-
Re: Re: rozvod
Mně je Munzarová taky děsně nesympatická. -
Re: Re: Založení fanklubu
Dobrý den pane Dvořák. Je moc fajn, že jste se ozval, ani nevíte jako to potěší. Jsem moc vděčná Zoriste, že měla tu odvahu Vás oslovit. Co jste odešel z Brna, nevěděla jsem o Vás nic krom toho,že se Vašim domovem stalo divadlo Vinohradské a k tomu Vám moc blahopřeji a přeji plno krásných rolí.V Brně mi moc chybíte, ale jsem ráda,že se vám daří. Také Vám musím říct bravo za spolupráci s režisérem Strachem , bo co spolu tvoříte je mistrovské.Na bulvár se snažte nemyslet, lidi co myslí, si o tom myslí *4* Moc Vám děkuji za Brouka v hlavě 22.2 v Brně,s panem Pardusem jste se tam teda pěkně vyřádili *1* Mějte se co nejlíp a doufám, že se mi podaří na případný srázek dorazit. *4* -
Děkujeme p.Dvořákovi za podporu a věřím,že vše dotáhneme do zdárného konce.Taky přeju všem krásné jaro,snad už konečně dorazí. *14* -
Re: Založení fanklubu
Dobrý den a krásné jaro Vám všem. Teprve včera jsem se dozvěděl, že existuje něco jako můj fanklub a moc mě to potěšilo. Díky. Pozorně jsem si přečetl Vaši diskusi a měl bych k lecčemu co říct, ale asi by to v určitých tématech vyznělo hloupě, tak raději neříkám nic. Každopádně mám radost, že se zajímáte o to co dělám a doufám, že se podaří nějaká společná akcička. Hezké chvilky a těším se na Vaše názory. Pá. Jirka -
Ty jsi ale šikulka. Tak to je skvělý, že souhlasil. Až bude znám termín srazu, tak písni. Díky. *3* -
jj souhlasim, je skvělý, že do toho jde... fakt super... jen by mě zajímalo, jak se ti podařilo jemu napsat aby ti zavolal zpátky, protože sama, když začínal hrát na Vinohradech (mim druhym domově) hrát, tak sem mu psala asi 3 dopisy ale ani na jeden neodepsal...
a dopředu si dělej za mě čárku, když nebudu marodit a nebude to 30.4. kdy jdu na koncert, tak si místo v diáři určo najdu -
jééé tak to je super...to bych sem si určo čas v nabitým diáři našla, když by takhle si někde s náma domluvil místo.. a proč vymejšlet nějakou hospůdku. vždyť by sme si určo mohli zarezervovat místo v divadelní restauraci ne... -
jsi dobrá, co dobrá nejlepší *14* Jsem Ti říkala, že je fajn a v pohodě a potvrdilo se. Patří Ti bravo za odvahu a p. Dvořákovi bravo za to, že do toho jde *3* -
Založení fanklubu
Všechny zdravím,měla jsem tu drzost a p.Dvořákovi poslala dopis,že by bylo fajn,aby měl svůj of.fanklub,který by posvětil.Dneska mi volal,byl nadšený a souhlasil.Takže dám na papír zakládající listinu,domluvím termín s p.Dvořákem,který slíbil,že rád přijde a kdo z Vás jeho fanoušků bude v uvedený termín moci dorazit,tak se mi nahlásí a já podle počtu zajistím hospůdku.Dávám všanc svůj mail zozi@seznam.cz *3* -
Figarova svatba
zoriste: tak já závidím a mooooc, mě se podařilo objednat 18,3 krásná 7 řada, úplná náhoda a manžel nemůže tak jsem to nechala bráchovi, dnes si jde vyzvednout lístky, teda doufám včera říkal, že jo, jinak rezervačka konči *9* tak si to moooooc užíjte apak pini jaké to bylo -
reakce na poslední reakce
tak sad sem osobně neviděla a stačilo mi slyšet a taky řikám ne! ale toho 23.3. se zoriste možná potkáme... -
Re: Re: Re: Re: Re: Brouk v hlavě
Tak jste mě tak navnadily,že jsem zamluvila lístky na Figarovu svatbu a 23.3.jdu se synem,má osmnáctiny,tak trochu kultury mu dám jako dárek.Napíšu potom dojmy.zdravím všechny,už aby to jaro přijuchalo a bylo trochu sluníčka. *4* -
jj ve figarově svatbě je upe k sežrání... u toho si krásně zaslintáš, doporučuju min. brindáček, nejlépe kýbl sebou... -
Re: Re: Re: Re: Brouk v hlavě
Teda díky za navnadění, snad se mi splní přání a na Vinohrady se někdy dostaneme *4* budu hlídat lístky, tak držte palec Takže Figarova svatba???? *3* *3* -
Tak o Višňovém sadu mi říkala kámoška, že na něj opravdu ne. Pak dej vědět, jaký byl Obchodník s deštěm? Díky. *3* -
tj, teda až na višňový sad... ten teda nemusim... ten sem ani nepochopila o čem je.... a chystám se na obchodníka s deštěm.... -
Re: Re: Re: Re: Brouk v hlavě
jo Figarova svatba je SUPER! Jirka je jedinečnej=)! Ale oni všechny inscenace na Vinohradech jsou úžasný. -
Re: je to Pan herec!
upe s váma souhlasim... je to pan herec na správnym místě... nejen v měsíčním běsu, v tango solo, ideálním manželovi, ale i v dámě od maxima, ve figarově svatbě, v krysařovi, adině, podzimní zahradě, kdo se bojí virginie wolfové, richardovi II., a další... už si na všechny názvy her, ve kterejch sem ho viděla hrát, z hlavy nevzpomenu... ale je jich požehnaně a doufám, že jich bude víc... jen škoda, že sem neměla možnost ho vidět jako butona.... to je mi hrozně líto.... -
Re: Re: Re: Brouk v hlavě
to závidím, že jste s ním viděli brouka v hlavě... já se s nim viděla snad všechny hry co hrajou na vinohradech... a všem doporučuju... kdo by měl štěstí jít na Figarovu svatbu tak ať jde!!! u toho se člověk řeže od začátku do konce smíchy... nic to nemá s operou společnýho -
Re: Re: Brouk v hlavě
Ráda bych ho viděla hrát na Vinohradech, mohu posoudit jen jeho působení MDB a tam exceloval ve všem co jsme viděli *14* Toho Brouka doporučuji, jen se nedá 100% říct, kdy zase bude hrát,bo v Brně už jen hostuje, byla to opravdu "haluz" *1*