-
Dnešní den byl pro Lianu a pro mě významný...
vážené herečce paní Jiřině Švorcové jsme se poklonily u jejího hrobu,
poděkovaly za její hvězdné herectví,
rozsvítily svíčky a přidaly květiny.
Budeme její jméno propagovat a lidem ji stále připomínat,
jdeme paní Švorcová s Vámi stále dál...
Srdečně zdravím všechny její příznivce Dana Sv. *4* -
Cílem fanklubu není propagovat žádnou ideologii jakékoliv politické strany! Našim záměrem je vyjadřovat svoji láskyplnou náklonnost k Jiřině Švorcové, kterou jako herečku obdivujeme a oceňujeme, ale i jako člověka vysokých morálních hodnot. Svoji životní cestou šla čestně a rovně!
Pokud někdo žije v nenávisti a zlobě a nedokáže se vyrovnat s dobou dávno minulou, ať raději nevstupuje do našeho fanklubu.
Jen slušný člověk neobtěžuje a pochopí, že my máme právo milovat herečku Jiřinu Švorcovou ať se mu to líbí, či nikoliv!
Žádáme pana Andre011, aby zanechal těch výrazů, osočování, protože zachází již za hranice...Nepište mi na můj mail, nenecháme si to líbit a podáme na vás trestní oznámení za vaše útočná gesta, važte slova...! -
-
Srdečné pozvání a další možnost setkání všech příznivců (registrovaných i neregistrovaných)
vážené herecké osobnosti paní Jiřiny Švorcové se koná k příležitosti jejich nedožitých 84. narozenin dne 19.května.
Místo i čas nezveřejňuji, informaci podám na: dasvobodova@seznam.cz
Setkání se zúčastní i herečtí kolegové, spisovatel Miroslav Graclík, rodinní příslušníci a vzácní hosté.
Srdečně zdraví a těší se na setkání Dana Sv. *4* -
AHOJ,milý příznivci paní Švorcové.Chtěla jsem jenom sdělit Vám všem,že se uskuteční naše setkání.Bude to 26.května ve 14 hodin v Malém Břevnově U Hvězdy.Těším se na Vás.Maja
-
Zdravím všechny příznivce naší milované herečky Jiřiny Švorcové!
Můžete si přečíst 2. díl rozhovoru s paní redaktorkou a mnou s názvem:
Jiřina Švorcová přijímala setkání s fanklubem s otevřenou náručí...
O dalším pokračování Vás ráda budu informovat!
Mějte se všichni moc hezky! Srdečně zdraví Dana Sv. -
Zdravím všechny příznivce a obdivovatele velké herečky paní Jiřiny Švorcové.
Dočetla jsem knihu Poslední role života Jiřiny Švorcové.
Čtení je velký krok k hlubokému zamyšlení,krok k pravdě,vítězství,ale také k slzám plných dojmů,které snad povedou ke správnému pochopení a přimějou další obdivovatele,kteří zatím stojí opodál.
Všem vřele a s láskou doporučuji.L.Jíchová.