-
Dobrý den pane Štědroň,
mám ráda Vás i Vaše písničky například Jak to chodí, Hele, Heleno. Viděla jsem videoklip Já jsem Tvá neznámá, kde taky jste. Souhlasím, měl jste nádherný úsměv, který šel i z očí. Přeji ještě další úspěchy. -
Dobrý den pane Štědroni,
možná hloupý nápad - připravujeme oslavu narozenin mé mamky, která Vás strašně zbožňuje.
Nedalo by se udělat nějaké překvapení, že byste se u ní na oslavě objevit? Prosím o info...
Děkuji Bartule *3* -
-
*11*
-
-
Píseň Markéta
Zdravím ve spolek, nemáte prosím někdo píseň Markéta od pana Štědroně? Nejlépe ve formátu mp3. Už ji dlouho sháním a pořád nic:( Kdyby se někdo našel, můj mail je pihlunka@ seznam.cz Díky moc! -
-
Zdravím také, mám ji pouze na staré vinilové desce a nádherně šumí, ale je tak krásná, že mi to nevadí. Ovšem nikde jinde jsem jí nenašla.
-
-
Vlaky
Vážený pane Štědroni!
Vím,že máte určitě málo času,ale potěšilo by mě,kdybyste mi odpověděl.Já si občas rád zabrnkám na kytaru,ale nejsem tak dobrý,abych si k písničce,kterou slyším napsal akordy.Moc se mi líbí Vaše Vlaky.Pokud mi poskytnete akordy,budu moc rád.
Hodně zdraví přeje Zdeněk Hadrovský z Kutné Hory -
-
Re: Vlaky
Jiří, ze všech zpěváků jste byl a jste mému srdci nejbližší. Anna
-
-
První sníh
Pane Jiří,
chtěl bych zase slyšet Vaši nejhezčí písničku první sníh ale i ostatní.naposledy jsem byl na Vašem koncertu v Gottvaldově v roce 1985. *4* -
HRŮZA
Právě na Blaníku vysílali písničku
Butterfly, zpíval ji Jakub Smolík,
zrovna mě jímá hrůza, je to zpěvák?
Proč nehrají tu Vaši??????????????????
*13* měla grády,toto je strašné! -
-
Re: HRŮZA
Protože ve všech rádiích sedí samí tupci, kteří mají jenom dvě CD, a přitom je tolik krásných písniček z té doby. *15*
-
-
pane Jiří
dívala jsem se na TV a pak jsem si šla pustit dvě Lp na kterých zpíváte ... z Jezdce formule život jde i po letech mráz po zádech tou atmosferou ,ale krásně . A Vaše profilové album ? Mám rád vlaky - tam je vše , víc nejde říct. A že Vás nehráli po rádiích , no , kdo Vás chtěl slyšet tak si Vás doma - V KLIDU poslechl . A naštěstí se "neztratila" černobílá Popelka .Přeji mnoho štěstí a i když to tak možná vypadalo - lidé na dobré věci nezapomínají , jen to neříkají ... *3* *4* -
úsměv
Měla jsem ráda kromě vašeho zpěvu váš nádherný úsměv. Vám jedinému ze všech zpěváků se úsměv odrážel i v očích. *4* *4* *4* *4* -
-
Re: úsměv
Ano, Váš úsměv byl a snad ještě je nakažlivý, proto krásný , jedinečný. Děkuji Vám za něj, vždy mne potěšil.
Eva
-
-
Vaše paní
Vazeny pane Stedroni, jestli se Vase pani jmenovala za svobodna Huskova,rada by ji kontaktovala nase babicka z Lelekovic - Bozenka - za svobodna take Huskova. Vcera ji pry videla take v televizi. Prosim ozvete se. Mnohokrate dekuji. -
Pane Jiří
Vážený pane Jiří Štědroni,
měla jsem Vás ráda jako zpěváka, SSM ne SSM, přestaňte se trápit!!! Milovala Vás moje tchýně, já a teď i má dcera, zpívá Vaši popelku ve sboru. Zapomeňte na minulost, žijte přítomností!! Jste úžasný, pořád!! *3* -
-
Re: Pane Jiří
Milý Jirko!
Krása,inteligence,umění se vždy v tomto
státě trestá,ale je lepší mít 100 věr-
ných fanoušků,než milión idiotků.
To viš,taková ,,AGÁTA"nebo.....??????
Již neplatí,( CO ČECH, TO MUZIKANT),ale
( CO ČECH,TO ZÁVISTIVEC)
......Romča
-