Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: návrat

To jestli Jiřího Dvořáka jeho žena vyhodila není třeba pravda.Médiím nemůžeme všechno věřit.Pan Dvořák se nechal slyšet,že odešel sám,takže pravda bude někde uprostřed.Oba přiznali krizi v manželství,vůbec to nemusí souviset s Martinem Trnavským. No a kdyby...Je to jejich věc.
    Ale spousta lidí se dokáže udobřit...Třeba už je všechno zase v pořádku.
  • pavlabarnova

Re: návrat

bára munzarová ho vihodila takže rozhoduje jenom ona ale ta si našla herce Martina Trnavského *5*
  • Re: rozvod

je to jejich věc. Nevím, proč to tady řešíte. Jo a jinak mě byla vždycky zrovna Bára nesympatická.
  • výbornej herec

Skvělej herec, sympaťák, má charisma a "sexy" hlas *4*
  • Re: Příspěvek pro radost

A já Vám paní Kauli odpovím *4* ! Je krásné číst, že máte pana Dvořáka ráda a že mu přejete štěstí v podobě jeho rodiny. Je tu bohužel více lidí, kteří mu štěstí nepřejí, závidí mu a urážejí jeho ženu, a to dokonce matku jeho dcery!!!! To si tu žádný neuvědomuje.Štěpánka
  • Re: štěstí

Tak tak, moje řeč!!! *3* *4* *3* . jsem ženská, ale ne žádná lesbička a paní Munzarová se mi i tak moc líbí.je to nádherná ženská. A to, že je příjemná, to musím potvrdit. Nechápu, jak někdo může napsat, že je nafoukaná. Nechápu, kde to ti lidé vzali. A jestli mi někdo odpoví, že jsem lesba, klidně, ať si poslouží.To, že je Bára krásná a příjemná ženská, to na věci nic nemění *3* zdravím, Štěpánka
  • rozvod

Pane Dvořák,máte krásnou a milou ženu.Divím se,že případnou krizi v manželství řešíte hned stěhováním! S "krasavcem" Trnavským to nemůže mít žádné trvání.Ten dostal možná další "skalp".Já bych Báře Munzarové určitě odpustil!!!
  • návrat

Zajímalo by mne,jestli se Jiří Dvořák vrátil k Báře Munzarové.Byla by škoda,kdyby se rozešli.
  • Re: Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Pan Dvořák má nejmi hezky posazený hlas.
  • Re: kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Kokám,že máme podobný vkus,taky myslím,že je okouzlující nejen pohledem ,ale i hlasově. *14*
  • jaruskar.

kvasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Jo je fakt hezkej nikdy si ho nenecham ujit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *4*
  • ms1978

Re: je úžasný

Také koukám na Pojišťovnu jen kvůli němu *4*
  • je úžasný

On je úžasný,má neskutečné charisma a nechápu tu medúzu,jak mu to mohla udělat.Já koukám na pojiš´tovnu jen kvůli němu a kdybych byla blíže Vinohradům chodila bych na něj do divadla.Mám to,ale daleko,bohužel.Opravdu je kouzelný *14* *14*
  • andrii

Re: skvělý herec

Souhlas. Měla jsem tu čest vidět pana Dvořáka v divadlení hře Richard Druhý, kde byl naprosto famózní. *3*
  • skvělý herec

Charisma a sympatie jsou Jirkovou hlavní devizou. Pokaždé, když se objeví v TV,nenechám si to ujít. *3*
  • Výborný herec!

Váš herecký výkon v Operaci Silver A, byl excelentní. Škoda, že takových nadaných herců jako jste Vy, je v dnešní době pramálo. Snad Vás budeme na televizních obrazovkách vídat stále častěji!!
  • jansovka

Re: Nesmysl!

přesně tak. Bára je úžasná. tak ji už laskvě nikdo neurážejte. Ani na profilu Báry a ani Jirky.
  • Nesmysl!

Bára je hezká! Ze srdce Vám ji přeji!
  • bara je hezka

pane dvořaku vaše žena je dobra herečka a moc ji vandím je to meje nejlepší herečka a mate pěknou ženu a moc jí to vtelevi zi šluší pro to že sleduju každy uterý a štvrtek ordenaci mohl biste ji
    skazat aby mi napsala na muj mejl dam vam adresu emailovou verda901@seznam.cz
    at mi napiše
  • Re: Příspěvek pro radost

Manželkou Jiřího Dvořáka je vynikající herečka Barbora Munzarová.Mají spolu dceru Aničku. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit