-
Paní Jirásková
Vážená a mně milá paní Jirásková, přeji Vám, abyste se brzy zotavila. Je to ode mne spíš sobecké přání, protože bych chtěla ještě dlouho vědět, že Vás tu máme. Buďte na sebe, prosím, opatrná.
A.Š. -
PANÍ JIŘINKO
DRAHÁ PANÍ JIŘINKO Vy tento boj musíte vyhrát jste velice silná žena se vším všudy.Aproto musíte vyhrát.věřím tomu.máme Vás rádi a velice si Vás vážíme,PŘEJEME Vám strašně moc síly a štastný odchod z nemocnice spozdravem Věra, -
paní Jiřinko
Milá paní Jiřinko,moc mě mrzí, že Vás stíhá takový těžký osud. Z celého srdce Vám přeji, aby se Váš zdravotní stav konečně zlepšil a my Vás mohli ještě vidět jak na prknech tak na obrazovkách v nádherných rolích,které umíte tak krásně ztvárnit.Moc ráda jsem se dívala na paní Kekulovou z Pojišťovny štěstí a i na ostatní Vaše role.Přeji Vám brzké uzdravení a nám, kteří Vás milujeme ještě mnoho požitku z Vašich rolí. Zdraví,zdraví,zdraví....Vaše p.Marie *3* *3* -
Poděkování
Paní Jirásková. Jste úžasná žena a herečka.Chtěla bych Vám touto cestou popřát brzké uzdravení a přání, abyste si ještě zahrála pěkné role. Dávate lidem radost svým uměním. Když se na Vás dívám, Vaše role jsou tak skvěle zahrané, jako by to bylo doopravdy.
Nevím, zda se k Vám tato zpráva dostane, ale ze srdce Vám přeji jen to nejlepší.
S pozdravem Věra Klausová -
-
Re: Poděkování
Souhlasím s Vámi,že je to dobrá herečka,ale do politiky by se míchat neměla.Když jsem viděla p. Janžurovou,Bílou,Galantíkovou jak se snažily zaujmout lidi nějakými blbími historkami,tak jsem se styděla.Hlavně p. Janžurová,když vykládala o Masarikovských vajíčkách.A jenom proto,že je rozená ve válce.Od té doby je nemám ráda.Herečka je herečka a nemá se pléct do politiky. *3*
-
-
Paní herečka!
Přečetla jsem si příspěvky a některé jsou velmi pěkné a některé urážlivé.Určitě jste vynikající herečka a nevím,jaké jste měla důvody propustit Pana Haničince z divadla,ale herečka jsou opravdu dobrá! Přeji Vám,aby jste překonala pooperační obtíže a ještě si užila svého pejska.Hodně lásky a spokojenosti ve Vašem osobním životě a žádnou zlobu ze strany diváků.Každý v životě chybuje,a pokud se přátelíte s lidmi jejichž inteligence není na úrovni,je to jen a jen Vaše osobní věc.Zdraví,zdraví!!!!!!!!!!!! *4* -
Vážená paní Jirásková
Vážená paní Jirásková,
nevím, jestli občas navštěvujete tyto stránky...ale každopádně bych Vám chtěla říct, že je mi líto, že se s Vámi moje mamka přestala stýkat...možná že to má nějaké hlubší důvody ale stejně...podlě mě je to hrozná škoda, protože, co jsem o Vás slyšela, jste úžasná paní :-) ;-)
s pozdravem Kateřina Hanzlová -
Tak nevím
Paní Jiráskovou jako herečku mám velice rád. Ale jako člověka ji posuzovat by bylo těžší. Např. její sympatie k silně primitivní Lucii Bílé jsou dost smutné. Tím, jak nekriticky o ní mluvila, bylo velmi rozporuplné. A další kauza pan Haničinec je taky velmi smutná. *13* *13* *13* -
Anonymné hodnotenie
Hodnotenie príspevkov-anonymné známkovanie-to je trapná hlúposť. Je to len ideálna možnosť pre primitívov-cítiť sa dôležitým posudzovateľom a odborníkom, pričom dotyčný stojí za ..., lebo keby bol na úrovni, nezníži sa k takémuto pochybnému hodnoteniu, ktoré slúži len na vyvŕšenie nízkych pudov zlomyselných ľudí. A hodnotte si tento príspevok hlavne ruskými jednotkami!!! *5* -
Bolo to pekné
Pani Jirásková, dnes som videla na ČT-1 dokument o Zdenkovi Podskalskom. Som rada, že som to mohla vidieť. Bolo vidno, aký krásny vzťah bol medzi Vami. Čítala som o Vás na iných stránkach tiež urážajúce, drzé články, hlavne v diskusných príspevkov, kde redakcia si nedala ani tú námahu, aby zmazala drzé urážky a vulgarizmy, hoci je to jej povinnosť. Pravda je, že na svete bude vždy štatisticky viac tupej povrchnosti chŕliacej jedy zo seba, než hĺbky a pochopenia. Neviem, či si niekedy prečítate, čo Vám tu píšem, až aj nie, asi to tak má byť. Ale i v tom prípade - Príjemné vianočné sviatky... *3* -
Vážená paní Jirásková , jsem vaším velkým obdivovatelem ,pro Váš šarm a životní moudrost. Nejsem přítelem velkých frází a slov . Díky vám a panu Podskalskému jsem poznal a začal si vážit krásy lidského slova a přístupu.Chci Vám s láskou poděkovat , že pan Podskalský umožnil stát se režisérem panu Smoljakovi ve filmu Kuový blesk. Vím , že se zřejmě nikdy nesetkáme , ale těchto pár vět jsem nucen Vám zaslat a sdělit Vám , že Vy a další Vám podobní dodáváte sílu a optimismus nám , jenž jsou Vám vzdáleni a ve kterých uchováváte krásu a moudrost. Volám na poplach , že tyto vlastnosti v nás upadají a cítíme se Vám stále více vzdáleni. Jen Vám paní Jrásková s úctou Pavel Frank