-
To že byl a opravdu vždy bude Jirka nejlepší to víme všichni kdo ho a jeho muziku máme rádi. Je fakt škoda že nemuže stárnout s námy. Když už Jirku ty parchanti zavraždily tak věřím že na nás kouká ze zhora a je v pohodě.Zdraví všechny kdo má Jirku rád. Jarda.
-
-
je to smutné :-((((((((((((
-
-
@hojky lidi, nepředpokládám ,že se sem budete hrnout a přidávat jednu fotku za druhou, ale jelikož je Jiří Schelinger oblíbenec mé mamky, tak jsem se rozhodla, že mu zařídím profil...a snad Vás sem přijde aspoň hrs, nebo spíš hrstička... *3* *4* *1*
-
-
Re:
To je od Tebe moc hezké že se snažíš o radost pro druhé kteří jsou Ti velmi blízko. Jirka byl moc fajn a cítil ROCKOVOU hudbu a o tom není pochyb. Každý mluví o Holubím Domě ale pro mne je stěžejní Šípková Růženka podle předlohy legendární kapely DEEP PURPLE.
Jsi moc fajn když pro matku něco takového podnikáš.Hdně fajn život přeju. Čau H. *1* *3* *4* -
Re:
A ví maminka,že kdysi za komára fungoval
Jirkův F A N D C L U B ?
Má-li Zájem "pokecat",ať napíše.
J
-
-
Tenhle člověk byl nejlepším českým zpěvákem věděl totiž o čem zpíval...
-
Lucik
Luciku...nejsi nahodou z OVky...resp. z Vratimova? ... *15* -
Super, jen tak dáááále :-D
ju tož lidičky,*3* to je super, že se vás tu pár našlo *1* -
Jirkovi webovky
Zdravím všechny!Kdo má zájem o info o Jirkovi koukněte na www.schelinger.wz.cz . Je to moc hezky udělanej web! -
Jirko
Zdarim vsetkych Jirkovych priaznivcom zo Slovenska.
Jirko nikdy nevymizne z nasich srdc! -
-
Re: Jirko
http://www.pryncypall.cz/Pop/scheli nger/data/Ako%20zomrel%20Jiri%20Sch elinger.jpg
-
-
Jirka
Od Schelingra scháním vše,ale na netu toho moc není,poradte někdo internetovou stránku kde seženu jeho písničky mimo:holubí dům a šípková růženka,to je všude.Chtěl bych od něj bomby jako -povídej,klíč mi zpátky dej,atd...
Děkuji "Už nebyl a nebude lepší
HARDROCK jako od Jirky -zemětřesení bylo škoda,Jirkův hlas nenahradí nikdo ani Hop ani metalové kapely. Tot VŠE" *3* -
-
Re: Jirka
ahoj ... docela dost skladeb Jiříka najdeš na : Rapidshare uloz.to! a kdo se chce dovědět spoustu zajímavého o Schelingerovi , ať navštíví stránky Pryncypall.cz *3* -
-
Re: Re: Jirka
http://www.schelinger.ic.cz/ tady ještě jedna adresa,na kterou není marný kouknout ......
-
-
-
Pánové a Klasika...
...Mám rád Skladbu - HOLUBÍ DŮM___ a Další... . Holubí Dům: Zpívám ptákům a zvláštˇ holubům, ... ... a dále . To je moc známá a dobrá a povedená - Písnička. ... . MA__________________.+ *4* *4* *4* -
-
Re: Pánové a Klasika...
Jeho písně jsou nejlepší,všechny jeho písničky. -
-
Re: Re: Pánové a Klasika...
Ano byl, je a bude hvezda. Skoda, ze udelal tu volovinu a skocil z mostu v Bratislave. Mam ho ve svem srdicku.
-
-
-
Škoda dobrého člověka
Dnes je to ,už 27 let od Jirkovo smrti.Jeho skladby jsou pořád v naších srdcích a jinak tomu nebude.