-
R.I.P John lennon. Happy Birthday a hlavně PEACE AND LOVE!!!!!Milujeme Tě a NAVŽDY milovat budeme,vážíme si Tě a NAVŽDY si Tě vážit budeme,Vzpomínáme na Tebe S VELKOU ÚCTOU A LÁSKOU a NIKDY na Tebe nezapomeneme!!!!!!!!!!!BUDIŽ MÍR A LÁSKA NA ZEMI!!!!
-
John byl dobrý a bude stále dobrý. PS: Pokud si nějaký debil myslí, že si Lennon vzal indiánku, tak je na omylu. Protože Yoko Ono je Japonka
-
-
Re:
stejne je to krava, to na veci nic nemeni -
-
Re: Re:
heh taky dobrý *15*
-
-
-
Génius
John Lennon byl,ale hlavně je pořád s námi,
a to v našich srdcích.Jeho skladby jsou
geniální,nejvíce píseň Imagine!!! -
Opožděně ti gratuluji ktvým 71 narozeninám a je mi moc líto že je nemůžeš slavit tady s náma ale byla jsem na Kampě a moc lidí si na tebe Johne vzpomělo a mě začelo řát u srdce že těch 30let žiješ už jen v naších vzpomínkách *9* *9*
-
John Lennon byl vyborny skladatel a zpevak ktery bude nejen chybet jeho fanouskum ale i jeho nejblizsim v nasi mysly a nasich srdcich bude navzdy.
-
Pritelkyne.
Ksyby neměl, tu pritelkini tu indyánku! Tak by se nerozpadly! To sou má slova! -
-
Re: Pritelkyne.
jj, máš asi pravdu, Paul odešel, protože se bál jejího vlivu a nechtěl pátýho Beatla *9* jinka by se nerozpadli...
P.S. Yoko Ono je japonka, ne indiánka....ale na mé nanávisti k ní to nic nemění
-
-
70th birthday
Vše nejlepší! Ty jsi byl prostě skvělej! Ani jsem tě nezažila, ale stejně pro tebe mám kousek v mém srdci. Děkuji za všechno! PEACE ♥ -
Je to už pěkná řádka let co tu nejsi...Avšak mnozí z nás z komunity na Tebe nezapomněli,a tak se i já přidávám,jakožto tvoje velká obdivovatelka...Happy Birthday amazing John Lennon
-
Byl to skvělý zpěvák a člověk. Nechápu že 682 lidem se tu nelíbí!
-
John Lennon
si nezaslouží,aby o něm psali takoví negramoti jako Boo