-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové.
Pročítám znovu a znovu části knihy Poslední role života.Velmi vřele doporučuji ke čtení a hlavně k objasnění vztahů k paní Švorcové.Měla skutečně spoustu milujících lidí kolem sebe bez ohledu na politickou příslušnost.Kniha vypovídá o osobnosti velké herečky a nabízí pohled blízkých i takových,kteří byli rozdílných názorů.
Neřešme,prosím,politiku,ale umění velké herečky,která by i dnes měla co říci nejen mladým umělcům,ale i prostému člověku.
Máte-li stále nejasno ve vztahu k osobnosti paní Švorcové,počtení nad touto knihou Vám opravdu doporučuji.Je beze sporu plná pravdy.A těm,jenž stojí stále v poli nedůvěry,nechť se poohlédne po skutečné pravdě,ovšem na správném místě.
Všechny Vám srdečně zdravím a přeji krásné jarní dny.L.Jíchová. -
-
Vážení příznivci herečky paní Jiřiny Švorcové,
chci se s vámi podělit o moji velkou radost. Na Aukru nedávno byly nabízené knihy:
"Býti Švorcovou" (ta se sehnat nedá) "Jiřina Švorcová osobně" a LP: "Jiřina Švorcová Portrét herečky" Podařilo se mi je všechny získat. Sice knihu "Jiřina Švorcová osobně" mám, ale obě knihy jsou napsané s věnováním od paní Švorcové: Daně Jiřina Švorcová P.S. Mám tě ráda! Druhá kniha je s věnováním:
Kamarádce Daně Jiřina Švorcová (23.1.2011). Je to vzácná náhoda a pro mě významná jako pohlazení od paní Švorcové, i když darovaná byla jiná žena, která ty knihy prodala!
Z LP mám také radost, jsou na ní záznamy Jiří Wolker: Balada snů, Josef Hora: Leninia, Josef Kainar: Český sen, Nazim Hikmet: Legenda o lásce, Irena Wenigová: Tončina jediná láska, Michail Roščin: Valentin a Valentina, Karel Čapek: Věc Makropulos (r.1979), tato deska nabízí hlasové záznamy herců a jako klenot nenapodobitelná s okouzlujícím hlasem moje milovaná herečka Jiřina Švorcová.
Netrpělivě jsem sledovala aukci, aby mě někdo nepředběhl...
Jsem šťastná, že se mi je podařilo získat!
Přeji Vám všem radostné jarní dny, vzájemné pochopení a nalézání stálé inspirace žít a jít s herečkou Jiřinou Švorcovou dál...
Srdečně zdraví Dana Sv. *4* -
Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
dnes vyšla poslední 5. část rozhovoru:
www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-98.htm
Přeji Vám všem radostně prožité slunečné dny! Srdečně zdraví Dana Sv. *4* -
Zdravím všechny příznivce vzácné herečky Jiřiny Švorcové.
Moc nám všem chybí.
Za její čestnost a velké herecké i lidské umění budeme bojovat.
Všem přeji krásné dny plné sluníčka a pohody.L.Jíchová. -
-
Pane Andre,my jsme tu proto,že máme rádi paní Švorcovou,kterou jsme osobně poznali.
Přejděte na jinou diskuzi,jste trochu mimo. -
-
Vážení příznivci, dnes vyšel již 4. rozhovor o naší milované herečce paní Jiřině Švorcové s názvem:
Které dílo není tendenční? Žena za pultem byla úspěšná!
najdete na: www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-97.htm
Zůstaňte věrni herečce Jiřině Švorcové, úctu si zaslouží...
Krásné předjarní dny plného sluníčka v srdci přeje Dana Sv. *4* -
Vážení příznivci naší milované herečky paní Jiřiny Švorcové,
pokračuje 3. rozhovor: http://www.zenazapultem.webzdarma.cz/index-media-96.htm
Přeji všem hodně sluníčka a lásky pro všechny...
Srdečně Dana Sv. *4* -
ahoj,právě se dívám na film Horoucí srdce s Jiřinou Švorcovou v hlavní roli.Na CS film dávají pořád něco ze starých filmů.Kdo chce vidět svoji herečku najde si kanál,kde dávají filmy s ní.Můžu říct,že jsem tenhle film viděla mockrát,a stále se na něj můžu dívat.Krásný herecký koncert všech herců.Prostě paráda.Doporučuji kanál CS Film.Zdravím *5*