Přejít na výpis diskuzí

John Lennon

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • indianku *15* *15* to me pobavilo hey
  • Happy birthday...

Dneska ma ta nase "indianka" narozeniny,tak vsechno nejlepsi,Yoko...!Je to zvlastni osoba,to priznavam,ale je to clovek,kteryho si John vybral a ja to plne respektuju.A mozna se od ni jeste lecceho dockame.
  • lennon

AHOJ!!!
    A zkusils jste někdo koncert the Backwards?Zkoukněte jejich stránky www.thebackwards.sk i cz.
    *5*
  • John Lennon

Je mi ho líto té jeho smrti .Je pravda že zemřel že ho zastřelili. Kdybi ste mi mohli napsat tak budu velice ráda. Myslím si že je to jeden z nejlepších spěváků na světě. Myslela sem že vipadá jinak *7* *9*
    • lennonka

Re: John Lennon

podrobnosti (ale povrchově *4* )
      - zastřelil ho Mark Chapman (který sedí nadoživotí ve vezení...chtěli ho propustit za dobré chování, ale fanoušci Johna podepsali petici která ho zazdila fakt nadoživotí ...řiká se,že jeden z bohatých fanoušků JL se zmínil,že kdyby Chapmana pustili najal by si nájemnýho vraha)
      - inspiroval se knihou The Catcher in the Rye (Kdo chytá v žitě)
      - John byl zasažen 5 kulkami,ale i po tomhle závažném zranění stále žil "naštěstí" jeli kolem policisté, kteří ho chtěli co nejrychleji dopravit do nejbližší nemocnice, ale při převozu zemřel (policisté co ho převáželi řikali, že v autě stále opakoval:on mě postřelil!)
      - John se vracel domů z nah¨rávacího studia a původně chtěl s Yoko zajít na večeři,ale nechtěli nechat doma Seana dlouho bez rodičů a proto se vrátili dříve
      - Chapman na Johna čekal celý den, ráno,když jel John s Yoko do studia dokonce dostal i od Johna autogram a pak tam celý den stál a dočítal tu knihu, když se pak večer John vrátil zavolal: Pane Lennone a pak ho zastřelil
      ...když se budete chtít zeptat klidně ...přečetla jsemm o tom docela hodně *4*
    • Re: John Lennon

Ano je to pravda. Myslim, že ho zastřelil 5 ranama z pistole jeho fanoušek. Byl to cvok, mel ho rad a myslel si, ze mu tak da na jevo ze ho ma rad... je mi ho lito, i ze si vzal yoko!!! je to krava, ale ja johna miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: John Lennon

JAK SE MÁŠ TY JANO *3*
  • Ahoj, jak je to v originále? Nemůžu to najít. :(
    Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.
  • Filmy Beatles

Nevíte, kde by se daly sehnat filmy Beatles Yellow Submarine, Magical Mystery Tour a Let It Be? Na youtube.com jsem našla jen některé jednotlivé písničky.
    Dozvěděla jsem se taky, že teď prý mají všechny televize ve světě na ty filmy embargo a nesmí je proto vysílat (asi kvůli autorským právům...) *7*
    • Re: Filmy Beatles

Filmy Beatles se myslím docela dobře dají sehnat na webech amazon, ať už com nebo co.uk nebo fr nebo de. Někde je nemají všechny, takže je dobré udělat si přehled, srovnání cen a verzí atd.

O embargu nic nevím, překvapilo by mě to. Vždyť před pár měsícema dávali v ČR (na Nově?) film Help. Ale možná máš na mysli jen ty filmy, co jsi vyjmenovala.

Já mám zatím DVD Magical Mystery Tour, ostatní si hodlám také časem koupit.
  • kamca12

ZŮSTÁVÁ LEGENDOU

Souhlasím, Jonh Lenon je prostě opravdový zpěvák, legenda která zůstává v naší paměti a v našem srdci. *3*
  • Vše nejlepší

Všechno nejlepší k včerejším Johnovým 69. narozeninám.
  • be ma baby

Ahojda,prosím prosím máte někdo doma na cd píseň od Johna Lennona-Be my baby?Sháníme ji jako svatební píseň a nikde ji nemůžeme sehnat,Děkujeme moooc
    hanzhost@centrum.cz
    • Re: be ma baby

JÁ JI DOMA MÁM ALE TO UŽ JE ASI POZDE.
  • adamoule

výročí

nechodim na tenhle web moc často, tak se bojim že bych to nestihnul a tak ti přeju k tomu smutnýmu výročí už s předstihem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit