Přejít na výpis diskuzí

Jiří Schelinger

OSOBNOST 31.12.2006 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc chybí udělat muzikál, něco jako od ABY, opravdu jeho písničky
    nestárnou,je šílené, jak čas letí :-((((
  • Děcka hlasujte Jiří je v TV na Barandově v pořadu To byl náš hit s písničkou Holubí dům hlasujte ve tvaru HIT mezera 2 (HIT 2) na číslo 907 99 09 cena sms je 9 kč. sice nevím jestli to sem můžu psát ale HLASUJTE ať to Jirka vyhraje !!!!!!!! *14*
  • ahoj lidi, prozradí již někdo, jak je možné, že tak oblíbený zpěvák, jako pan Jiří byl,to vím od svého strýce, byl potlačován?
    • protoze byl jiny...take jsem vybocovala z rady a musela odejit...
  • Ahojte vidím že nikdo nereagoval na můj předchozí příspěvek, ale to sem nechtěla... Protože jsem vám chtěla doporučit písničku od jirky a to nádherně drcující "Klaudie" dnes jsem ji totiž poprvé slyšela a je úúúžasná.... poslechněte si je to krása ahoj lili
  • Byl nejlepsim

Byl tim nejlepsim co na ceske scene kdy bylo.To co se tam ukazuje dneska je fakticky dost krize.Hlavne v tech trapnych hledanich superstar.
    • Re: Byl nejlepsim

Jsem moc rád že se na Jirku nezapomělo.
      Díky bohu za lidi jako jsi Ty. Pro mě
      je to hodně důležité,když vím že jsou na světě lidé kteří neuznávají svět super stár,činasky,redi, atd. díky.
      *3*
  • Na tu dobu dost dobrá muzika kdyby neblbnul mohl to daleko dotáhnout miluji písničku Šípková Růženka
  • Slavík ?

ano,tak to měl Jiří dávno mít!
    proč mu ho nikdo nedal?
    přeji mu to
  • Pro Jirku jsem taky hlasovala a taky to s docela velkým náskokem vyhrál. *3* Ale už by tu měl vážně někdo změnit to úmrtí....sebevražda, taková blbost... *10* a taky k té knížce, sháněla jsem tu, co napsal jeho bratr, taky měla být v Levných knihách, ale prošla jsem je skrz na skrz i na internetu a nikde jsem ji nenašla *9* Nevíte, kde by se dala ještě sehnat?
  • Vzpomínka

Smutné, když odejde, koho jsme
    milovali, Jirka stále žije v jeho
    písničkách, byl nejlepší !
    • Re: Vzpomínka

Stejně do ted tancuji na song JAHODY Mražený! díky JIRKO R.I.P *9*
    • Re: Vzpomínka

Přátelé,včera jsem se zůčastnila krásného večera - pocty Jiřího k nedožitým 60tinám.Úžasná záležitost.Jeho bratr Milan hrál s kapelou jeho písničky a společně s Brychtou pokřtili CD.Překvapilo mě,jaký je jeho bratr obyčejný a lidový chlapík.Hlas naprosto stejnej,až oči toho Jiřího hledaly.Super večer.........Dvorec u Nepomuka
  • Zdravím všechny příznivce J.Schelingra,Jirka Sch. se vrací nová skupina Yeti On ty to hraje a hlavně zpěvák který trochu má podobný hlas jako Jirka ,dává najevo že to je ono.Nevím ale mám pocit že se legenda vrací teda J.Schelingra.Mám tuto legendu nejradči

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit