Přejít na výpis diskuzí

Jiří Krampol

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marcela.hovorkova.1
    Dne 16,9 2013 jsem sledovala krátkou dobu franc. film "Následník", kde roli Jeana Paula Belmonda namluvil nějaký, patrně brněnský eunuch...děsné, strašné...na titulky nepočkám...režisér se patrně pomátl..
  • Nevím, proč je p. Karampol považován za jediného Belmondova nej- dabéra. Myslím, že ve Zvířeti byl perfektní, ale Jean-Paula skvěle namluvili mj. i p. Tříska (ten především), M. Moravec nebo L. Mrkvička. Škoda, že každý připomene v souvislosti s JPB jenom J. Krampola.
  • Všechno nejlepší k Vašim narozeninám !!! fanda Jiří *3*
  • Je to vůbec možný, že Vaše paní byla učitelka? Měla by se podle toho chovat.Kdyby jen polovina z toho, co se o ní píše byla pravda tak bych se na veřejnosti neukazovala.A taky by mohla přestat s tím jejím věčným "jiříčkováním," Musíte být, Mistře, opravdu velmi trpělivý a tolerantní.
  • Pan Krampol byl vždy výborný herec a dabér...Belmondo... Ale "Nikdo není dokonalý" už není ono, časem se všechno zajde. A, pane Krampole, ty zuby jste sehnal proboha kde? PS: peripetie s Vaší ženou - chápe je tu vůbec někdo???
  • Pozdravujte Hanku - nic jí není,žádná vážná nemoc.Obyčejné klimakteruim,to snad i psychiatr poznal...držte jí za ruku a procházky a zase bude hej.Pár měsíců to,ale potrvá.Tak ať noviny nekecaj,protože i ty pisatelky jednou dojdou k padesátce!!Oběma pohodé dny a mějte se rádi...Květa
  • Ta reklama na AHA vás hodně poškodila Divím se,že jste do toho šel.
  • Pane Kramol chodil jsem s vama do posilovny ale ja jsem porat lepsi korba nez vi tak se zatim mejte a hodne cvicte at vipadate tak jako ja Mirek Kocarek
    • hudy
      Měl bys vyměnit posilovnu za školu, je otřesné, jak przníš český jazyk...! *13*
  • Pane Krampol na tech 73 let vubec nevipadate proste jste porad frajer
  • Pane Krampol, Vaše všechny problémy jsou v penězích. Máte jich tolik, že roupama nevíte už co dělat. Myslím, že by neškodilo dát na nějaký účinný projekt nějakou tu korunu. A co víc, Vaši paní bych poslala pracovat. Jen tak by neměla čas vymýšlet různé plastiky a jiné např. kosmetické blbiny a možná by vypadala i lépe. Neškodilo by, aby se podívala někdy i na sebe kriticky do zdrcadla. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit