-
Zdeňce a ostatním příznivcům vážené herečky paní Jiřiny Švorcové, kteří se mě dotazují na upřesnění místa posledního odpočinku paní Švorcové: Střešovický hřbitov se nachází poblíž domu, kde paní Švorcová bydlela. Hrob není problém najít, je vpravo od vchodu v první řadě, těsně u hřbitovní zdi - skoro na konci.
Zdravím všechny příznivce paní Švorcové a přeji radostné dny...
Srdečně Dana Sv. *4* -
Děkujeme Vám vážená(ý) paní(e) "akram" za časté příspěvky do diskuze. Velmi si vážíme každého, kdo vstoupí do diskuze s láskou k herečce Jiřině Švorcové. Potřebujeme posílit počet zaregistrovaných fanoušků, proto Vás s otevřenou náručí přijmeme mezi sebe. O paní Švorcové píšete se zájmem, máte široký přehled, prosím, posilte naše řady ve fanklubu...
NE jako anonym! Těšíme se na Vás a srdečně přivítáme na květnovém společném setkání, abychom se všichni poznali! Můžete mi napsat: dasvobodova@seznam.cz Těší se Dana Sv. *4* -
ahoj,nejkrásnější vzpomínkou na paní Švorcovou byl článek Rozloučení s kamarádkou.Paní Kamila Moučková tam krásně píše o ženě s kterou prožila kus života ikdyž je pak rozdělila politika.Ale nakonec zvítězila lidskost.Velice si vážím paní Moučkové,za to jak se dokázala rozloučit s kamarádkou.Na paní Švorcovou nemohu nikdy zapomenout.A jak dobře že máme tolik možností si tuto herečku připomínat.Přeji hezký den
-
Zdravím všechny příznivce naší vážené a milované herečky paní Jiřiny Švorcové!
Zájem o paní Švorcovou stále je i v médiích, buďme za ně rádi.
Byla jsem požádaná o rozhovor, který naleznete na:
http:/www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-94.htm
Tento rozhovor bude mít další pokračování, o kterém Vám podám informaci.
Mějte se všichni moc hezky a těšte se na májové setkání našeho fanklubu,
které možná poctí svojí přítomností nějaká zajímavá osobnost...
Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *4* -
-
Danuško,jsi úžasná.Moc Ti děkuji a doufám,že nejen za sebe,ale za další příznivce paní Jiřinky Švorcové.
Srdečně všechny zdraví L.Jíchová.
-
-
Dnes má svátek vážená herečka - Národní umělkyně paní JIŘINA ŠVORCOVÁ!
V podvečer rozsvítím svíčku u fotečky s jejím milým úsměvem...
Srdečně zdravím všechny její příznivce Dana Sv. *4* -
-
Zdravím všechny příznivce naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové!
Knihu " Poslední role Jiřiny Švorcové " mám rozečtenou. Cítím potřebu poděkovat panu Miroslavu Graclíkovi za její obsah! Ale nejen za obsahový děj života skvělé herečky Jiřiny Švorcové. Chci vyzdvihnout dobročinnost, šlechetnou pomoc s opravdovým vřelým vztahem s úmyslem učinit paní Jiřinu Švorcovou šťastnou ze strany spisovatele pana Graclíka. Je možné číst mezi řádky a vytušit, že pan Graclík měl potřebu pomoci skvostné herečce. ONA si opravdu zasloužila ochutnat pocity štěstí, uznání a úcty na sklonku jejího života! Jiřina Švorcová dobře vytušila, že může panu Graclíkovi věřit, vycítila jeho pevný charakter i pomocnou ruku. Je moc dobře, že tito lidé vysokých mravních kvalit se sešli... Patří oběma velký dík a úcta! Pan Miroslav Graclík byl velkou oporou Jiřině Švorcové až do konce jejího života. Já jsem hodně smutná a celý život budu litovat toho, že jsem se nikdy nesetkala s mojí milovanou herečkou, ke které jsem vzhlížela od mého útlého mládí, kdy jsem ji prvně vnímala ve filmu " Král Šumavy ". Proto vděčím panu Graclíkovi za knihy, které nám dovolují nahlédnout do života paní Švorcové! Máme možnost se přesvědčit o charakterech jejich hereckých partnerek a partnerů. Věřím, že všechny otázky zodpověděla pravdivě paní Švorcová. Nemám žádných pochyb o její čistotě slova. Byla to rovná žena, která mě přesvědčila, hluboce se před ní kloním a velmi si jí vážím! Děkuji mnohokrát panu Miroslavu Graclíkovi za to, že lidu českému dal nahlédnout do nitra herečky - Národní umělkyně Jiřiny Švorcové!!! Děkuji i panu Václavu Nekvapilovi za hezké fotografie!
Škoda, že některé velké herečky si pokřivily charakter... lžou a zapírají. Přidávají plivance na hlavu herečky Jiřiny Švorcové. Je na nás, abychom bránili čest skvělé herečky a čistotu Národní umělkyně Jiřiny Švorcové!!!
Srdečně zdraví všechny příznivce herečky Jiřiny Švorcové Dana Sv. *4* -
-
pro mě, skvělá herečka!!!!
-
Dobrý den,zdravím všechny příznivce a fanoušky paní Jiřiny Švorcové.Včera TV Barrandov opakovala Tajemství Jiřiny Švorcové a ve středu 25.1. na CS Filmu budou dávat SMYK s báječnou Švorcovou a jiřím Valou.Moc se na to těším.Nedávno dávali Horoucí srdce.Aspoň že dva TV kanály vysílají něco s paní Švorcovou!Přeji vám všem krásný den.
-
Jeste bych se chtela zeptat, kde je pani J. Svorcova ulozena, rada bych ji prinesla kyticku. Dekuji
-
-
Dobrý den.Zdravím všechny příznivce velké herečky paní Jiřiny Švorcové.
Jsem velmi ráda za každého dalšího příznivce.Paní Aleno,je moc dobře,že jste napsala.Věřím,že je nás mnohem více,kteří měli a mají rádi paní Švorcovou.
Vřele doporučuji novou knihu Poslední role Jiřiny Švorcové.Občas trochu nabádá k slzičce,ale stojí za to si ji přečíst.
Mějte se všichni hezky.Zdraví L.Jíchová. -
V knize Poslední role života je napsáno, kde je paní Švorcová pochována a je tam i foto jejího hrobu. Odpočívá na hřbitově kousek od svého domu a jen pár kroků od ní je uložen její soused a herecký kolega Josef Větrovec a také zpěvák Milan Chladil.
Jana -
Paní Aleno, napište mi: dasvobodova@seznam.cz, podám Vám informace!
Srdečně zdraví Dana Sv. *4*
-
-
Zcela nahodou jsem se dostala na tyto stranky a diky za to. Mam pani Jirinku Svorcovou moc rada a to, co ji provedla Jirina Jiraskova je velice nehorazne, pouzila sve moci reditelky a ovlivnovala herce z Vinohr. divadla k puci proti JS a jen tak doslo k vylouceni z divadla. Vyrovnavala si soukrome zalezitosti pres svou reditelskou moc. Hanba ji!!!A s temi ceskymi herci je to jak rikate - kam vitr, tam plast- bohuzel. Jsem vsemi deseti pro, aby se vysilalo vice programu s J. Svorcovou.
-