalec, ale vědět dřív, že je sraz s panem Dvořákem, nenechala bych si to ujít. Bohužel se musím tak trochu učit na zkoušky:-( Myslím, že pan Dvořák je skvělý herec a určitě musí být i skvělý člověk, protože upřímně, kdo by si šel s fandy sednout? Já nevím, ale asi takových herců až tak moc nebude. A moc mile mě překvapilo, že pan Dvořák sem píše i příspěvky. Je to supr, že si najde čásek na vše *3*
  • zoriste

Re: Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Už je to na webu fanklubu je to hospoda U dědka na Vinohradech,v úterý tam jdu zaplatit zálohu takže už je to definitivní *5*
  • Re: Mezi řádky

Zdravím Vás pane Dvořáku,
    nechtěl byste v rámci projektu Česko čte dětem přijet i k nám do Tisé v Severních Čechách? Máme tu navíc krásné pískovcové skály, báječná příležitost vrátit se k horolezectví. Co vy na to?
  • Re: Setkání s p.Dvořákem,květen

Ahoj, a kde tedy nakonec setkání s panem Dvořákem bude, když ne u Maxima? Díky
  • zoriste

Setkání s p.Dvořákem,květen

Psala jsem všem kdo mají zájem o setkání s p.Dvořákem a mám na ně spojení,že potřebuji aby se ti kdo o setkání mají zájem závazně přihlásili u mne na mailu zozi@seznam.cz.Závazně znamená zaplatit dopředu 300Kč,musím totiž složit zálohu do půlky května v retauraci.Podařilo se mi zajistit nakonec jinou než U Maxima,ten bohužel změnil majitele a tím se změnilo vše,takže nastalo zběsilé hledání náhrady a snad to klapne,ale to stejně budeme vědět až po srazu.Je tam letní zahrádka která nám bude k dispozici pokud bude hezky a po 22 hod se můžeme přesunout dovnitř.Definitvně uzavírám přihlášení na setkání 15.5. kdy musím nejpozději p.majiteli nahlásit přesný počet lidí.... *1*
  • zoriste

Re: Přání

Přání i ode mne a všech ve fanklubu.... *4*
  • Přání

Všechno nejlepší k Vašemu svátku,ať se Vám splní vše,co si ve skrytu duše přejete! Včera v rádiu vysílali hru "Adresát neznámý" a musím se přiznat,že jste mě s panem Hartlem,tak vtáhli do děje,až mi běhal mráz po zádech.Bohužel se neumím moc dobře vyjadřovat,ale bylo to velmi emotivní.Jsem zvědavá na květnové setkání s Vámi-pokud budu mít to štěstí se dostavit *4*
  • ruzova

Re: Mezi řádky

Jiříčku, jste STAR.
  • borec

je to prostě borec *3* *5* *3*
  • petal76

Re: Re: Re: Díky

Holky já Vám ten sraz tak závidím, doufám, že se NĚCO stane a budu moci také přijet *4* , ale zatím tomu moc nedávám *9*
  • petal76

Re: Re: Strážce duší...

zoriste: Jsi Sherlock DÍÍÍÍKY *14*
  • Re: Re: Strážce duší...

Děkujeme Zori už te´d se těšíme *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit