-
DISKUZE VE FANKLUBU JIŽ FUNGUJE! Můžete psát,diskutovat vzpomínat
na námi milovanou herečku paní Jiřinu Švorcovou! Dana Sv. -
-
Pro Danu Sv,,,,,,Omlouvam se ze jsem odpovidal lidem kteri nemaji radi spravedlnost ale urcite chapete ze slova ktere jsem zde cetl me vytocili a nenechali me v klidu bez toho abych na ne neodpovedel,,Urazi cloveka kteremu nesahaji ani po paty;;;;; Cloveku ktery se zaslouzil o to aby dneska meli mir Anre011 porad dela jako ze nechape ze tato Stranka ,,,,,,www.osobnosti.cz(Jirina SVORCOVA) je urcena prave ji a vstoupil sem pouze za ucelem provokace.....
-
-
-
Tady se diskutuje. Od osobnosti herečky Švorcové, komunismu až po golf. Ještě by mně zajímalo. Andre011 píše, že viděl dokument o podpisu hereček pro trest paní Štěpničkové, že je dostupný, ale kdejaký novinář píše, že se dokument nenašel. Není to divné? Měla jsem za to, že někteří naši novináři vyštourají kde co, nemyslím jen bulvár.
Přesto se budu určitě dívat znovu na Krále Šumavy, kdyby dávali Horoucí srdce, budu ráda. Paní Švorcová se mně líbila jako herečka, ženská to byla krásná. Bohužel, vybrala si špatně, víru i chlapy. -
-
je aš neslýchané jak se smrtkomoušům a andre011 chovájí k levicovým hrdinům!!!
-
-
2 Tomáš Húsa: Lidská blbost je demokraticky rozprostřena přes hlavy fanoušků všech politických směrů, jen směrem doleva je ten závěs blbosti z principu drobátko hustší *1*
Jinak, ač přesvědšení paní Jiřinky nebyl vůbec můj šálek kávy, vždycky si ji budu pamatovat jako sympatickou Ženu za pultem, ale z jejich ostatních rolí. Nepletu-li se, tak nikdo z jejich kolegů ji, navzdory její angažovanosti v bratrstvu kočičí pracky, nikdy neobvinil, že by někoho "potopila". Ač se do konce života angažovala, tam kde se angažoval, přesto R.I.P Jiřinko.... -
spíš k rudým sviním
-
Ubožáku nedovzdělaný! *12*
-
-
No pánové, je mi z vás zle a smutno. Moc lituju, jestli vychováváte nebo jste vychovali děti, protože tu špínu nejspíš podědily...Nechápu, jak tu může někdo obhajovat praktiky StB, lidových milicí a podobných zvrácených organizací.
Ty chudáku soudruhu Josefe, máš štěstí, že jsi zalezl někam do díry za Uralem, kam jistě příslušností patříš a snad tam úspěšně dohniješ! U Žumpáka nechápu, co je nesmyslného na nezvratitelných faktech, co jsou o Švorcové a komunismu k dispozici...
Jiank další výkříkáře ani komentovat nebudu, nemá to cenu... Komu není shůry dáno, ten je holt blbej... -
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
nejlepší herečka ...vzor mých dcer měla tytéž politické názory jako já je mi ji velmi líto *9*
-
-
naše krásná zahrádko zalejváná potem...uvadla si za krátko...za železným plotem....jednou v tobě kvetli stromy jak naděje v nááás ...jaro přišlo na krátko potom z kremlu mráz....20 a 20 je 40 je lepší se k tomu neveracet...potom co ste nám provedly my jenom kecat dovedly...teplej podzim krátká zima jaro je tu znoova.... rudá knížka nehodí se ...musíme ji schovat 20 a 20 je 40 je lepší se k tomu nevracet...potom co ste nám provedly my jenom kecat dovedly........naše krásná zahrádko již nemusíš se bát naučí se syneček hospodařit snad...až zas budeš dýchat volně a narovnáš se v zádech...pozor aby nedozrály rudý třešně v sadech....(Orlík, album Oi!, 1990) přesně tak to je :D
-
-
Zas jeden zloděj, co křičí chyťte zloděje, že, soudruhu majore lidových milicí Josefe Jando. Hm? Nezdálo se mi tvoje jméno, tak jsem si tě našel, zrůdo bolševická!!!
-
-
co si anšel?? :D *8*
-
-
Zabrousil jsem do dokumentů Ústavu pro studium totalitních režimů, tedy stejný zdroj, jako důkazy proti Švorcové, že podepsala souhlas s exemplárním potrestáním dostatečně neuvedomnělých a spolupracujících komunistů... Je tam v seznamech *12* jedno.
-
-
a co je tam o něm...když tak email
-
-
-
-
Soudruhu Jando, nerozčiluj se, ještě ti praskne cévka a budeš za sebou tahat nohu *1*
-
-
tvl ten je jak major borovička :D *7*
-
tvl prej ZŠ,SŠ,VŠ je to pedagog a napíše mojy místo moji nebo jak to bylo tvl jándáku: stalin je uš přes 50 let pod kytkama SSSR je dávno a snad navždy ve věčnejch lovištích a jesi máš ty školy co tady kecáš tak bysi nepsal takový retardovaný chyby :D :D :D to jesi tě tam někdo naučil tak dobře česky tak je lepší mít jen ten učňák jak říkáš o andrém a víš toho víc :D :D ..nezapomeň nám říct že jsme političtí :D :D a nepřátelé režimu :D :D
-
-
Klídek, to je nejspíš jen provokace, snad není možné, aby v dnešní době přežil takový vymaštěnec... *1*
-
-
tvl jesi si tan major borovička přečte co si teď napsal tak mu ta žilka fakt praskne *1* *1* *1* *1*
-
-
naší rodiče i já by hnali tebe ty kašpare kdyby četl co tady meleš... sou rádi že ty rudoši vypadli a ty je chceš zpět?? táhni di KLDR....jo a příště echoď na diskuzi když sis dal brko :D
-
-
-
-
A budeš ještě protivnějším komunistou a budeš ještě víc otravovat okolí svou ubohou rudou existencí! Ty školy jsi si složil na talíři písmenkové polévky, ne? A nebo to jistil VUML... A plavecký kurz jsi neabsolvoval? *1*
-
-
jak zpíval Landa.....zrůdy rudý!!!!!....... *1*
-
-
Ještě si tu na tomto místě dovolím jednu poznámku a to citát duchovní od katolického kněze Tomáše Halíka. Tady mě snad zločinečtí posluhovači nebudou podezírat z nějaké zášti nebo tendenčních názorů a podobně...
"Byla nejen ženou za pultem mýdlových seriálů normalizační televize, ale i nenávistí skřípajícím a k nenávisti vyzývajícím ocelovým hlasem, deklamujícím Antichartu, onen povel k poslední velké akci režimní perzekuce nepohodlných občanů a lámání českých charakterů. Na to těžko zapomenout. Avšak jak hodnotit to, že na této cestě vytrvala i přes dvacet let po pádu režimu až do své smrti?
Byla to nenapravitelná zaslepenost a zatvrzelost, anebo v tom byl i kousek jakési podivuhodné věrnosti, která i u člověka z opačného tábora budí nakonec víc respektu než šikovnost přemnohých, kteří bleskurychle vyměnili rudé legitimace za modré, moudra z večerních univerzit marx-leninismu za vzývání neviditelné ruky trhu a kapitál peněz, styků a informací, získaných horlivým službičkováním minulému režimu, chytře zúročili při své proměně ve velkopodnikatele bez morálních skrupulí.
To nepřísluší rozsoudit žádnému člověku, do hlubin srdce a svědomí druhých nevidíme.
A tak se modlím za její duši, která je až nyní velmi překvapena tím, že Pánbůh opravdu existuje – kéž pro ni toto překvapení není příliš tvrdé a nemilé."
Amen...