Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Díky

Co je na tom hrozného když zde jenom podotknu,že ve stejný čas hráli v Brně spolu?!
    *7*
  • zoriste

Re: Re: Re: Díky

Já už nevím jak to říct slušně....tady jsi na foru které se týká Jirky Dvořáka a kde právě hraje paní Munzarová si běž řešit na její forum. *10*
  • Re: Co je to ideál?

*4*
    Zajděte si někdy také na divadlo s Bárou!
    Je to paráda! Ten kdo ji sleduje pouze v Ordinaci bude překvapen,že v civilu je mnohem hezčí a ještě více sympatická!
    *4*
  • Co je to ideál?

Pro Péťu: Milý-á Péťo,díky za tvůj názor,každý máme svůj vysněný obrázek o protějšku,ale termín IDEÁL je velmi široký pojem.Nikde nenajdeš člověka,který bude vyhovovat všem.Každý z nás má jiné hodnoty a přednosti.Neber si to nijak osobně,ale nemůžeš odsoudit pana Dvořáka za to,že odešel od rodiny.Neznám osobně ani Jirku ani Báru,ale je to jejich soukromí a rozhodnutí.Tak bychom to měli respektovat.Nechci používat fráze,ale kdo z nás je bez chyby?!
  • Re: Re: Díky

To je náhoda! Bára Munzarová včera v Brně hrála také! *4*
  • zoriste

Re: Díky

Včera v Brně opět ekcelentní výkon v Broukovi,Andy tam byla a předala za fanklub kytici tulipánů!Díky Andy! *14* *3* *3*
  • petal76

Závidím Ti opravdu moooooc *4* teď budu mít rušnější 2 a 1/2 měsíce, ale snad pak konečně budeme moci Vinohrady navštívit, mám políčeno právě na Ideálního manžela a Figarovu svatbu *3*
  • zoriste

Moni,příště jdu s Tebou třeba na Brouka! *3*
  • Díky

Včera jsem měla to štěstí vidět hru "Ideální manžel" a ačkoli můj den nebyl nijak skvělý,tak večer v divadle jsem se dokonale pobavila a zapomněla na všechny starosti.Nejen pan Dvořák,ale i všichni ostatní herci předvedli naprosto bravurní výkon.Díky.Moc se těším na další představení - pokud seženu lístky a někoho,kdo by šel se mnou.Se svým ideálním manželem už nepojedu,další takovou oběť po něm už nemůžu chtít. *4*
  • Re: Re: Re: Re: rozchod

Tak to je docela pěkné nedorozumění!!!
    Odpověď nebyla mířena na Zoriste,ale na ty Nikoletiny "podprsenky" a přihlouplé připomínky k osobě Báry Munzarové!!!
    Nic proti Jiřímu Dvořákovi nemám,naopak.
    Ale Báru mám raději... *3*
  • zoriste

Re: Re: Re: rozchod

Ty se buď zaregistruj jako Jiřího fanoušek a nebo sem nechoď,tady se schází lidi co ho mají rádi a po sobě si číst nic nemusím,vím moc dobře co píšu.... *10* *10* *10* *15*
  • Re: Re: rozchod

No,to si snad děláš s legraci?!
    Přečti si prosím znovu co chytrého jsi zde semolila!!! *7*
  • zoriste

Re: Re: rozchod

Teda vy máte starosti,nechte ho hrát a žít.... *3* *4*
  • Re: rozchod

No ,myslím si,že s něčím takovým musel počítat,už,když si ji bral,ne?Věděl,že je Munzarova dcera a ony dětičky svých tatínků většinou bývávají populární už jen proto,že jsou jejich dětičkami,takže si myslím,že tím to opravdu nebude.Jiří je nádherný charismatický chlap a spíše neunesl svoji popularitu a to,že na něj děfčata vrhají podprsenky při představeních a že se na jeho představení nedají beznadějně shánět lístečky.A ani se nedivím *14*
  • ruzova

.

hrál ve více školních filmech... *3*
  • Re: Re: rozchod

Nikoleto,myslím že člověk nemusí hned podléhat alkoholu,aby si všiml že se o Báře Munzarové stále více hovoří a píše!!! *3*
  • zoriste

Re: Jiří

Našla jsem to v programu,jmenuje se to Film point a má to být průřez současnou film.tvorbou studentů film.škol,bylo to formou povídek. *3*
  • hudy

Re: Re: rozchod

A ty? *1*
  • Jiří

Včera večer kolem půlnoci jsem náhodou přepla na dvojku a běžel tam nějaký film,nebo spíše horor s Jiřím v hlavní roli,bohužel to skončilo špatně s ním .nevíte někdo,co to bylo?Já to nemám ,kde zjistit a ani na kabelu to nebylo,protože před desátou se zaseknul a pustili ho ,až ráno,takže nevím nic. *7* *3*
  • Re: rozchod

Jeho žena je populární???A kolik jsi toho vypil??? *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší