-
přání
Milý Jirko
Přání k tvým dnešním narozeninám
a přání hlavně zdraví,štěstí
a dobré pohody do dalších let.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Profesionál
profík každým coulem aby zpíval co nejdéle a byl svůj -
miluju tě lásko
ahoj moje nej. lásko moc tě miluju a dík že si tak skvělej chlap a na tu šumavu s tebou pojedu lásko moje. zuzana *14* *14* -
-
Re: miluju tě lásko
proč si dáváš neregistrované jméno Jana a na konci příspěvku máš Zuzana? *7* *7* *7* -
Re: miluju tě lásko
jsi blázen ... *15* -
-
Re: Re: miluju tě lásko
Taky nevím co to tu kecá:D
-
-
-
tady je Jiří Korn
Musím ještě dodat,že i vyniká v muzikálech. -
tady je Jiří Korn
Jirka je úžasný,kdysi se sk.Rebels
bigbeat,s Olympicem,pak se dal
na sólovou dráhu.Vystupuje dál se
svoji sk.Rebels,4tet.Je po všech
stránkách šikovný a velký showman.
S ním se nikdo nenudí.
Na rozhlasových vlnách,jevištní koncerty,
nahrávající studia.Pohádka "Honza
málem králem".Miss Moskva.Planetář.
Když Lola pila pátý drink. A atd.
S Úctou! -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k šedesátinám Jirko. -
Miss Moskva / Miss Moscow
Všechny příznivce Jiřího Korna zdravím a tímto i žádám o malou pomoc.
Píseň "Miss Moskva / Miss Moscow" je Kornova? Nebo je přezpívaná? Hledám původního interpreta a vůbec se mi nedaří ho nalézt. Čím to?
Prosím ty, kdo znají odpověď na mou otázku, ať odpoví.
Předem děkuji za jakékoliv reakce.
S pozdravem A.V. -
-
Reaguji na 3 roky starý příspěvek, ale snad to nevadí.:-) Já mám za to, že Miss Moskva je originál od Korna, hudbu a slova napsali O. Soukup a G. Osvaldová a navíc jsem tuhle písničku nikdy neslyšela jinak než v Kornově podání. *4*
-
-
Nejlepší chlap na světě
Asi před11 dny jsem byla zde v Liberci na koncertu 4TETu...rvala jsem se, až jsem ukořistila lístek do 2 řady...představení bylo dokonalé, úžasné a úšasně dokonalé, byli moc vtipní a milí...dokonce jsem dostala bonbónek...na autogramiádě byli všichni moc mylí, ochotní, dobře naladění a usměvaví...příští rok musím zopakovat návštěvu koncertu...a všem kdo jste ještě nebyl DOPORUČUJI: NEVÁHEJTE, STOJÍ TO ZA TO!!!!!! Takže jestli jsi to někdo z členů 4TETu přečte, tak vám chci tímto pogratulovat a zároveň moc poděkovat....Byli jste úžasní *14* -
MILUJI HO
JIRKA KORN JE VÁŽNĚ NEJLEPŠÍ. MILUJI VŠECHNY JEHO PÍSNIČKY. JSOU SKVĚLÝ. ATˇ JDE O STYL PÍSNÍ JAKO JE NAPŘ. ,,KAREL NESE ASI ČAJ,, A NOBO ,,SISYFOS,,A NEBO ATˇ JDE O PÍSNĚ ,,NEJSI,, NEBO ,,JEŠTĚ TĚ MÁM PLNOU NÁRUČ,,. VŠECHNY JSOU ŮŽASNÉ, SKVĚLÉ... JIRKA JE ŮŽASNEJ, MILUJI HO *14* *14* *4* *14* *14* *4* -
-
Re: MILUJI HO
TAk to jsi na tom asi stejně. *3*
-
-
Houpací kůn
Ahoj hledám písen Houpací kun z roku 1972 originál se jmenuje Kara Kara a nahrála ji australská skupina New World text napsal pan štaidl nemáte jí někdo ?
Vyměním za cokoliv jiného od kohokoliv krom jiřího korna a mám opravdové rarity i cizí -
-
Píseň Houpací kůň seženeš zde za 20 Kč http://www.supraphonline.cz/album/1185-lp-02-12-bonusu?trackId=16785#track-16785
-