Přejít na výpis diskuzí

John Lennon

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • John!

John byl podlě mě jeden z nejlepších zpěváků a skladatelů na světě. A svými písněmi se snažil nějakým způsobem změnit svět nebo spíše situaci v níž se svět nacházel (příklad - Album Give Peace a Change pomohlo zastavit válku ve Vietnamu). Prostě pro mě byl John velký člověk a velká legenda *3*
    Když tak mérkněte na můj blog o mojí oblíbené kapele Beatles a ROCKU vůbec, díky. *3* *4*
    • Re: John!

a All You Need Is Love měla podobný účel, stejně jako tak trochu společná World Without Love
  • ahoj johne moc nám chybíš a taky beatles hlavně nezapomeň v nebi na let it be
    tak ahoj je mi smutno
  • John

John Lennon nej Beatles. Souhlasím. Ale nemyslím si že se Beatles rozešli kvůli Yoko Ono. Spíš v tom hrál vztah mezi Johnem a Paulem. Sám John Lennon v jednom rozhovoru říká že Beatles nefungovali dávno před tím než se vůbec dali z Yoko dohromady.Byla to jeho žena kterou miloval a jenom proto lidi nemilovali ji.John se stal legendou a jeho písničky se budou poslouchat a hrát pořád.GIVE PACE A CHANCE *3*
  • Prosím o pomoc

Dobrý den všem co ctí legendy, už pěkných pár dní a pár hlavně nocí sedím u PC a hledám někde kw stažení písničku Mother z alba Plastic ono bad vydaného v roce 1970. O Beatles a Johnu Lennonovi je všude popsáno spousta stran a ke stažení jsou zejména ty nejźnámější songy, ale tahle písnička není k sehnání. Sháním ji jako překvapení. Poraďte prosím někdo *9*
  • Tauredhiel_Thranduiliel
    Nechce se mi věřit, že už je to 35 let od chvíle, co nás John opustil... Chybíš nám... ♥
  • oni byli jenom jedni

Když mi bylo jedenáct,viděla jsem film Perný den,okamžitě mě jako celek oslovil, se vším všudy,milovala jsem šedesátá léta a oběvila jsem v nich obrovské kouzlo které dávaly především BEATLES.od Johna se mi fakt líbí IMAGINE,Od Paula Hey Jud od George Taxman a od Ringa také něco akorát že nevím,neznám jak se to píše.
    • Re: oni byli jenom jedni

Naprosto souhlasím, mám týž vkus a miluji 60. léta, ač jsem je nemohla na vlastní kůži zažít!!!

John byl z Beatles největší osobnost, Paul zase kouzelný... *14*
    • Re: oni byli jenom jedni

Já jsem viděla kreslenou Yellow Submarine když mi byly tři a A Hard Day's Night v šesti, a moje znalosti angličtiny jsou postavené v podstatě jen na jejich filmech a písničkách...nějkde mám ještě video jak ve čtyřech sedím před televizí a zpívám: ,,In the town, where I was born...." no prostě je miluju od nepaměti *14* *14* *14*
  • všechno nejlepší

ty jsi byl prostě nejlepší, v našich srdcích žiješ dál...všechno nejlepší k tvým sedmdesátým narozeninám...:-)
  • kdo tě zabil musel být blázen asi ti záviděl kěž bys tu byl

proč si zemřel to nechápu "to je spravedlnost
    • Re: Zavraždění Jonna Lennona

Doporučuji shlédnout film Chapter 27-Zavraždění Jonna Lennona film z roků 2007.je to děj o tom jak vrah Lennona depresivní a neklidná duše Mark Chapman přiletá z hawaje do New Yorku aby zde zabil Lennona dokáže čekat 3 dny před hotelem neustále slyší hlasy a má vybušnou povahu.nejdřív osudny den 8.12.1980 mu Lennon podepíše desku ale Mark Chapman stále čeká na něj před hotelem...jinak jeho vrah Lennon stále je za mřížemi od roků 2001 do dneska asi celkem 6x požadál o propuštění ale pokaždé zamitnuto..
  • Yoko byla pošahaná a proto skončil k vůli bláznovy...?? neb někomu hodně zlému člověku závistivému???!!! Lennon byl Váha takže to také mluví za vše!!!!!
    • Máš pravdu, Drahusko. Yoko byla cáklá a vůbec bych se nedivila, kdyby to byla ona, kdo na něho poslal vraha.
      Je to neuvěřitelné, letos to bude 36 let, co jsi umřel. Hlavne se mej ve svem Hudebním nebi dobře, myslíme na Tebe.
      • JOHN LENNON. Chlap, ktereho je opravdu škoda. Byl to skvělý zpěvák, ktery mel opravdu talent. Tisickrat vetsi nez ti soucasni "zpěváci" typu Justin Bieber apod. To je prostě OTŘES!
        Je skoda, ze ho dnesni generace skoro nezná. Samozrejme i dnes se najdou lidi, kteri ho maji radi, rozhodne jich ale neni tolik, jak by si John zasloužil.
        Kdyz jsem rekla,že muj oblibeny zpěvák je John Lennon, tak se mi všichni vysmáli, jak se "takovej zhulenej hipík s brejlema" muze nekomu libit.
        Rikejte si co chcete, ale John Lennon je podle me vynikajici zpevak, ktery nema konkurence.
        R.I.P John Lennon
    • Ještě: Myslím tím, že bral drogy a urážel kde koho. To dělávají váhy
  • Hm...Chapman nezabil legendu, on ji pomohl vytvořit. btw. boo, je to Hey, Jude...;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit