Přejít na výpis diskuzí

Johnny Cash

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Skvělej film

Jo, souhlasím. Ten film je úžasnej a Joaquin Phoenix byl v roli Johnnyho Cashe hodně přesvědčivý a byl mu fakt i podobný. *4* *14*
    Lidičky, kdo máte rád Johnnyho nebo Vás to prostě jen z nějakého důvodu zajímá, zkuste se pls podívat taky na osobnostech na jeho ženu June Carter Cash. Byla to jeho spása, byla naprosto úžasná a je škoda, že je opomíjená. Je tam v tom životopise pár blbostí, ale na ty už jsem tam reagovala.
    Samozřejmě nikoho nenutím, nemám k tomu ani sebemenší právo, ale rozjet to i tam by neškodilo. *14* *14* *3*
  • Skvělej film

*14*
    Ten film je moc pěknej,a ještě když spolu vydržely tak dlouho.....je to mazec.S tím hercem co hrál Johnnyho Cashe jsou si dost podpbní,vybraly toho pravýho!!!!A ty jeho písničky jsou taky dobrý.....sice starý ale pořád good!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Hello,

Ehm... moc hezký příspěvek, avšak ten překlad do češtiny je krapet mimo, vlastně je absolutně děsný *13* *1*
    Jinak musím říct, že to byly opravdu výjimečné osobnosti, ač nejsem v tomto moc znalá. Viděla jsem pouze film a znám pár věcí z vyprávění *4*
  • Hello,

Hello,
    How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
    I feel we may become matches (tessy_400kuru@yahoo.com ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
    (Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
    have a nice day.
    your in love tessy kuru.

Ahoj,
    Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
    Cítím se nám může stát zápasy (tessy_400kuru@yahoo.com) je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
    (Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
    Hezký den.
    Váš v lásce tessy kuru.
  • jméno písně

Nevíte někdo, jak se jmenuje tahle píseňhttp://www.youtube.com/watch ?v=pPA3RuC8pK0? Díkes *3*
  • Johnny

Jak pořád říkám, Johnny byl prostě super zpěvák a dokonce i dobrý herec.
    Lidičky, zkuste se taky podívat tady na osobnostech nebo třeba i na jiných stránkách na jeho ženu June. Tady na osobnostech má sice svou stránku, ale skoro nikdo tam nechodí. Tak jestli vám to něco říká, zkuste si o ní a o Cashovic příběhu něco najít, myslím, že by se to fanouškům Johnnyho mohlo taky líbit. *14* *3*
  • Re: Man in black.

Naprosto souhlasím s tím, že ty písničky jsou naprosto nezapomenutelné. Byla doba, kdy jsem si myslela, že by mi taková muzika nic neříkala, ale opak se stal pravdou. Tenkrát jsem byla holt ještě hloupá puberťačka.
    Je mi sice 19 let, ale Johnny je prostě obrovská legenda a byl to úžasnej chlap.
    Mám moc ráda jeho i jeho ženu June. Byl to úžasný pár dvou neuvěřitelně talentovaných lidí. *4* *14*
  • Man in black.

Zůstaly po něm nezapomenutelné songy a
    v tom je možná tajemství nesmrtelnosti,
    že ve své tvorbě a díle žije J.Cash i
    nadále v povědomí posluchačů či fanoušků.
    Je potěšující,že i v mladé generaci se
    najdou tací, jimž tahle muzika a tato
    pěvecká legenda něco říká a že je zaujala.
  • souhlas

já souhlasím s tím co tu bylo řečeno Johnnym je to prostě legenda a ty jeho písničky... ne jako ten dnešní hip hop a podobný sr**ky a taky myslím, že nás čeká smutná budoucnost, jestli to takhle půjde dál *9*

R.I.P. Johnny...
  • Re: Re: Re: J.C.

výborně řečeno evo *3*
  • Re: Johney Cash

jakto sakra píšeš jméno Johnny Cash? *1*
  • Re: Re: J.C.

Nic proti, každý máme nějaký názor, ale bylo by možná fajn, zjistit si o tom víc informací. Produkoval to sice John Carter Cash - syn Cashových, ne pouze Syn June Carter - ale dalším producentem byl manžel Jane Seymour James Keach, který vlastnil práva na tento film, protože byl Johnnyho kamarád. Ještě jedna věc: June byla to nejlepší, co Johnnyho mohlo v životě potkat. Přečti si víc a neopakuj nenávistná slova Cashovy první ženy z knihy I walked the line. Tu knihu mám, takže vím, odkud ta snůška nesmyslů pochází. Jen štěstí, že nejsem Koniáš, jinak bych ji dávno spálila. *16*
  • Johnny forever

Naprosto souhlasím s tím, žeje hrozné, že tak málo lidí z naší generace - je mi 19 - vůbec netuší, kdo Johnny Cash nebo jeho žena June vlastně je. Jejich hudba je úžasná, je to prostě o něčem. Miluju tyto dva lidi a moc mě potěšilo, že má na toto podobný názor 16 letý člověk, tedy má generace. Takže všem příznivcům: Cashovi forefver!!!! *14*
  • Jen 9 FANOUŠKŮ?

To je pořád samé disco atp. - umělá hudba,Cashovi stačila kytara a jeho hlas.Tohle je opravdová poctivá hudba!Je škoda,že už to nikdy nebude jako dřív,tahle "moje generace" (je mi 16) o tohle už nemá zájem....Rest in Peace Johnny! *5*
  • Re: J.C.

Film je celkem slušný, ale z poloviny vylhaný. Produkoval ho syn Carterové, který v něm udělal téměř světici ze své matky, vychytralé obchodnice, jíž nikdo v okolí zpěváka neměl rád.
  • J.C.

Do včerejška mi J.Cash nic moc neříkal, ani to není můj vkus, ale viděla jsem životopis.film Walk in the line Láska spaluje a můžu říct, že moc hezky udělaný, výborné výkony J.Phoenix a R.Witherspoon, jen doporučuji. *15*
  • Otázka

Mohl být Johny Cash někdy v České Kamenici? *9*
  • diskografie

Pokud se nazýváte "fanoušky", tak by jste měli o svém idolu také něco vědět... Informace, jež máte na svých stránkách jsou velmi velmi skromné. Já se fanouškem nenazývám, ale mám více CD, než Vy zde popisujete. Pokuste se doplnit aspoň diskogrefii - to je začátek. Podívejte se třeba na stránky frankieho, jak má diskografie vypadat!
    http://www.zateckecountry .cz/mp3/diskografie/prehled.htm

A abych jen nekritizoval přidávám neupravenou diskografii (CD jsem stahoval v noci z 15.11. na 16.11.)
    1959 - Hymns By Johnny Cash
    1959 Greatest
    1965 - Orange Blossom Special
    1966 Happiness Is You
    1967 Greatest Hits, Vol. 1
    1968 Old Golden Throat
    American I-Recordings
    At Folsom Prison
    At Madison Square Garden
    Cash Sings Cash
    Cash Sings Hank Williams
    Everybody Loves A Nut
    Gone Girl
    johnny cash and june carter_duets (2006)
    Koncert v Praze - Live 1978
    Louisiana Hayride
    Ride This Train
    Silver
    sings the ballads of the true west
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD1
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD2
    The Essential Johnny Cash 1955-1983 CD3
    The Johnny Cash Children's Album
    The Last Gunfighter Ballad
    The Sun Years

Hodně úspěchů ve Vaší(nedocěněné a neoceněné) práci!
    Pepina
  • Re: Re: videoklip s Kidem Rockem

Nene,promin..Ta písnička se jmenuje Gods Gonna Cut You Down.
  • Re: videoklip s Kidem Rockem

Jmenuje se Hurt *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit