Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
232 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zoriste

Re: Re: Re: Re: Re: Díky

Prý ne,je konečně jaro....no i když zase je tu pár přízemních mrazíků,ale do 22.5.už bude i po zmrzlejch,takže Ostrava může klidně vyrazit ku Praze! *14*
  • clemi

Re: Re: Re: Re: Díky

pendolínu už nezamrzaj cdromy??? *1* *1* *1* *1*
  • zoriste

Re: Strážce duší...

Dalo to práci,ale vypátrala jsem,že p.Dvořák hraje ve Strážci duší v díle č.2,6,8,12 uF! Užijte si to!
    *3* *15*
  • zoriste

Re: Re: Re: Díky

Tak přijeď do Prahy,ubytování seženu.... je to až za měsíc takže času dost a pendolino jezdí prý v pohodě... *3*
  • Re: Mezi řádky

Také se těšíme a musím říct,že jste úžasný,ať si říkají co chtějí *14* *14* *14*
  • Re: Re: Díky

Závidím,také bych chtěla Jiřího osobně vidět,bohužel bydlím v Ostravě,takže mám asi smůlu *9*
  • clemi

Re: Mezi řádky

zoriste: myslím také, že za nás smíš mluvit, protože ti co se přihlásili na sraz určitě se také těší...
    pane Dvořák: ani se Vám nedivím, že zde nechcete probírat svou rodinou ale i soukromou situaci. být známá osoba jako Vy také bych to nedělala, pak by si to zde našel bulvár a bůh ví co by na Vás zase nenapsal... známe bulvární plátky a drbny....
  • zoriste

Re: Mezi řádky

Děkujeme za podporu a myslím,že můžu mluvit za všechny kdo se chystají na květn.setkání,že se těšíme moc a děkujeme za spolupráci z fanklubem i tady na osobnostech,je to zpestření a radost.... *4*
  • Mezi řádky

Ahoj VŠEM, kteří se účastní diskuse na téma Dvořák. Je to prima číst Vaše názory a postřehy. A to i ty míň lichotivé. Věřte mi, že je čtu stejně pozorně a přemýšlím o nich. Každý má právo na svůj názor a ostatní mohou mít výhrady třeba k formě, která byla pro ten který názor zvolena. Za obsah je odpovědný každý sám. Takže bych chtěl poděkovat i Péťovi (nebo Petře), že napsal/a co napsal/a. Ale ať se nezlobí,probírat svou rodinnou situaci tady nebudu, i když bych měl co říct a přiznám se, že je to lákavé. Ale obecně si myslím, že je to věc moje a tak by to mělo i zůstat. *5* A Vám ostatním-je moc milá Vaše obrana mé osoby a je to fajn, že mám ve Vás skvělý parťáky. Díky moc. Mějte se skvěle. A už se na Vás v květnu moc těším. Jirka *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Co je to ideál?

Milá clemi!
    Pokud ta "chytrá" připomínka byla mířena na mou osobu,tak si dovoluji upozornit,že mé poslední příspěvky byly pouze odpovědí a reakcí na nesmyslné narážky týkající se Báry Munzarové!!!
    Možná by to chtělo lépe číst!!! *3*

a co tvoje clemi? *16*
  • clemi

Re: Re: Re: Re: Re: Co je to ideál?

milá dámo/pane přestaňte tu prudit a jděte s těma svejma žvástama někam jinam... kdo má ty vaše nesmyslný pohádky věčně číst??? *16* *8*

Nevím co "zajímavého" jsi četl/la/,ale to je přesně to,že si to každý bulvár přikrášlí podle svého.
    Naopak zde na internetu bylo,že Jiří Dvořák odešel sám.Také psali,že pije.Takže takových nesmyslů se napsala hromada.Myslím,že bulváru se nedá věřit.
    Být Tebou,tak se v tom už nešťourám a raději příště do kolonky autora napíši alespoň jméno. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Co je to ideál?

Ale bylo!A také to,že neodešel on sám,ale pan Munzar ho vyhodil,patrně nebyl pro jeho "úžasnou dcerku"moc nobl! *13*
  • Re: Re: Re: Co je to ideál?

Bulvár nekupuji,ale na internetu je to pochopitelně také.
    Snad bys neveřil/la/ tomu co se píše v Blesku?!
    Já pokud mám s někým nějaký vztah,tak jej vezmu alespoň za ruku.Se spoustou známých můžeme jít na oběd a podél Vltavy...A že vše Bára M.svádí na Jiřího ?!To je mi novina.To ani v tom nechutným bulváru snad nebylo!
    *3*
  • Re: Re: Co je to ideál?

Četl jsi včerejší Blesk,byly tam fotky ,co dělá ve volném čase tzv.Paní Munzarová,a ještě svádí vše na Jiřího,takže si to hezky prohlédni a už běž s paní Munzarovou do háje! *13*
  • zoriste

Strážce duší...

Od 20.4. dávají na čt1 seriál Strážce duší,kde Jiří Dvořák v několika epizodách hraje,tak se dívejte....Jinak kdo máte zájem zůčastnit se v květnu setkání s p.Dvořákem hlaste se mi,potřebuju to vědět kvůli rezervaci v restauraci a objednání pohoštění,díky *3*
  • zoriste

Ano v Adině.... *8*
  • Re: Re: Re: Re: Díky

Nebylo to napsáno s žádným podtónem!
    Není třeba v tom příspěvku hned hledat něco nekalého!
    Přečti si to znovu!Není tam napsáno,že hráli spolu!
    Bára hrála s Frídou v Thelmě a Louise a Jiří Dvořák v Broukovi.
    Pokud vím,tak společně hrají v jedné hře na Vinohradech. *7*
  • zoriste

Hrozného na tom není nic,spíš jakým podtonem to bylo napsáno,spolu nehráli,hráli jen náhodou ve stejném městě.... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší