Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dasvobodova
    Vítáme novou příznivkyni naší milované herečky Jiřiny Švorcové - paní Ladislavu ve fanklubu.
    Laďko, těšíme se na spolupráci, šíření dobrého jména této významné herecké osobnosti a hájení její čestnosti.
    Věřím, že Vám tato aktivita bude činit radost, tak jako mně a hřát u srdíčka,
    protože pro dobrého člověka má smysl bojovat!!!
    " KŘIVDA BOLÍ, S TOU MUSELA ŽÍT PANÍ ŠVORCOVÁ CELÝCH 22 ROKŮ, MY JSME TADY PRO NI, NESMÍ ZŮSTAT POPLIVANÁ A PONÍŽENÁ JEJÍ DŮSTOJNOST..."
    S láskou a úctou žijeme pro herečku JIŘINU ŠVORCOVOU, které se pokloníme u jejího hrobu dne 19. května!
    Srdečně zdravím všechny příznivce JIŘINY ŠVORCOVÉ - Dana Sv. *4*
  • Veliká omluva překlep setkání je 26.května
    -------------
    ještě jednou se omlouvám *4* *4* *4*
  • ahoj všichni pžíznivci,naše setkání se blíží,nezapomeňte 25.května hotel U Hvězdy,Malý Břevnov.Vše je zajištěno.Moc se na vás těším Maja
  • dasvobodova
    http://www.topvip.cz/televize/novy-serial-o-%c2%bbzenach-za-pultem%c2%ab-se-jmenuje-obchodak
    Srdečně zdraví Dana Sv. *4*
  • dasvobodova
    Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
    v pondělí 30. dubna v Haló novinách vyjde můj článek o vážené herečce paní Jiřině Švorcové.
    Tato herecká osobnost je hodna propagace a hájení jejího jména veřejně, připomínat ji,
    ale i obhajovat její mravní čistotu, kterou slušná společnost ocení...
    Škoda, že ji politická mocnost vzala to nejcennější - její herectví!
    Bojujme pro ni, ONA za to stojí!!! *4* Srdečně zdraví Dana Sv. *4*
  • dasvobodova
    http://www.blesk.cz/clanek/ceske-celebrity/171883/s-maciuchovou-v-posteli-herecka-se-schovava-pod-dekou.html

Zdraví Dana Sv. *4*
  • dasvobodova
    Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
    i já se připojuji, abych všem popřála pohodové Velikonoce a radostně prožité jarní dny!
    Připomínám setkání všech příznivců vážené herečky Jiřiny Švorcové,
    které se uskuteční k příležitosti jejich nedožitých 84. narozenin (25.5.)
    Setkání se uskuteční v restauraci poblíž hřbitova, kde paní Švorcová odpočívá,
    abychom se jí mohli poklonit 19. května. Podrobnosti sdělím prostřednictvím e-mailu.
    Jsou dvě setkání, toto setkání je proto, aby bylo všem umožněno posezení i společná poklona u hrobu paní Švorcové vzhledem k časové tísni mimopřažských příznivců, kteří jsou odkázaní na dopravu.
    Srdečně Vás všechny zdraví Dana Sv. dasvobodova@seznam.cz*4*
    • Hezké sobotní odpoledne ,PANÍ DANO,ZDRAVÍM Z VYSOČINY,POKUD MI VYJDE čas,ráda se vzpomínky na naši Jiřinku Svorcovou účastním,prosím o připomenutí datumu na mém mailu Josefinadruha@seznam.cz...Byla a stále je mou celebritou číslo 1-za její morální postoje!!Hodně sil přeje Ladislava Bl. *4*
      • Paní Josefino - jsem ráda,že je nás,kteří milovali a milují paní Jiřinku Švorcovou,stále víc a víc.To je moc dobře.Děkujeme Vám a budeme se na Vás těšit.L.Jíchová.
  • Ahoj Maja, ďakujem, aj ja prajem Tebe a všetkým obdivovateľom pani Jiřinky Švorcovej krásne veľkonočné sviatky. Zároveň chcem povedať, že sa teším na stretnutie so všetkymi 26.maja. Zdena
  • Ahoj,všem příznivcům paní Jiřiny Švorcové přeji prožití Velikonočních svátků s opravdovou radostí.Maja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit